Şimdi Ara

ACİL: 1 ay önce aldığım SX1 öldü, Yardım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: berkserk

arkadaslar bu yeni sx1cileri caydirma hareketi ise anlarimda, bu Max arkadas 21 Ocak 2005 23:00:32 'de sx1 de 6600 gibi oluyor adli baslika altinda sunlari yazmis:

"sx1 mi, o telefonu almak için insanda cahil cesareti olması lazım. 6600 neyinize yetmiyo. gayet güzel ve stabil bir telefon. herkes onu" kullanmalı bence."

Bu nedir kardesim

Bu açıklamanın üzerine başka bir yorum yoook.
    Topiği açan arkadaşların asıl maksadı nedir acaba! bunların hepsine
    Olmuyor siz nokia misyonerimisiniz kardeşim nedir amacınız????

• quote:

Orjinalden alıntı: kepche

quote:

Orjinalden alıntı: cengova

yaaa bişi dicem ama olmayacak ben sx1 in üsütne tel. tanımam sonuna kadar destekliyorum sx1 i.

Walla yaw bende SONUNA KADAR DESTEKLIYOM SX1i.Walla bande bir kaç kere kilitlendi ama kilitlendikten 3-5 sn sonra yeniden açılıyo tel.

LAFA B U G

adam resmen itiraf ediyor 3 5 sn kitlendiğini M Ö üretilen 888 lerde bile boyle bir problem yoktu ne demek telefon 3 5 sn kilitleniyor

• sen ne kadar aklıllısın yaaa :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: EzerchE

sen ne kadar aklıllısın yaaa :)

kime diyorsun sen ya düzgün konuş
  • Sx1 in şu yönleri iş yapmaz dedik, telefon kullanışsız dedik...
    Sakalımız yokki dinletemedik
  • sx1...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 23 Ocak 2005, 17:40:04 >
  • ya şunu bi türlü anlıyamadım SX1 ciler sanki hiç öle problem değilmiş gibi telefon 3 4 kere kilitleniyo res atıyom fln filen doğru valla hiç sorun çıkartmıyomuş hakkaten daha ne olsun yaaa BIRAKIN ALLAĞAŞKINA milletide kandırıyosunuz gidip alıyolar sonra foruma dökülüyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: 20.000.000TL

Dandik telefonlar almayın kardeşim bas bas baırıyoruz , telefon dökülüyo diye

kardeş nerde gördün döküldüğün biras anlatsana :)
  • adamımsın be çakal helal olsun sana...
  • quote:

Orjinalden alıntı: EzerchE

adamımsın be çakal helal olsun sana...

eywallah kardeş ama haksızmıyım ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Max Weber

berkserk evet bende bi sıra cahil cesareti vardı ama dün akşam arkadaşın 6600 ı görünce birden cesaretim yok oldu gitti. Telefon bir kere kilitlenmedi ekranı sx1 e göre çok parlak, üstelik 6600 ikinci el piyasası da çok iyi.

Ne yalan söyliyim memnun değilim şu sx1 den.

puhaha berkserk naapsın sana kardeşim. hem sen napacan telefonu felan çıkar apartmanın tepesine dumanla haberleşirsin arkadaşlarınla.. fazlası kafanı karıştırır senin :)))
  • kardeş adama laf söylüyosun ama asıl sen azcık kafanı çalıştırsan gerçekleri anlıycan ama... ah işte ah...
  • Demek bi de tuşları dökülüyo SX1'in. İyi ki yanılıp almamışım.
  • ben YARIN alıyorum telefon bu daa ne karıstırıosunuz öle ayrıntıları bozulursa sil format at ok işte. alla alla

• ne kadar kolayya bozulursa sil format at yani telefonun a.q diosun açıkcası
  • bende ole sorunlar olmadı nası ıs anlamadım...
  • demekkı sx1 ı kullanmasını bılmıyorlar
  • Yaw arkadaşlar biraz tecrübelerden ders çıkarmaya çalışalım, birkaç gün önce yazdığım sx1 almanın dezavantajları adlı topicte birçok şeyden bahsettim, bütün sx1 ciler gurur meselesi yaptı , ille böyle kötü örnekleri yaşayarak mı ders almak lazım lütfen uyarıları biraz ciddiye alalım .

YAŞASIN 6630 !
  • sorun cıkarmayan sx1 varmı aranızda
  • var !
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.