Şimdi Ara

Açıköğretimde tercih dönemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kardeşim bu yıl liseden mezun oldu ve ygs-lys de barajı geçmesine rağmen tercih yapmadı örgün eğitim programlarına.Açıköğretime kayıt olmasını istiyorum ama açıköğretim de tercih dönemi var mı?
    Biliyorsunuz ki üniversiteler için tercih dönemi temmuz ayı gibi oldu ve bitti.Anadolu üniversitesine kayıt yapmasında engel bir durum var mıdır?

• Örgün bölümlere yapılan tercihlerle aynı dönemde ve aynı biçimde yapılıyor açıköğretim tercihleri. O yüzden normal tercih dönemini kaçırdığına göre ek tercih döneminin başlamasını bekleyecek ve bu dönemde açıköğretim bölümü tercihlerini ÖSYM'ye bildirecek. Ek tercih sonuçlarına göre kazanacağı açıköğretim bölümü belli olacak ve açıköğretim kaydı bu sonuç doğrultusunda yapılacak.
  • nForcer N kullanıcısına yanıt
    cidden böyle mi? benim kardeşim için de aöf yazacagız diye hiç bi tercih yapmayıp aöf kayıt dönemini beklemiştik. yarın gitsem kayıt yapamıyor muyuz yani? şimdi ek ösym kayıt dönemini mi bekleyip tercih yapmamız gerekecek?

edit: şu an ek yerleştirme dönemindeymişiz. 2 yıllık aöf bölümü yazacagız. 2. bi bölüm yazmaya gerek var mıdır ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 28 Ağustos 2017; 1:39:45 >
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    İstediği bütün AÖF bölümlerini puanına göre tercihlerine yazsın. AÖF de olsa sonuçlarda ilk tercihin gelmeme olasılığı her zaman var. Unutmayın, sadece sınava girip de elde bir yerleştirme sonucu olmadan büroya giderseniz kayıt yaptıramazsınız.
  • nForcer N kullanıcısına yanıt
    ben öyle biliyordum. 2 yıllık bölümlerde bi kontenjan göremedim ama gene tercih yapmak gerek o zaman. teşekkürler.
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    iptal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bumbada1 -- 16 Şubat 2018; 19:26:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.