Şimdi Ara

ACİL ANAKART TAVSİYESİ!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler yarın kasayı kurmaya gideceğim. her şey tamam bir anakart kaldı. işlemci fx 6300. anakart olarak bunu düşünüyorum :
    http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-m5a97-r20-m5a97-r20-amd-970sb950-am3+-ddr3-2133mhz-%28oc%29-usb-30-sata-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=62235

fakat pci express 3 desteği yokmuş. sata 3 desteği yokmuş.(kimisi sata 3 var diyor. verdiğim linkte anakartın özelliklerine bakınca sata II diyor.) ekran kartı r9 270x toxic. böyle bir ekran kartı için daha teknolojik bir anakart var mı ? ilerde ssd düşünüyorum. sata 3 e ihityaç oalcak. ne diyorsunuz dostlar ?

acil anakart önerisi... limitim max. 300 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gagoil -- 8 Mart 2014; 1:11:05 >

• hocam aynı anakartın r1.0 kullanıyorum aynı işemci ile çokta memnunum ama ileride crossfire falan yapmayı düşünüyorsan alma onun yerine x16 x8 destekleyen bir anakart almanı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanBest

hocam aynı anakartın r1.0 kullanıyorum aynı işemci ile çokta memnunum ama ileride crossfire falan yapmayı düşünüyorsan alma onun yerine x16 x8 destekleyen bir anakart almanı öneririm

bak hocam merak ettiğim şeyler şunlar:

1. bu pci express 3 nedir ?!!! çok önemli midir ?!! r9 270x toxic ekran kartı için bu pci express 3 gerekli midir ?
    2. ekran kartı baya iyi bir ekran kartıymış. bu anakart ona sıkıntı yaratır mı ? her anlamda...(hız, teknoloji vs..)
  • AMD anakartlarında pci 3.0 yok gibi genelinde pci 2.0 var. SATA ya gelince üzerinde 6 gb/s yazıyor bu sata 3 e denk olan bir hız. Güzel bir anakarttır.
  • milesbroke kullanıcısına yanıt
    bak hocam merak ettiğim şeyler şunlar:

1. bu pci express 3 nedir ?!!! çok önemli midir ?!! r9 270x toxic ekran kartı için bu pci express 3 gerekli midir ?
    2. ekran kartı baya iyi bir ekran kartıymış. bu anakart ona sıkıntı yaratır mı ? her anlamda...(hız, teknoloji vs..)
  • quote:

Orijinalden alıntı: milesbroke

AMD anakartlarında pci 3.0 yok gibi genelinde pci 2.0 var. SATA ya gelince üzerinde 6 gb/s yazıyor bu sata 3 e denk olan bir hız. Güzel bir anakarttır.

aynen katılıyorum anakart teknoloji ve hız bakımından sorun yaratmaz gönül rahatlıyla alabilirsin :)
  • öyleyse tamam. bu anakartı alıyorum :) saolun yorumlarınız için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi acil
    geçen hafta açıldı
    ANAKART TAVSİYESİ
    9 yıl önce açıldı
    işlemci tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gagoil kullanıcısına yanıt
    Çok önemli değildir kafanıza takmayın onu hiç. Ekran kartınız için öyle bir şeye gerek yok.
    Evet iyi bir ekran kartıdır. Anakart bir sorun teşkil etmez gayet iyi bir anakarttır zaten.
  • milesbroke kullanıcısına yanıt
    çok saol hocam. teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gagoil

beyler yarın kasayı kurmaya gideceğim. her şey tamam bir anakart kaldı. işlemci fx 6300. anakart olarak bunu düşünüyorum :
    http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-m5a97-r20-m5a97-r20-amd-970sb950-am3+-ddr3-2133mhz-%28oc%29-usb-30-sata-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=62235

fakat pci express 3 desteği yokmuş. sata 3 desteği yokmuş.(kimisi sata 3 var diyor. verdiğim linkte anakartın özelliklerine bakınca sata II diyor.) ekran kartı r9 270x toxic. böyle bir ekran kartı için daha teknolojik bir anakart var mı ? ilerde ssd düşünüyorum. sata 3 e ihityaç oalcak. ne diyorsunuz dostlar ?

acil anakart önerisi... limitim max. 300 lira.

buna bu parayı vereceğine

MSI
    990FXA-GD65 AM3+ AMD 990FX/SB950 DDR3 2133MHz (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart

üst düzey en iyi F P kart

• 2 PCI Express 2.0 x16 slots ile sorunsuz CF

• AMD® 990FX and SB950 Chipset ile sorunsuz OC

haydi hayırlı olsun.

• hocam cf ve o.c. den anlamam :) zaten o.c. siz yeterli olacağı söylendi işlemcinin... gerekirse bilen birilerine yaptırrız. ama umarım gerekmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gagoil

hocam cf ve o.c. den anlamam :) zaten o.c. siz yeterli olacağı söylendi işlemcinin... gerekirse bilen birilerine yaptırrız. ama umarım gerekmez.

anla veya anlama sen çok az para farkına daha iyi mal almak istemezmisin ?
  • tabi haklısınız hocam.. fakat 40-50 lira bile önemli. limit 2500 lira ve kasa dışında monitör ve güç kaynağı bi iki ıvır zıvır var. yani tabi ki ihtiyaçlar giderilirse o değerlendirilir. ama performans açısından fark yoksa asus tercihimdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.