Şimdi Ara

ACİL: 1 ay önce aldığım SX1 öldü, Yardım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sx1 cok ıyı tel ama neden bu kadar cook sorun cıkartıyor bilen varmı?
  • Zaten o yüzden fiyatı 700 den 400 e düştü yakında alana üstüne para verecekler merak etme
  • Markası Sx1se Ve O Telefon Artık Calısmıyorsa Diyecek Tek Bişeyim Var : Allah Rahmet Eylesin Ne Diyelim Kardeş ...
    quote:

ACİL: 1 ay önce aldığım SX1 öldü, Yardım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xoxxax -- 23 Ocak 2005, 16:59:52 >
  • gecmıs olsun
  • aslında eğri oturup doğru konuşmada yarar var telefon en az günde bir defa kilitleniyor üstelik çok az symbian programı kullanmama rağmen (hatta 3650 var önce porgramları ona kuruyorum sorun çıkarmazsa sx1 e yüklüyorum).ama şuda bi gerçekki özellikleri karşısında çok fazla canımı sıkmıyor bu olay.ve şunu eklemek istiyorum dikkat ederseniz bütün efsane telefonlarda benzer kilitlenme sorunları zamanında çok yaşandı 8310,t68 vs.vs...Sx1 imi seviyorum sevmeyede devam edeceğim(Nokia veya başka marka çıkartsın aynı özelliklerde bi telefon gider ondan alırım kimse babamın oğlu değil)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuGGy

aslında eğri oturup doğru konuşmada yarar var telefon en az günde bir defa kilitleniyor üstelik çok az symbian programı kullanmama rağmen (hatta 3650 var önce porgramları ona kuruyorum sorun çıkarmazsa sx1 e yüklüyorum).ama şuda bi gerçekki özellikleri karşısında çok fazla canımı sıkmıyor bu olay.ve şunu eklemek istiyorum dikkat ederseniz bütün efsane telefonlarda benzer kilitlenme sorunları zamanında çok yaşandı 8310,t68 vs.vs...Sx1 imi seviyorum sevmeyede devam edeceğim(Nokia veya başka marka çıkartsın aynı özelliklerde bi telefon gider ondan alırım kimse babamın oğlu değil)

ALIN İŞTE daha hala konuşuyosunuz KULLANANLAR ortada
  • Arkadaslar SX1 lerin cogunda sorun var diye herkes bas bas bagırıyordu zaten. Acıkcası fiyatı da birden düşünce iyice suphelendik. Sanırım alan bir cok kişinin elinde kalacak . Umarım ucuz mpx200 ler de aynı şeyi yaşatmaz.
  • ben sx1 kadar dandik bi telefon görmedim hele o tuslar ve tipi berbat bisey onu alcagıma 5110 kullanırım daa ii
  • ya SX1 alinir mi hic telefonun zaten satılmıyor diye ayagi dusmus 414 milyon a kadar dustu siemens in hiçbir telefonu yaramaz.ekranlari cok mat hepside .sarz dersen 1 en fazla 2 gun dayanir .TELEFON ALACAKSANIZ NOKIA ALIN derim 6600 cok harika bir telefon SX1 a 4 ceker vallahiiii! yine klasik olmus bir soz vardır

NOKIA 'dan ŞAŞMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ya bence sx1 6600 bi kac kez ozellik olarak basıor ama adamlar yapamamıs telefonda stablite adına hıc birsey yok neredeyse ayrıca sx1 in ekranı daha iyi 6600 a gore yok mat fln demeyin parlaklıkla ekran kalitesi aynı sey demek degildir.... sx1 i cogu telefoncu 2. el olarak almaya korkuyor ne yazıkkii... Bunlar korkunc gercekler dedigimiz yanları ama yok tuslar dokuluor yok cart yok curt die yok ole bişi inanmayın ayrıca sx1 n mercegi 6600 da basar bunu bizde biliyoruz... ,

