Şimdi Ara

ACİL!!! 15 - 20 Bin TL arasında araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
5
Favori
2.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başlıkta belirttiğim üzere, bu fiyat aralığında bir araç arıyorum. Eşim hamile, doğum yaklaşıyor, arabasızlık canıma tak dedi! Aciliyet bu yüzden

Beklentilerim kısaca şöyle;
    - Ankara aracı olması
    - Acemi işi olması (kolay kullanım)
    - Güvenli ve ekonomik olması
    - Fazla masraf çıkarmaması.

Punto'dan palio'ya, fabia'dan lacetti'ye bakmadığım araç kalmadı ama işin içinden çıkamıyorum. Bütçem normalde 17 bin, 20 bin bunun sonuna kadar zorlanmış hali. O yüzden 20 bini kuruş aşmaması lazım

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar, kafamdaki kördüğümleri çözün istirham ediyorum :)

Bir örnek;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-137000-orjnl-km-de-punto-yakitta-cokkk-ekonmik-204526605/detay
    Alınabilir mi, artıları eksileri nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mayazb -- 14 Mart 2015; 21:11:15 >

• Kriterlerinizdeki ankara arabası tabiri bence artık gereksiz kriter.

Eskiden araç kaporta saçları boya öncesi sıcak galvaniz daldırma yapılmazdı. Dolayısı ile nemli ve özellikle deniz kıyısı şehirlerdeki araçların kaportası iç anadolu şehirlerine göre daha çabuk çürürdü. Ankara da nem çok az olduğundan boya kaportası en az zarar gören araçlar göreceli olarak Ankara da olurdu. Hatta araçlar başka şehirlerden alınız Ankara ya götürülüp Ankara plaka takılıp satılırdı..

Şimdiki araçların boyaları sıcak galvaniz daldırma sonrası boya olduğundan artık bu kriter çokta önemli değil diye düşünüyorum...
  • Teşekkürler hocam. Sanırım benden kaynaklı bir yanlış anlaşılma olmuş. Ankara'da memurum, Ankara dışına çıkamam, anca buradaki araçlara bakabiliyorum. Bunu anlatmak istemiştim aslında
  • çocuk gelecekse nasip olupta bütçenizi bence 20ye hiç zorlamayın arabada bir evinçocuğu oluyor zaten masrafları aynı
    17 liraya bir marea alınabilir ve ya albea clio tarzı bir araç hem sedan işinizi görür
    palio ilerde bagajı olmadığı için sıkıntı bebek arabası vs için

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo-Cash

çocuk gelecekse nasip olupta bütçenizi bence 20ye hiç zorlamayın arabada bir evinçocuğu oluyor zaten masrafları aynı
    17 liraya bir marea alınabilir ve ya albea clio tarzı bir araç hem sedan işinizi görür
    palio ilerde bagajı olmadığı için sıkıntı bebek arabası vs için

Hocam acemilikten dolayı ufak araba bakıyorum aslında. Korkuyorum biraz büyük araçlarla trafikte ne yaparım nasıl ederim diye. Albea - Clio mantıklı duruyor aslında. İnşallah nasibimiz bizi bulacak bakalım, burdan da yardım alarak bekliyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

Bu ilanlar dikkatimi çekti ama bu siteden karar vermek yerine sanayici tanıdığın ya da sanayide tanıdıkları olan yakınlarına durumu iletirsen daha rahat bulursun.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2005-mitsubishi-colt-1.3-invite-200801992/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2004-model-ford-fusion-1.6-lpg-li-87000-km-204769762/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-temiz-bakimli-orjinal-hyundai-admire-204346639/detay

Haberdar ettik hocam, buralardan da soruşturursam iş hızlanır diye düşünüyorum. Esasen çok da acele etmemek lazım ama durum malum.
    Not ettim bunları teşekkürler.

• Favori listem mevsimlik sebze çorbasına döndü. Bu işten tek başıma sıyrılabileceğimi zannetmiyorum. Durumun aciliyetini de göz önünde bulundurarak sizlerden bir kez daha yardım istirham ediyorum
  • 2001 avensisimi satabilirim. Ben de ev almayı düşünüyorum, kirayla olmayacak o yüzden satma niyetim var. Düşünürseniz 19bin gibi fiyata veririm.
  • Nacızhane tavsıyem sedan arac alın helekı cocuk olunca keske dememek ıcın sedan cok daha ıyı olur .ben 2 hafta once hemen hemen aynı butcelerde arac bakıyordum yanlız 3 arac uzereınde yogunlastım albea-clıo ve accent bu 3 arac ıcındende albea temız ve butceme gore oldu ve aldım memnunum yakıt az parca ucuz tam memur işi.
  • eski kasa punto 19500
    punto, clio ya da getz bakılabilir
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    İlan linki varsa alabilir miyim hocam?
  • yakamoz32 kullanıcısına yanıt
    Albea Dynamic'lere ben de bakıyorum hocam. Söyledikleriniz çok doğru fakat sedan araçtan korkmuyorum değil. Acemi performansı ile mesai trafiğinde nasıl performans sergilerim Allah kerim Yine de temiz bişey denk gelirse ilgi alanımda kesinlikle.
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Maalesef piyasa o durumda. Bugün neredeyse el sıkışıyorduk bi punto için 19.5'a. Yedek anahtarı yokmuş, diğer anahtarın da kumandası çalışmıyormuş, bi de park sensörü ara sıra takılıyormuş. Bi de rengi siyahtı, düşünüp taşınıp vazgeçtim
  • mayazb M kullanıcısına yanıt
    eski kasa mıydı? grande miydi?
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    eski kasa elbette grande nerdeeee bu fiyata, olanı da kırık dökük. piyasa fecaat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pıyasa gercekten cok kotu durumda , normal fıyat+3000 eklenmış durumda bazı arkadaslar hala o fıyata o arac vs dıyor haklılar belkı ama suan ve ılerısı ıcın artık pıyasa bu sekılde oluşmuş malesef bende aynı sekılde normal fıyatının ustunde vererek aldım aracımı.Ayrıca sedan aractan korkmayın hocam atla deve degıl ıcıne bındıgınızde düşünmezsınız zaten bu arac sedanmı hacback mı dıye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz32 -- 16 Mart 2015; 23:03:03 >
  • bence sizin aradığınız araç hyundai getz.
    tam size göre. bende aynı aracı kullanıyorum
  • Hblerde bagaj sıkıntı olur kendimden biliyorum sizin için marea uygun.
  • Secenekler :Efsane kasa Corolla , Palio , albea , marea , Clio ...

Ankarada olsam 2000 model civari 2.0 motor D segment arabalara bakardım ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.