Bildirim
ACİL 2000 MODEL LAGUNA 1.9 DTİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
2.0 lagunaya bindim araç gayet konforlu yol tutuşu fln güzeldi ama aracın sahini ben olmadığım için ne kdr yaktığını bilmiyorum ama laguna ailece binilecek geniş şehirlerarası seyahatlere elverişli bi araç ama 1.9dti nasıldır bilmiyorum benzinlisi iiydi 1.9dti kullananlar varsa ki muhtemelen vardır tecrübelerini bizimle paylaşsınlar -
Arkadaşta var 96 model 530.000km de daha motor hiç oynanmadı ve otobanda 220 hızı rahat görüyo şimdi satıp sıfır dizel almayı düşünüyo -
quote:
Orjinalden alıntı: cebbar
Arkadaşta var 96 model 530.000km de daha motor hiç oynanmadı ve otobanda 220 hızı rahat görüyo şimdi satıp sıfır dizel almayı düşünüyo
530 bin mi!! hemde motoru oynanmamis!!! mukemmel!!
tebrikler reno tebrikler fransiz
-
530.000 hmm... düzenli bakım'dan dolayı uzun yol. arkadaşınız şimdi sıfırına biniyordur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X