Şimdi Ara

acil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar en yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum ama n81 ile 5610 xpressmusic arasında kaldım ikisinden birini alacağım sizin görüşleriniz neler bir de bu telefonları ankarada uygun fiyatanerede bulabilirim

• ben n81 8 gb diyorum 5610 dan tek eksiği kamerası eğer senin için kamera önemli ise 5610 daha başarılı haberin olsun n81 de rezalet değil tabi idare eder n81 de wifi n-gage oyunlarını oynayabilme özelliği symbian daha büyük ekranve bence daha karizmatik son olarakta 8 gb hafızasıyla bayağı bir işini görür
  • arkadaşım senin yerinde olsam asla 5610 almam N81 de wifi özelliği telefonu bitiriyor zaten telefonun kulaktan veren sesini duyunca vazgeçeceğini sanmıyorum kamerası pek iyi değil ama güzel telefon;)5610 yerin seni yerinde olsam N81 alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kısa Winston -- 4 Mayıs 2008; 13:53:52 >
  • Üstün özellikleri ile Nokia N81 iyi bir seçim olur . Fiyat konusunda necatibeyde araştrıma yapabilirsin.
  • n81 al
  • Fotoğraf kalitesine önem vermiyorsanız Nokia N81 daha mantıklı bir tercih olur.
  • Fotoğraf ve video kaydı önem arz etmiyorsa Nokia N81'i tavsiye ederim. Media Markt'ı araştırabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil aranıyor
    18 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    beyler acil
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • N81
  • Bence de N81
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.