aciLL satılıqtıR fiat ı düşünmedim tekliflere açıgıMM..! takas düşünmüyoRum ama bu 3 chara 90 lvl bi char la tks ederimm xD
up up up :D
quote:
Orijinalden alıntı: denizx231
up up up :D
uppp :D
quote:
uppp :D
Alıntıları Göster
77 LvL B0w kac para dusunuyosun Ama elden olması lazım :D elden olursa alırım carın dusundugun fıyatı kac ?? ben İSTANBUL- kadıkoy de oturuyorum elden olursa alıcıyım up
quote:
Orijinalden alıntı: devilhunter2
77 LvL B0w kac para dusunuyosun Ama elden olması lazım :D elden olursa alırım carın dusundugun fıyatı kac ?? ben İSTANBUL- kadıkoy de oturuyorum elden olursa alıcıyım up
Alıntıları Göster
ben aydın didim deyim 90 ytl düşünüorum ama kesin alıcıysan düşürürüm ve tel no ev adrese kadar herşeyim mi vermem mevcuttur ;) tc kimliq no da veririm xD
quote:
Alıntıları Göster
AYRICA WIZARD DA GUZELMIS O NU DA ITEMSIZ ALABILIRIM DEDIGIM GIBI FIYATINI SEN BELİRLE VE ELDEN OLMASI LAZIM TAKAS + UZERINE PARA WEREBILIRIM LVL 57 BOW + 45 LVL NUKER +30 LVL 2H WARRIROR + PARA DA WEREBILIRIM CHAR SPARTADA ODIN DE CHAR SUPPER :D ELDEN OLURSA OLUR AMA FIYATINI BELİRLE
quote:
AYRICA WIZARD DA GUZELMIS O NU DA ITEMSIZ ALABILIRIM DEDIGIM GIBI FIYATINI SEN BELİRLE VE ELDEN OLMASI LAZIM TAKAS + UZERINE PARA WEREBILIRIM LVL 57 BOW + 45 LVL NUKER +30 LVL 2H WARRIROR + PARA DA WEREBILIRIM CHAR SPARTADA ODIN DE CHAR SUPPER :D ELDEN OLURSA OLUR AMA FIYATINI BELİRLE
Alıntıları Göster
wizarD ı da 75 e bırqıcam itemsiz istersen 65 ytl den veririm :D
wizarD ı da 75 e bırqıcam itemsiz istersen 65 ytl den veririm :D
Alıntıları Göster
ben aydın didim deyim bow a 90 ytl düşünüorum ama kesin alıcıysan düşürürüm ve wizarD ı 65 ytl ye sana bıraqırım - tel no ev adrese kadar herşeyim mi vermem mevcuttur tc kimliq no da veririm xD
quote:
ben aydın didim deyim bow a 90 ytl düşünüorum ama kesin alıcıysan düşürürüm ve wizarD ı 65 ytl ye sana bıraqırım - tel no ev adrese kadar herşeyim mi vermem mevcuttur tc kimliq no da veririm xD