Sonucta bende 6630 war iksinde gectim...
  • sürekli sx1 sorunlu tel diye yaziyoruz herkes susturuyor

almayın işte kardeşim kötü telefon yaaa
  • Millet topic açıyo almayın diyoz ona rağmen gidip alıyorlar 1-2 ay sonra bi topic daha açıyorlar 'BU NE BİÇİM TEL' diye
  • binlerce kullanıcıdan bazıları çıkıp böle şeyler yazıyoki bu çok normal telefon hemen kötümü oluyooo nokia telefonu olan 6600 ve 3650 çoğunlukta olmak üzere kitlenen onlarca arkadaşım varr benim sx1 onlarınkinin yanında canavar oluyoo sizin mantığınıza göre düşünürsek nokiada çok boktan telefonlar üretiyo....
  • Arkadaşlarını bilemem ama burda bi tane bile NOKİA telim kitlendi diyen yok.
  • Sony Ericsson da çok iyi...Özellikle K700i harika...Telefon piyasasında en iyi nokia bence...(K700 kullanmama rağmen...)Ben iki nokia telefonu kullandım..ikisi de süperdi..Şimdi SE K700i kullanıyorum..Buda muhteşem..Sonuç olarak 1.nokia 2.Sony Ericsson...Siemens zaten çekilecekmiş telefon piyasasından..geçen seneyi bilmem kaç milyon euro zararla bitirmişler...
  • Ben her iki telefonuda kullandim ve sonuc:Sx1 hala elimde,

Nokia cok kaba en kötü tarafi MMC karta bir seyler yüklemek icin her seferinde karti takmak icin pili ve arka kapagi sökmek gerekiyor.Tema destekli cok güzel ama buda menulerin cok yavas olmasina neden oluyor.Muzikler ise tam anlamiyla kulagi tirmaliyor.n-gage oyunlari sx1 deki gibi stabil calismiyor.Ama bir cok baska uygulamada sx1 den daha iyi caliyor.Yani symbian 7.0 icin daha cok uygulama var piyasada.Birde en önemli konu nokia update yapmak icin service gitmelisiniz veya cok pahali flasher boxlardan almaniz gerekiyor kendiniz flash yapmaniz icin.Ama siemensde bir tek data kablo ile bir cok isi kendiniz yapabiliyorsunuz.Ve maalesef nokia telefondada cogu zaman bir cok program silip yüklenince takilmalar oluyor ve telefon kendiliginden yeniden basliyor veya takiliyor

sx1 in tuslari yanda oldugu icin cok itici bir görüntüsü olmasina ragmen muzikler bomba gibi dinleniyor, cogu n gage oyunlari problemsiz, takilmalar oluyor arada ma cok sık olmuyor.Daha dun 3 saat tombraider oynadim ama hic bir takilma olmadi.Sadece bu telefonla sms yazmasi biraz giciklik yapiyor.Ben anlamiyorum neden hala bir cok arkadas burada cocuklar gibi siemens<->nokia itismesi arasina giriyor.Bir konudan yardim amacli girip baktigim zaman bir cok bos lafin arasinda önemli bilgilerin kayboldugunu görüyorum.Gercekten yazilanlara yazik oluyor.

• arkadaslar lutfen sx1 cok iyi tel millet kullanmasini bimedii icin bozuluyor teller
  • LÜTFEN BEYİNSİZLER SX1 KULLANMASIN.

YAKIŞMIYOR BU GİBİ ADAMLARA BU TELEFON ÖNCE KULLANMASINI BİLİCEN...
  • valla benim sx1im var tas gibi programlar n gage oyunlar1 falan sorunsuz calisiyo hesin TELEFONCU72 nin isidir bu arkadas zaman1nda bi nokia almis bakmis ki sx1 daha iyi kaziklandigini anlamis ve sx1e camur atmayi is edinmis yazk....
  • %100 ANTi nokia!
    valla ben onu bunu bilmem taş gibi çalışıyor telefon ama fazla yüklenmemek gerekiyor telefona ben telin kendi hafızasını boş bırakmaya özen gösteriyorum daha BİR KERE KİLİTLENMEDİ!FW 13 yüklü gayet memnunum muhtemelen yüklemiycem fw 15 i felan neyse dediğim gibi I LOVE MY SX1!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.