Şimdi Ara

ACİL!!! 15 - 20 Bin TL arasında araç tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
5
Favori
2.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam corsa nasil? tuplu mu?simit tup mu? araba ve bagaj cok mu kucuk? performans nasil?
    kaca aldin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam corsa nasil? tuplu mu?simit tup mu? araba ve bagaj cok mu kucuk? performans nasil?
    kaca aldin?

• Bence kia rio sedanlara da bakın komşumuzda var 6-7 senedir biniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ

quote:

Orijinalden alıntı: mayazb

Araba işini hallettim çok şükür. Yardımcı olan arkadaşlara büyük teşekkürler.
    2004 Opel Corsa 1.4 Twinport Enjoy model bir araç aldım. Kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah.

hayırlısı olsun

Teşekkürler hocam.

quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

hocam corsa nasil? tuplu mu?simit tup mu? araba ve bagaj cok mu kucuk? performans nasil?
    kaca aldin?

Benzinli hocam, ecotech motor fazla yakmıyor. B segment çok geniş değil elbet ama arkaya 3 kişi rahat oturuyor. Bagaj da çok kullanışsız değil, bana yetiyor şimdilik. Koltuklar falan yatınca daha da büyüyor tabi. Performans güzel, tabi performanstan neyi kastettiğinize de bağlı.

• acil demişsin 2 ay olmuş aldınmı araç ?
  • hayırlı olsun.ne kadara aldınız? km kaçta?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_tunc -- 12 Mayıs 2015; 13:22:28 >
  • neredeyse bi yil olacak nasil arabaniz memnun musunuz ? Tavsiye eder misiniz ? Keske bu degilde baska birtane alsaydim dediginiz arac oldu mu bu fiyata

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde bütçe bu şekil hala araştırıyorum.
  • hakan0403 kullanıcısına yanıt
    Benim de ayni sekilde butcem var.. Accent 2001 model ve ustu ayni sekilde clio 2000 ve ustu modelleri, fiat marea 2004 2005 modelleri yada nissan primera.. Bunlar arasindan bakiyorum. Corsalarin tek kapili fiyatlari ve 2000 model altindaki modelleri uygun fiyata ama ona da degmez bence..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilhann

Benim de ayni sekilde butcem var.. Accent 2001 model ve ustu ayni sekilde clio 2000 ve ustu modelleri, fiat marea 2004 2005 modelleri yada nissan primera.. Bunlar arasindan bakiyorum. Corsalarin tek kapili fiyatlari ve 2000 model altindaki modelleri uygun fiyata ama ona da degmez bence..

Accent 2001 model ve ustu düşünmeden alabilirsiniz derim. o fiyata o konfor ve en önemlisi ikinci el piyasası çok iyi. işine gelmedimi çok pahalı almadınsa en kötü aldığın fiyata beklemeden satabilirsin. bagaj sıkıntın yoksa getz'de tavsiye ederim. 2 yıl bindim çok rahat bir sürüsü var, lpg de yatık çok tasarruflu. araç içi göğüs kısmı falan geniş olması çok hoşuma gidiyordu, aracın içi geniş fakat bagaj kısmı dar olduğu için araç küçük duruyor. aksine içi çok rahat ve bununda ikinci el piyasası çok iyi. hatta getz'i satma nedenimde hergün birinin satıyormusun demesinden bıkmam oldu. en sonunda birinin sormasına evet satıyorum dedim ve sattım :) bu araçlarda geri satma durumunda hiç sıkıntı yaşamamak ve rahat bir kullanıma sahip olduklarından benim için ağır basan bu ikisi. yıllar öncede aynen böyle yapmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erbila -- 6 Ocak 2016; 23:25:13 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.