Intel Core Duo Processor T2050 1.6 GHz 533 MHz 512MB DDR2 533 Mhz 120 Gb 5400 Rpm 224 MB INTEL ( Paylaşımlı ) GMA 950 14.1 " CRYSTAL BRITE WXGA 1280*800 DVD SUPER MULTI Kart Okuyucu Kamera Wireless BlueTooth Windows XP HOME Ed. TR 2.4 KG 3 USB - VGA - TV OUT
Marka FUJITSU SIEMENS
Intel Core Duo Processor T2050 1.6 GHz 533 MHz 512MB DDR2 533 Mhz 80 Gb 128 Mb mb paylaşımlı INTEL ( Paylaşımlı ) GMA 950 15.4 WXGA Crystal Parlak 1280*800 DVD±RW Double Layer Kart Okuyucu Wireless Windows XP HOME Ed. TR 2.8 kg 3 USB - VGA - IEEE 1394 TV OUT
İki sistem birbirine yakın. Ben ikisinin arasında kalsam acerı seçerdim.Acer fujitsiden kat kat daha kaliteli bir marka....
fiyatlar önemli..özellikler yakın demişsin de işlemci ve ram aynı sadece.. geri kalanlar farklı hep..ekran boyutu ve harddisk başta olmak üzere
ekran karı paylaşımı biri 224 diğeri 128 bluetooth ve kamera gibi artısı da var acerın..
fiyatlar aynıysa ve küçük ekran düşünüyrsan acer derim.. gerçi ayn özellik olsaydı ben yine acer derdim o ayrı
FIYATA gore arastırmalarına devam ettttttt........
ACerden daha az ozellıklı fakat daha performanslısının BULAbılırsın.....
acer 830+kdv fujitsu :850+kdv Bimex te katolokta birde acerda centrino duo yazıyor core2 duo ile aynı anlamamı geliyor bu akşam cihazı alacam daha iyi atvsiyesi olan arkadaş varsa sevinirim....
Bimex te katolokta birde acerda centrino duo yazıyor core2 duo ile aynı anlamamı geliyor bu akşam cihazı alacam daha iyi atvsiyesi olan arkadaş varsa sevinirim....
sesimi duyan yokmuuuuuuuuuu
bariz acer
centrino duo ile core2 duo ile aynı anlamamı geliyor
hayır farklı.c ore2duo duodan daha iyidir. duo kardeşken core2duo abidir
quote:
Orjinalden alıntı: steep
acer 830+kdv fujitsu :850+kdv Bimex te katolokta birde acerda centrino duo yazıyor core2 duo ile aynı anlamamı geliyor bu akşam cihazı alacam daha iyi atvsiyesi olan arkadaş varsa sevinirim....
bu fıyata acer alınır HAYIRLI olsun steep sımdıden
memnun kalırsın acer den
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme