Şimdi Ara

acil anadol aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar satılık fiyatı uçuk olmayan 1969 model anadol arıyorum bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim ankarada olması tercihimdir

• bir laf var ya: "Bişey satılıksa alıcısı vardır" diye. çok doğru.
    69 Anadol da arandığına göre.
    inşallah güzel bir anadol bulursun. modifiye yada yenileme filan yaptıracaksan resimlerini görmek isterim.
  • Bahsettiğiniz Anadol yuvarlak farlı olanlardan ise onları bulmak zorlaştı. Pikap olarak bulmak zor ama otomobil olarak bulmak imkansız sayılır.
  • kolay gelsin bulman çok zor ama
  • biliyorum bulmak zor bu yüzden bi de sizlere danışayım dedim nasıl bulabileceğimi bilen olursa yardım edin lütfen
  • şuan 8.000 ytl görünüyor bayağı bi pahalıymış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL SATILIK PASAPORT HAKKI BURSA
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • e pahalıymış biraz yinede saol başka bir ilan bulursan haber verirsin değil mi
  • Bunlara eşşekkk kemiren diyorlardı samandan yapılıyormuş hatta kaportası saman ollmuş çok tatlıymış
  • ciddimisin e bu bilgilerden sonra anadol bulabileceğim bir adres rica etsem hani nasıl olur
  • haydi arkadaşlar yok mu bir bildiğiniz ocağınıza düştüm
  • slm kardeş duydun mu bilmiyorum ama 35 yaş sınırı geliyo bilgin olsun yani 35 yıllık araçlar trafikten kalkıyor...
  • Pikap istersen buluruz. Ama ne kadar orjinal olur o muamma.
  • http://www.sahibinden.com/search.php?sKlasik=1&b[subcategories_also]=1&b[aramabolge]=&b[minprice]=&b[maxprice]=&b[pricecurr]=1&b[detay_4_min]=&b[detay_4_max]=&b[detay_5_min]=&b[detay_5_max]=&b[detay_1864]=&b[detay_2320]=&b[detay_3]=&b[detay_6]=&b[detay_8]=&b[detay_17]=&b[detay_717]=&b[detay_2043]=&b[detay_705]=&b[detay_706]=&b[ilantarih]=&b[search_text]=&b[whole_word]=1&b[sort_field]=i_03&b[page]=1&b[auction_id]=&b[sort_order]=desc&c=3546&b[sort_field]=i_03&b[sort_order]=asc&b[page]=1

burada 69 model 10-15 adet var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.