Şimdi Ara

ACİL!!! 15 - 20 Bin TL arasında araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
5
Favori
2.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş linkteki araba ful punto. asr de olabilir. yağmur sensörü olması lazım. yalnız benzinlilerinde hız sabitleyicide var. Bide daihatsu sirionlara bak az yakar çok kaçar arıza yapmaz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daihatsu-memurdan-satilik-sirion-205201904/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daihatsu-satilik-daihatsu-sirion-2005-1.0-203724421/detay

• Selamlar arkadaşlar. Yorum ve önerileriniz için teşekkür ediyorum. Genelde yapılan tavsiyeler sonucunda sedan araçlara bakındım, Chevrolet Lacetti sx sedan kasaları fiyat ve donanım açısından dikkatimi çekti. yorumlarınız ne olur acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadıncağız hamile zahmet çekmesin diye 21500 liraya araba aldık yolda kaldı
    servis masraf büyük dedi başka usta km den şüphelendi ve km nin sahte olduğu ortaya çıktı
    hamile bir kadının umutlarını istismar edecek kadar haysiyet yoksunu varlıklarka muhatap olduğum için kendimede kızıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek kapı corsa yada tek kapı fiesta en güzeli
  • BatuKır B kullanıcısına yanıt
    Maalesef bizde de benzer durum var ve en büyük korkumuz bu. İnşallah güzel insanlarla karşılaşırız.
  • Ozn.Onl kullanıcısına yanıt
    Tek kapı araç çok ufak gelir diye korkuyoruz hocam. Bebek beklediğimizi öğrenmeden önce aklımızda böyle bi'şey vardı fakat şimdi zor gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

Secenekler :Efsane kasa Corolla , Palio , albea , marea , Clio ...

Ankarada olsam 2000 model civari 2.0 motor D segment arabalara bakardım ama

Valla hocam kafalar iyice karıştı :) Yola palio diye çıkmıştık ama öyle negatif telkinler aldım ki, bırak palio'yui fiat'a bakmaz oldum.

Kafamda İsmet Özel dönüyor kendi sesiyle;

"
    Şimdi tekrar ne yapsam dedirtme bana yarabbi
    taşınacak suyu göster,kırılacak odunu
    kaldı bu silinmez yaşamak suçu üzerimde
    bileyim hangi suyun sakasıyım ya rabbelalemin
    tütmesi gereken ocak nerde?
    "

Arkadaşlar bi el atın alalım şu arabayı beraber

Mitsubishi Colt'undan Nissan Almera'sına, Micra'sından Ford Fiestasına... Konmadığım dal kalmadı, medet

• Dün Ankara araba pazarındaydım, tekrar tekrar "ben bu işin içinden çıkamayacağım" dememe vesile oldu.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-acil-cok-uygun-piril-piril-sifir-tadinda-peugeot-206-urban-move-207016189/detay/ şu ilan nasıl sizce dostlar, belirttiği hasarlar ne derece sorun çıkarır sonraki satışta. Ki baya uygun gibi duruyor fiyat.

• quote:

Orijinalden alıntı: mayazb

Dün Ankara araba pazarındaydım, tekrar tekrar "ben bu işin içinden çıkamayacağım" dememe vesile oldu.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-acil-cok-uygun-piril-piril-sifir-tadinda-peugeot-206-urban-move-207016189/detay/ şu ilan nasıl sizce dostlar, belirttiği hasarlar ne derece sorun çıkarır sonraki satışta. Ki baya uygun gibi duruyor fiyat.

hocam o araba ayvayı yemiş zaten dikkat ettiyseniz 206+ plus piyasası daha yüksek.en ucuz ilan bu.uzak durun derim.

size bence uyan araç fiat mareadır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-hatasiz-esi-bulunmaz-bu-fiyata-orj-116-binde-tertemiz-206629044/detay

sedan hb konusuna takılmayın.sedan olması size park ederken sadece zorluk çıkarıcak en fazla sürtertisiniz olur biter 20 30 liralık rütüş boyasına bakar iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank W. -- 30 Mart 2015; 16:24:12 >

• Frank W. kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Evet piyasanın 5-6 bin tl altında fakat söylediği doğruysa yine piyasanın baya altına satıp zarar etmem gibi duruyordu. Bilemedim ki!

Fiat'lardan soğudum bu süreçte. Kaç tane ilan için niyetlendim, hepsinde ya yalancıya ya sahtekara denk geldim, temiz bulamayınca Fiat kafamdan silindi sayılır. Hayırlısı bakalım
  • mayazb M kullanıcısına yanıt
    Hocam Allah kolaylık versin, herkese ama bunlar hariç, senin durumunda olana daihatsu önerenin insanlığından şüphe etmemek olmaz. 16-17 hatta sanırım 21 e kadar çıkmışsın, marea felan alacağına adam gibi sedan ise ford focus, hb ise fiesta veya en kötü cliodan şaşma, 2000 model mareaya 16-17 verme sakın, focusa ver zarar etmezsin hiç değilse. 2005 ve üstü araçlarda her nekadar Ankara için biriyle atışmam olup uzaklaştırılmış da olsam, kataforez olayı gerçek. 2006 ve üstünda daha kaliteli boya ve ön kaplama operasyonları var. Nispeten yeni araçlarda Ankara 1.şart olmayabilir. Chevrolet felan satılmıyor. Ama Fiesta 2002 üstü süspansiyonu hamile, çocuk için serttir biraz. Grande punto 2005 felan dizel 20-21e bulunması lazım o kaliteye. Benzinli LPG li si daha da düşüğe. 150-200 000 i çok takma. Araç güvenilir ve ilk el veya dürüst olsun yeter. 2004 den eski araçlara o paralar verilmemeli (donanım da önemli tabi o ayrı). 98 mareyı forumdan arkadaş 10 küsura tl ya almış hem de klimalı bulurum istersen onu. Yazılan fiyatlara bakma benimki de öyle en az %10 pazarlık yap hepsi verir. Durumu da anlatırsan bi %5 de çıkar, çok duygu sömürüsü yapmadan tabi.

• getz al dostum.
  • Takipteyim hocam, temizi denk gelirse neden olmasın
  • omer omer O kullanıcısına yanıt
    En optimum kararı vereceğim inşallah. Benim açımdan süre daralıyor, baktıkca da olay çıkmaza giriyor Bakalım ne var nasibimizde. Açıklayıcı bilgilerden dolayı teşekkür ediyorum.

• aynı fiyatlara yakın 14-16 bin lliraya bende clio-accent-efsane corolla-101 bg fabia bakıyorum. gerçekten piyasa yüksek. Allah yardımcımız olsun.
  • Mitsubishi Carisma sağlam dolu ve oturaklı bir araç yalnız 1.8 lere lpg uygulanmıyor diye biliyorum 1.6 ları düşünebilirsin
    Örnek ilan
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-temiz-carisma-sunroof-far-sis-xenon-plus-far-sensoru-plus-follow-me-home-207262926/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa45 -- 2 Nisan 2015; 18:06:32 >

• Araba işini hallettim çok şükür. Yardımcı olan arkadaşlara büyük teşekkürler.
    2004 Opel Corsa 1.4 Twinport Enjoy model bir araç aldım. Kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mayazb

Araba işini hallettim çok şükür. Yardımcı olan arkadaşlara büyük teşekkürler.
    2004 Opel Corsa 1.4 Twinport Enjoy model bir araç aldım. Kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah.

hayırlısı olsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.