Şimdi Ara

ACİL AKŞAM ALACAM LİMİT 15.000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BAŞLIKTADA OLDUĞU GİBİ AKŞAM BİLGİSAYAR ALMAYA GİDECEM,OKUL İŞLERİM İÇİN ALACAĞIM,EKONOMİ OKUYORUM,BUNDAN ÖTÜRÜ OFFİCE PROGRAMLARI KULLANIMINDA RAHAT,UZUN SÜRE PİL KULLANIMI SUNAN,TAŞIMA KONUSUNDA RAHAT VE UFAK BİR ADAPTÖRÜ OLAN BİLGİSAYAR ARIYORUM,OYUN OYNAMAYACAĞIM,ONUN İÇİN PS4 PRO VAR.SADECE UZUN SÜRE İŞİMİ GÖRSÜN DERDİNDEYİM,AKLIMDA MACBOOK PRO VEYA AİR VARDI ASLINDA AMA ONLARDA ISINMA PROBLEMİ OLMASI KAFAMA SORU İŞARETİ TAKTI,2 Sİ 1 ARADA NOTEBOOKLARDA OLUR FARKETMEZ BANA ACİL ÖNERİDE BULUNUN,FİYAT KONUSUNDA 15.000 LİMİTİM VAR
    NOT:ŞUAN Kİ BİLGİSAYARIM TOSHIBA QOSMİO X870 17.3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowmanraze -- 5 Ekim 2017; 14:18:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dell XPS serisine bakabilirsiniz. ASUS ZenBook'lar da iyidir.
  • kardeşim office programı için diyorsun bütçeyi 15bin yapıyorsun. o paraya sana direk ekonomi okuyan ve senin yerine office yazan bilgisayar bile buluruz biz
  • 15000 de bütçe mi be bütçe dediğin 555000 olmalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekonomi okuyan biri olarak bütçeyi fazla tutmuşsun asdadsadas :D ekonominin mantığı sınırlı kaynakları en mantıklı şekilde kullanmak değil midir :D

oyun oynamayacaksan, grafik tasarım render gibi profesyonel işlemlerle uğraşmıyorsan max 3 bin liraya hem dayanıklı hem pil ömrü uzun olan hemde masaüstü performansı olan office programlarını kullanabileceğin bir laptop alabilirsin. illa para harcayacağım diyorsan macbook tabiki.

diğer markalarda da i5'in sonu u ile biten modelli işlemci kullanan, ssd si olan modellere bakmalısın, grafik kartı kötü olsa da oyun, tasarım gibi işlerle uğraşmıyorsan masaüstü performansını çok etkilemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaresssma -- 6 Ekim 2017; 17:14:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.