Acil silkroadtan çar arıyorum... Knigttan çar ile takas edilebilir... 50 level üstü olsun... Okçu olsun... Thief olsun... Giysileri garment olursa süper olur... Ful str olsun... Olympys---venice yada Babel bu serverlardan birinden olsun... Elinde bu özelliklere sahip çarı olanlar özelden mesaj atsın...
knighteki charın lvli kaç?
65 manesde var... 62 edenada var...
beyler 3 tane sirodan çar arıyorum yukarda yazdıklarımla aynı özelliklerde olacak... karşılığında knighttan; 65 manesde, 62 edenada, 60 diez, bunları vericem...
yok mu ya takas etmek isteyen... çok acil lazım... takas etmek isteyen varsa çok acil ulaşsın ya...
abi sen o charlardan 5 tane ver yine de kimse almaz silkroadda 65 lvl olup da istediin özelliklere sahip çar az var ama ko da ipini koparan 60+
o zaman 40 level üstü olsun ya çok acil lazım ama... Biliyorum silkroadı kasmak daha zor ama böyle bir hesaba çok ihtiyacım var...
abi vallaha lwl 18 kız kılıç kalkan var full str istermisin bilmem
knigtta char mı böle bi teklifi bi le sunmamn gerek sroda böle bi karakter için somut şeyler gerekir anladın sen onu
quote:
Orjinalden alıntı: kemzey
hangi server?
quote:
Orjinalden alıntı: mertgeyik
quote:
hangi server?
Arkadaşım sen onlara bakma oyuna başlarsan 18 leveli 2-3 günde olursun zaten bence 0 dan kas veya kendine kiralık kanka tut 1 haftada 30+ olursun.
quote:
Orjinalden alıntı: HeaVen eviL
quote:
Orjinalden alıntı: mertgeyik
quote:
hangi server?
Arkadaşım sen onlara bakma oyuna başlarsan 18 leveli 2-3 günde olursun zaten bence 0 dan kas veya kendine kiralık kanka tut 1 haftada 30+ olursun.
Haklısın bende seni dinleyerek 0 dan başladım şu anda 11 level oldum kasmak daha eğlenceliymiş... Ama arkadaşlar diğer arkadaşlarım hala çar aramakta takas etmek isteyen olursa özelden mesaj atsın...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme