Şimdi Ara

ACİL: 1 ay önce aldığım SX1 öldü, Yardım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir ay önce bu forumdaki önerilere ve tavsiyelere uyarak sx1 aldım. Başlangıçta herşey iyiydi, şahsen tuş takımını beğenmiştim. Ancak son zamanlarda telefonum sıklıkla kilitlenmeye başladı, mevcut s60 programlarının bir kısmını çalıştırmadı, tuşlar zamanla aşındı ve dökülecek gibi duruyor.

Bayramdan önce servise götürdüm ama bana bu sorunların kullanıcı hatası olduğunu ve tamir için 150 ytl gerektiğini söylediler, 1 ay önce mutlu başlayan sx1 maceramda hüsrana uğramış durumdayım. fw15i yükledim ama kilitlenme sorunlarım arttı.

Şuan telefonu açasım gelmiyor, moralim çok bozuk........

Acaba bu sorun bütün sx1 lerde var mı çünkü benzer sorunlar bi arkadaşımda da var.

• ölür tabi uyduruk telefon alırsan öyle olur
  • öyle tabi. bendede sx1 war ama artık canıma tak etti. artık biri buna dur demeli!!!!!
  • ben her zaman nokia derim...
  • bende 3 aydır kulanıyom arada kıtlrniyo kendi başına fw yuklemek garantı dışı bırakır hemde fw 15 yukleyip servise göturuyon sende çok akılısın ama servis herkezden akllı tuşları ole olsada dokulmez sadece gevser
  • kitlenmeler bendede mevcut fakat bu kadar sıklıkla olmuyor.bence bööle sıkıntıların varken fw15 yüklemeseydin (garanti dışında kalıyo ya).belki seninki çin malıdır ondan ööle olmuştur ama sanmam sana tavsiyem bi format at bi de önüne gelen her programı yükleme
  • abi forumda sx1 hastaligidir aldi basini gidiyo?!?! sx1 kdr sorunlu symbian tanimiyorm ben! her sx1 onerenden sonra ben p800 onerdim... cunku fiyat performans kralı odur! herkes laf atti p800 kimmis sx1 warken fln filan.. alin sx1inizi...

http://forum.donanimhaber.com/m_1788457/tm.htm
    bi arkadas daha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Max Weber

Bir ay önce bu forumdaki önerilere ve tavsiyelere uyarak sx1 aldım. Başlangıçta herşey iyiydi, şahsen tuş takımını beğenmiştim. Ancak son zamanlarda telefonum sıklıkla kilitlenmeye başladı, mevcut s60 programlarının bir kısmını çalıştırmadı, tuşlar zamanla aşındı ve dökülecek gibi duruyor.

Bayramdan önce servise götürdüm ama bana bu sorunların kullanıcı hatası olduğunu ve tamir için 150 ytl gerektiğini söylediler, 1 ay önce mutlu başlayan sx1 maceramda hüsrana uğramış durumdayım. fw15i yükledim ama kilitlenme sorunlarım arttı.

Acaba bu sorun bütün sx1 lerde var mı çünkü benzer sorunlar bi arkadaşımda da var.

Siz buna inandınız mı?
    Bu yazı bana hiç yabancı gelmedi, SX1 cilere soruyorum sizce bu yazıyı yazan kim olabilir? Malum bakın yeni bir üye....

• quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

quote:

Orjinalden alıntı: Max Weber

Bir ay önce bu forumdaki önerilere ve tavsiyelere uyarak sx1 aldım. Başlangıçta herşey iyiydi, şahsen tuş takımını beğenmiştim. Ancak son zamanlarda telefonum sıklıkla kilitlenmeye başladı, mevcut s60 programlarının bir kısmını çalıştırmadı, tuşlar zamanla aşındı ve dökülecek gibi duruyor.

Siz buna inandınız mı?
    Bu yazı bana hiç yabancı gelmedi, SX1 cilere soruyorum sizce bu yazıyı yazan kim olabilir? Malum bakın yeni bir üye....

Haklısın,hiç yabancı gelmedi.yahu bir tek benim SX1'de sorun çıımıyor herhalde

• yaaa bişi dicem ama olmayacak ben sx1 in üsütne tel. tanımam sonuna kadar destekliyorum sx1 i.
  • bir de arkadaş bir ay önce forumda yazılanlara inanarak almış sx1'i

hadi EzerchE'yi anladık da
  • onu da anlarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearlesspostman

kitlenmeler bendede mevcut fakat bu kadar sıklıkla olmuyor.bence bööle sıkıntıların varken fw15 yüklemeseydin (garanti dışında kalıyo ya).belki seninki çin malıdır ondan ööle olmuştur ama sanmam sana tavsiyem bi format at bi de önüne gelen her programı yükleme

önerin için teşekkürler, benimki alman malı ama sorunarın ardı arkası kesilmiyor. Defalarca formatladım ama çözüm bulamadım. İkinci el piyasası nedir acaba bu telefonun?
  • arkadaslar bu yeni sx1cileri caydirma hareketi ise anlarimda, bu Max arkadas 21 Ocak 2005 23:00:32 'de sx1 de 6600 gibi oluyor adli baslika altinda sunlari yazmis:

"sx1 mi, o telefonu almak için insanda cahil cesareti olması lazım. 6600 neyinize yetmiyo. gayet güzel ve stabil bir telefon. herkes onu" kullanmalı bence."

Bu nedir kardesim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkserk -- 22 Ocak 2005, 23:05:44 >
  • abi tuşlar sapsağlam bnm üstelik de gece gündüz n-gage oyunu oynuom
  • SX propagandasi yapıp insanların beynini yıkayan çok insan var bu forum da adamlar 688 kullansalar overler gerçekten çok kötü bir telefon topic sahibide başlığı SX palavrası gibi bir başlıkla değiştirirse daha etkileyici olur

• nokia
  • quote:

Orjinalden alıntı: cengova

yaaa bişi dicem ama olmayacak ben sx1 in üsütne tel. tanımam sonuna kadar destekliyorum sx1 i.

Walla yaw bende SONUNA KADAR DESTEKLIYOM SX1i.Walla bande bir kaç kere kilitlendi ama kilitlendikten 3-5 sn sonra yeniden açılıyo tel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkserk

arkadaslar bu yeni sx1cileri caydirma hareketi ise anlarimda, bu Max arkadas 21 Ocak 2005 23:00:32 'de sx1 de 6600 gibi oluyor adli baslika altinda sunlari yazmis:

"sx1 mi, o telefonu almak için insanda cahil cesareti olması lazım. 6600 neyinize yetmiyo. gayet güzel ve stabil bir telefon. herkes onu" kullanmalı bence."

Bu nedir kardesim

berkserk evet bende bi sıra cahil cesareti vardı ama dün akşam arkadaşın 6600 ı görünce birden cesaretim yok oldu gitti. Telefon bir kere kilitlenmedi ekranı sx1 e göre çok parlak, üstelik 6600 ikinci el piyasası da çok iyi.

Ne yalan söyliyim memnun değilim şu sx1 den.

• Dandik telefonlar almayın kardeşim bas bas baırıyoruz , telefon dökülüyo diye

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.