mf4 61k en son 71k dan bir tane yazdım açıkta kalma ihtimalim var mı ?
up.
up....
beyler bi el atın...
61k 71k ne oluyor.hangi bölümü yazdın kaç puanın olduğunu söylesen daha iyi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: kemal_raul
61k 71k ne oluyor.hangi bölümü yazdın kaç puanın olduğunu söylesen daha iyi olur.
elektrik elektronik mühendisi mf4 61bin .....en son 71 bin olan yeri yazdım ....
quote:
Orijinalden alıntı: muammed
quote:
Orijinalden alıntı: kemal_raul
elektrik elektronik mühendisi mf4 61bin .....en son 71 bin olan yeri yazdım ....
İyi iyi sıralaman tutuyo.ilk tercihinse girme şansın olabilir.ama açık kalma şansın da var tabi.kesin giricen diye bişey yok.eğer puanın taban puanından 10 puan yüksekse kesin girersin.veya 5 puan üstündeyse.sıralama işi riskli.
kardeşim rahat ol puan falan önemli değil sıralaman önemli öyle diyen arkadaşı dikkate alma açıkta kalmazsın merak etme hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: xfactorszr
kardeşim rahat ol puan falan önemli değil sıralaman önemli öyle diyen arkadaşı dikkate alma açıkta kalmazsın merak etme hayırlı olsun
çok saol rahatladım .... inş. istediğin yere yerleşirsin....
inşallah hepimiz yerleşiriz dostum
quote:
Şu sistem değişikliği nedeniyle bazı sıkıntılar var sıralama kayması meselesi.Ancka MF'de bu daha az.Hatta sizin sıralamanızda pek beklemiyorum kayma olmasını. http://forum.donanimhaber.com/m_63577528/tm.htm Burada kesinlikle kayma olmayacak kesim var siz bu kesimin dışındasınız ancak dediğim gibi sayısalda sizin sıralamanızda ben yine de fazla kayma beklemiyorum.Açıkta kalmazsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: hckr
quote:
Şu sistem değişikliği nedeniyle bazı sıkıntılar var sıralama kayması meselesi.Ancka MF'de bu daha az.Hatta sizin sıralamanızda pek beklemiyorum kayma olmasını. http://forum.donanimhaber.com/m_63577528/tm.htm Burada kesinlikle kayma olmayacak kesim var siz bu kesimin dışındasınız ancak dediğim gibi sayısalda sizin sıralamanızda ben yine de fazla kayma beklemiyorum.Açıkta kalmazsınız.
teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme