Şimdi Ara

acil 42 inç lcd vaya plazma tv tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5500 lira limitim var..plazmayla lcd'nin ne farkları var hangisini tercih etmeliyim?ve tavsiyelerinizi bekliyorum..

• teknoloji mukayeseleri yapmayacağım.farkları önceki konuları araştırırsan bulabilirsin.Sana o fiyat kategorisinde plazma olarak panasonic 42 pv60 modelini öneririm.lcd modellerini kullanan arkadaşlardan önerenler çıkacaktır nasılsa.
  • plasma da turkiyede pioneer ve panasonic dısına cıkmamak akıllıca olabilir, eger hitachi ler burada yaygın olsaydı onları dusunebilirdi..

simdi belirlediginiz butce dahilinde bir pioneer zor, zaten fiyatlarını dusunmesek bile bence panasonicler daha yeni panel olduklarından bir adım daha onde. pioneer ın bu 6. neslinde burn-in olaylarına cok sık rastlanmakta. 7. nesilleri avrupada cıkalı cok oluyor ancak digicom ile konustugumda bana turkiyeye 2007 nin ilk ceyreginde bile gelmesinin zor oldugu soylendi. gelse bile bu serilerden daha uygun fiyatlı olmayacagına gore panasonicler yine fiyat olarak daha avantajlı olucak.

panasoniclerde ise pv60 ve pv600 secenegi var simdilik. yeni serilerde daha şık olucak ancak onlarda 2007 nin ilk ceyreginden once cıkması zor gorunuyor. pv600 ler pv60 lara nazaran daha şık bir kasaya ve daha iyi, bir ses sistemine sahip. dizayn goreceli bir kavram oldugu icin karsılastırma icine cok almıyorum ancak aynı panel iki plasmanın sadece sd kart yuvası ve iyi bir ses sistemi farkı neredeyse 1500 ytl olmaması gerekir diye dusunuyorum. su anda fiyat / performans oranı en iyi plazma bence panasonic pv60... yurtdısı forumlarını da incelerseniz en cok tutulan plazmanın bu oldugunu goreceksiniz. (avrupada px60 ve px600 diye gecer)

su anda acıkcası bende tam bir karar asamasındayım. panasonic pa50 kullandım bir ara ancak cesitli sebeplerden dolayı iade ettim su anda plazma - lcd ikilemindeyim. plazma olucaksa kararım pv60 orası kesin...

oncelikle kullanım alanlarınızı ve izleme mesafenizi belirleyip ona gore lcd veya plasma tercihini yapmalısınız. lcd ler bizim kullandıgımız yayınlarda acıkcası cok basarılı degiller. hala turkiyede 8 ms tepkimeli modeller mevcut. 32'' ten buyuk lcd lerde izleme mesafesinde farkedilir bozulmalar tabiri caizse "kare kare" olma durumu soz konusu... sharp ın 4 ms li modelleri yurt dısında piyasaya cıktı ancak zaten sharp ın buradaki pazarının dar olması bu modelleri ne zaman gorecegimizi soyleyemiyor bize. toshibanın 42WLT68 modeli avrupada ekim bası piyasaya cıktı. fiyat olarak butcenizi asıcaktır ancak nasıllardır diye acıkcassı ben merak ediyorum..

kısacası zaten kullanım alanlarınız icinde xbox360 veya ps3 baglayıp kullanmak cok onemli bir yer teskil etmiyorsa ya da bilgisayara baglayıp kullanmak sizin icin vazgecilmez degilse lcd lere su asamada cok gerek yok, ha bunları bu adı gecen plasmalarda yapamazmısınız, yaparsınız tabi hemde cok performanslı bir bicimde. daha lcd nin gunumuz ve ozellikle turkiyedeki yayınlar icin katetmesi gereken cok yol var diye dusunuyorum.. 8 ms li tepkime surelerinden bahsederken 1 ms li plasma teknoljisni es gecip kullanım alanları dısında lcd ler yonelmek biraz mantık dısı...

benim dusuncelerim bunlar bende umarım bu hafta isi bu isi sonlandırıcam, toshibanın WLT68 serisinin 32 ve 37 inch modelleri bu hafta ici geliyor TR ye. onlarada bir bakmak istiyorum aklım kalmasın diye ama buyuk bir ihtimalle tercihim panasonic pv60 olucak...

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EliasGS -- 8 Ekim 2006; 1:04:37 >

• çok çok çok saol gerçekten aydınlatıcı oldu bnm için pv60 tercih edicem gibi...
    a bide fiyatı hakkında bilgisi olan varsa iyi olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowfulBlackGarlic -- 8 Ekim 2006; 1:32:49 >
  • pesin fiyatta 4200 +/-100 civarlarında satılıyor son kampanyadan sonra, teknomarketlerde daha cazip fiyatlar bulabilirsin ancak ne kadar guvenirsin bilemem.. tanıdıgın, daha onceden alısverisinden memnun kaldıgın yerlerden fiyat alıp buralardan tercih etmek mantıklı olabilir. cunku pahalı bir elektronik alet ve eger memnun kalmaz ya da degistirmen gerekn bir durum ortaya cıkarsa sonradan zorlanmaman icin 50 ye 100 e bakma tanıdıgın bildigin yerden al derim..
  • çok dogru diosun netten almam zaten..güvenilir olan bir firmadan almam lazım o kadar farklar önemli deil zaten...tanıdıgım bir yer yok ama güvenilir bi yerler bakıcam artık yardımların için çok saol gerçekten ilaç gibi geldi
  • Ben farklı bir öneri yapacağım.

İlk mesajınızda sorduğunuz sorular, bu teknolojileri araştırmaya ve haklarında bilgi edinmeye yeni başladığınızı gösteriyor.
    Ayrıca, bu işe ciddi bir bütçe ayırmışsınız. Konuyu açma ve "PV60 tercih etmeniz" arasında neredeyse 7-8 saat var.

Ben herşeyden önce (eğer vaktiniz müsaitse, araştırma ile bu kadar uğraşamam demiyorsanız),
    forumlarda Lcd ve Plazma'nın farklılıkları, her marka modelin eksileri artıları hakkında onbinlerce mesaj var.
    Doğru forumlarda, doğru yorumları okuyarak bütçenizi çok daha verimli kullanabilirsiniz.

Benimki naçizhane bir öneri.
    Gerçi her ne kadar burada PV60 tercih edicem galiba deseniz de, sanıyorum daha uzun bir süre araştırmaya devam edeceksiniz diye düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    55 inc TV tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    75 inch Tv tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    43 İnç TV Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla kardeş ben görerek aldım git burdan sony samsung philips vepanasonic mağazalarına hepsinin kendi mağazalarından ayrıntılarını görüntü kalitesini ve detayları öğrenebilirsin bence okadar para vereceksen görerek al lafla değil derim bende
  • ya baya bi baktım yabancı sitelere oralardada px600 ve px60 modelleri çok çok iyi notlar almıslar..hatta 42 inç plasma tv lerde ilk 6 içinde bu 2 model var ve fiyat bazı sitelerin top 10 unda..ve fazla vaktimde yok açıkcası o yüzden amcama alıoruz acele edio haftaya alıncak..o yüzden fazla arastırmacam kendime alsam arastırırdım ama amcam sabırsız hemen alcak gibi..o yüzden bi kaç gün içinde kesin kararı vericem ama signore tavsiyeni dinliyip bi kaç gün daha bakıyım daha iyisini bulamassam alırız artık..saolun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.