Sadece 3dsMAx acikken degisik zaman dilimleri icerisinde sistem kilitlenip ekran donuyor..Resetlemek zorunda kalıyorum.. Fikri olan var mı acaba.? Ancak kilitlenmeler sadece Max acikken oluyor.. Max yokken saatlerce, gunlerce acik kalıyor sistem her sey normal..
re-install yapmayı denedin mi?Bir de sistem sıcaklığını denetlemelisin....
sistem sıcaklıklarımı sürekli gözlemliyorum everest ile.. ben de onu düşündüm ilk olarak.. ancak gayet normal degerlerdeler.. re-install yapmadım.. cunku soruna neyin sebep oldugunu tam olarak çözemedim.. yani teknik olarak yazılımda bir sorun donanimi kilitleyebilir mi?
Ya şöyle söyleyeyim;sistemin aşırı problem çıkarabilecek bir sistem değil.everestten ziyade arada biostan da bak;çünkü bazen everest yanlış değerler veriyor. re install durumuna gelince;eğer sistem sadece belirttiğin programın çalışması esnasında kilitleniyorsa yazılım kaynaklı olma ihtimali daha yüksek.Yani yazılımlar bilgisayarı kilitleyebilir..
Peki hiç oyun oynuyormusun. Oynuyorsan oyunlarda böyle bir sıkıntı yapıyor mu? Benim bildiğim 3dmax sistemi zorlayan bir program. Eğer sağlam oyunlarda da bile çakmıyor 3dmaxte çakıyorsa yazılımsal bir sıkıntın olur. O yüzden mutlaka fear falan gibi bir oyunda veya 3dmark gibi bir test programıyla sistemini zorla. Ne olcak görelim...
3dsmax işlemciyi ve raml eri kastırır ya işlemcin aşırı ısınıyodur arkadaşın dediği gibi yada ramlerinde bi sorun vardır ramlerini teker teker dene yada başkalarıyla değiştirip tekrar dene..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme