Şimdi Ara

acil acil acil :S

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba dostlar biliyorum belki etik değil ama sizden yardım istiyorum. Can sıkıcı bir durum var ve bunu bir kişiye kendimi gizleyip facebook üzerinden mesajla bildirmek istiyorum. öyle bi şekilde göndermeliyimki kimsenin bu maili nasıl gönderdiğini bulamaması lazım ip gizleme fake adres alma vs bu konularda bana yardımcı olabılcek bırısı varmı ? nasıl yapabılırız

• Ne pesindesin liseli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalorifer bocegi

Ne pesindesin liseli

liseyi bitireli 10 sene oldu yardım edeceksen söyle
  • Bir internet cafeye git hotmail yada başka bir hesap aç...

(Hotmail açacağın hesap ile maili göndereceğin kafe aynı kafe olmasın)

Ülke olarak Türkiye seçme , şehir olarak bir sürü saçma seçeceğin seçenek var.Onlardan birini seç, isim soy isim uydurma yaz, doğum tarihini 1950 falan yap. Daha sonra herhangi bir internet kafeye kar maskesiyle gir.

(kar maskesini sıfır al çünkü tespit edecek olurlarsa geçmişdeki kullandığın maskeyle aynı olmamalı, ayrıca kar maskesini güvenebileceğin bir arkadaşına güvenlik kamerası olmayan bir yerden satın aldır, ve işini bitirince o maskeyle kamera olmayan biryer tespit edip oraya git ve onu yak, yada yırt her parçasını farklı klozetlere atıp sifonu çek. Yanında sırt çantası getir kıyafetlerini değiştir yarım saatte bir. O çantayıda sıfır al ve sonra imha et)

Fakat önceden gideceğin kafeyi belirle ve heryerine bak; girişlere, kafenin yanındaki dükkanlara vb kamera var mı 1km çevresine kadar heryere bak... orada işini hallet ve birdaha o yeni açacağın hesaba girme... en az 1 ay yolları incele kendine bir kroki çiz, unutma asla tanınmaman gerek google earttan önce kuş bakışı o bölgenin tüm yollarını ezberle. kestirmeler ara sokaklarda kamera olmaz genelde. AVM lere çok ama çok dikkat et. Terzilerin çoğunda kamera olmaz.

İş günü gideceğin yere farklı taksilerle git, otobüslerde güvenlik kameraları var, Taksi olarak 1995 model ve altı olmasına dikkat et, keza bazı taksilerdede kamera mevcut, ama bu model ve öncesi buna pek önem vermiyor. Yada bir arkadaşına araba kiralattır kendin arka (SOL) koltukta oturarak git...

NOT: Dalga geçmiyorum! iş ciddiyse bunlar sadece başlangıç...

• exxiss E kullanıcısına yanıt
    UP
  • :) aslında dediginide dusunmedim değil :) yada yurtdisindaki tanıdıklarami yaptirsam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    acil yardım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.