Şimdi Ara

Acil 3K SORUNU!(Umarım halledilecek)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaşımın xbox u bugün 3k gördü.Nasıl halledilebilir.Benimkide daha önce görmüştü ama düzeltme yöntemlerini bilmediğim için sattım...Lütfen yardım edin,havlu yöntemi diye bir şey duydum acaba o nasıl yapılıyor?GTA IV oynarken takılmış ve ekran kırmızı olmuş 15-20 dk beklemiş ve açmış sonra 3k olmuş...Acil cevaplarınızı bekliyorum makinede 3k göreli 1 st fln olmuş,zaman ilerlemesi işleri daha da vahim hale sokarsa makine toptan gitti demektir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi professional-gamer -- 30 Eylül 2008; 2:10:37 >

• durun telaşa gerek yok

Makineyi normal kapatsın arkadaşınız,fişten çeksin daha sonra oyle beklesin..

Forumda bunu yapan iki firma,şahıslar tanıyorum birincisi Cry Of Cyrusla ortagı(nickini hatırlayamadım)kendileri 3k'nın formülünü bulduklarını soyluyorlar ki durust satıcılardır.İkincisi Atik Elektronik istanbulun sayılı elektronikçilerindendir.Zaza Han'daki Özkan Elektroniği de önerebilirim alternatif olarak.Bence vakit kaybetmeden bayramdan sonra bu saydıgım sahıslara ulasıp hemen isinizi halletmelisiniz.
  • teşekkürler fişten çektik artık zamandan fln bir şey olmaz değil mi?istanbuldaki akrabama yollıcaz yarın o zaman makinayı o da atik e götürür heralde teşekkürler benim makina gittiğinde ertesi gün parça olarak satmıştım da o nedenle korktum(neden düzeltmeye çalışmadıysam)
  • 3k'nın çözümleri ve çözümlere bağlı sağlıklı kalma günleri artmaya başladı bunun için umutla bakılabilir gelecege
  • 2008 Flancon mu ?
  • hyr 2006 arcade idi umarım düzelir sonu benimki gibi olmaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: professional-gamer

hyr 2006 arcade idi umarım düzelir sonu benimki gibi olmaz...

2006 üretim tarihli cihaz nasıl Arcade Pack oluyor.Bir yanlışınız var.Cihazın üretim tarihi 2006 ise eski board'lı cihazlardandır.Benim tavsiyem arkadaşınız cihaza hiçbir şey yapmadan doğru Özkan yada Atik Elektronik'e götürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IBRAHIMOVIC' -- 30 Eylül 2008; 1:34:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorunun ne olduğu önemli dostum o bilinmeden uygulanan yöntemler yanlış olur en iyisi bir yere göstermen

zaza handa özkan elektroniğe(4. katta) göstermeni tavsiye ederim dostum cuma günü açık bayram günleri yoklar işlerini çok iyi yapıyorlar helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebellion -- 30 Eylül 2008; 1:40:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: keteor

quote:

hyr 2006 arcade idi umarım düzelir sonu benimki gibi olmaz...

2006 üretim tarihli cihaz nasıl Arcade Pack oluyor.Bir yanlışınız var.Cihazın üretim tarihi 2006 ise eski board'lı cihazlardandır.Benim tavsiyem arkadaşınız cihaza hiçbir şey yapmadan doğru Özkan yada Atik Elektronik'e götürsün.

bana 2006 dedi konsol aynen buydu işte
     Acil 3K SORUNU!(Umarım halledilecek)

zaten yarın ilk işimiz istabul a akrabama yollamak olcak daha sonra da atik e iletcekmiş akrabam...
    masrafı hakkında bilgisi olan varmı acaba

• Büyük ihtimal 2006 üretim tarihli premium pack'tir.Atik elektronik'te sorunu çözerler inşallah.100-200YTL arası bir fiyata sorun hallolur tahminim.Büyük geçmiş olsun bu arada.
  • öncelikle geçmiş olsun
    3k tamiri ve diğer xbox 360 sorunlarıyla ilgili profesyonel ve kapsamlı çalışmalar yapıyoruz ..
    forumdan daha önce işlem yaptığımız birçok kişiden referans alabilirsiniz hepsinin konsolları hiçbir problem yaşamadan çalışmaya devam ediyor...
    daha fazla bilgi almak isterseniz ikinci el bölümündeki sayfamız:
    konsolturk
  • quote:

Orjinalden alıntı: keteor

Büyük ihtimal 2006 üretim tarihli premium pack'tir.Atik elektronik'te sorunu çözerler inşallah.100-200YTL arası bir fiyata sorun hallolur tahminim.Büyük geçmiş olsun bu arada.

saol sanırım premium...

cyr of..:
    saol,ancak benim değil o nedenle ben net bişi söyleyemem sabah arkadaşıma söylerim makina şu anda bnde,fişe takmıyorum öle duruyor,teşekkürler ilginiz için
  • havlu yontemi gecici bir cözümdür hatta makinaya kalıcı zararlar verdigide söyleniyor bence önce tüm makinanın kablolarını sök biraz bekledikten sonra tekrar dene çünkü benimkide 3k vermişti 3-5 defa calıstırdıgımda yıne 3k veriyordu sonra prizi degiştirince calıstı yani prizden bile olabiliyor eger yine aynı sorunu verirse konsolturk'e verebilirsin adamlar yaptıktan sonra 3ay garanti veriyorlar
  • saol zaten sabah istanbul a gidecek makina arkadaşım 200 lira vermeye bile rağzı
  • ya bu microsoft bence bilerek yapıyor bunları komplo olabilir düşüncem ama bu kadarmı insanın makinası sorunlar çıkarır sanki kasıtlı yapılmış gibi birşey hadi dedik ilk parti mallar aceleye geldi cart curt ama falconlar zephryler go pro paketler bile sorunlar çıkarabiliyor,nedense zaman geçtikce ve fiyat kırmalarda konsol bir parça daha kalitesiz oluyor mesela eski soğutma modülünü maaliyetiyle şuankinin arasında 5 kat var yani şu demek oluyor 1 soğutucu fiyatına 5 soğutucu yapıyorlar ucuz ama kaliteli değil eskisiyle arasında çok fark var,

ama yinede vazgeçilmiyo şu meretten aslında xbox çok güçlü bir alet olduğunu burada gösteriyor mesela diyosunki arkadaşım 200 ytl vermeye rağzı diye, benim makinam patlamıştı almıyacağım dedim ama öyle bir çekim gücü varki konsolun albeni diyor resmen baktım bi tonda güzel oyun çıkıyor dayanamadım

umarım düzelir sorunsuz bir şekilde hallolur arkadaşında mutlu olur şu anki psikolojisini bende anlarım eğer x360ı severek isteyerek oynuyorsa ki tamiri için fedakar davranıyor, inşallah hallolur

• 3K SORUNUNU ZAZA HANDA FATİH VAR O COZUYO DEDİLER BENDE GÖTÜRDÜM WALLA 10 GUNDE HALLETTİ MAKİNAYI BENCE GUVENİN DERİM BEN

HEMDE COK UYGUN FİYATA YAPTIRDIM BEYLER FİYATI SÖLEMİYİM..
  • quote:

Orjinalden alıntı: burock34

3K SORUNUNU ZAZA HANDA FATİH VAR O COZUYO DEDİLER BENDE GÖTÜRDÜM WALLA 10 GUNDE HALLETTİ MAKİNAYI BENCE GUVENİN DERİM BEN

HEMDE COK UYGUN FİYATA YAPTIRDIM BEYLER FİYATI SÖLEMİYİM..

80 mi 100 mü?
  • fatih abi ve diğer arkadaşlar hakediyor 80ide 100üde gayet dürüst iyi insanlar konsol tamiri için önemsiz gelebilir tabi nasıl insan oldukları ama buna artı olarak işlerinde de ustalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebellion -- 30 Eylül 2008; 10:38:39 >
  • teşekkürler en uygun ankarada yapan yer neresi yada istanbulda?bugün 2 gibi falan kargoya vercez yarın akrabam alcak götürcek...ancak neresi en uygun öğrenemedik gitti,arkadaşımın bütçesini de sarsmak istemiyorum,cevaplar için şimdiden teşekürler.
  • quote:

teşekkürler en uygun ankarada yapan yer neresi yada istanbulda?bugün 2 gibi falan kargoya vercez yarın akrabam alcak götürcek...ancak neresi en uygun öğrenemedik gitti,arkadaşımın bütçesini de sarsmak istemiyorum,cevaplar için şimdiden teşekürler.

Bugun kargolar açık mı ki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.