Arkadaşlar Kamu yönetimi okuyom İlk sendemde matematiğe hiç çalışmayıp diğer derslere yöneldim hepsinden geçtim bi matematik kaldı Şimdi İlk sınıfta fazla zorlanmadım fakat 2.sınıfta matematikte olacak zorlanırmıyım dersler daha mı zor olcak çünkü normalde İlk sınıf hep zordur derler ya.!!
Kafam daha çok sözele çalışır.!! Sayısala da çalışırda sevmediğim için beceremiyorum.!!!
Bütün dersleri vermen gerekicek. 2.sınıfı geçmek için. İşin zor.
Dostlar yani ben derlerin çokluğundan korkmuyorum.!!! Ben dersler ilk sınıfın derslerine göre zormu demek istedim.!!!
Beyler 2.Sınıfın (kamu yönetimi) Dersleri hangileridir.!!!
2.Sınıf Dersleri :
Muhasebe Uygulamaları İktisat Teorisi Kamu Maliyesi Ticaret Hukuku Yönetim Ve Organizasyon İstatistik Atatürk İlkeleri Ve İnk. Tarihi
3.Sınıf Dersleri :
Sosyal Politika İdare Hukuku Türk Vergi Sistemi Anayasa Hukuku Devlet Bütçesi Türk Siyasal Hayatı Yabancı Dil (İng. Alm. Fra)
4.Sınıf Dersleri :
İnsan Kaynakları Yönetimi Türk Dili Ve Edebiyatı Türkiye Ekonomisi Örgütsel Davranış Siyaset Bilimi Yerel Yönetimler Maliye Politikası
Peki dostlar bunların çogu sayısal dersler 2.sınıfın acaba kursa mı gitsem.!! İlk sınıfı evde çalışarak geçtim de bunlar hep sayısal ne yapacam ben.!!!