Şimdi Ara

Acil Arkadaşlar iphone Se

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar size danışmam gereken acil bir durum var. Arkadaşıma para lazim banada telefon. Bu yuzden arkadaşım Türk telekomdan faturaya ilave iphone se modelini 2500 liraya alip sıfır kutu 1750 liraya bana satmak istiyor. Fiyat banada uygun geldi.Neyse haftaya almaya karar verdik dönüşte lira yukletmek için telefoncuya girdik adama sordum Se nasıl bir telefon böle bole düşünüyoruz diye adamin bana verdiği cevap su oldu "o telefonu sakin alma 1.cisi onun ekraninda genel 5s modellerinde olan ekranin yanindaki çıkınti sorunu var yipraniyor dedi 2.si o model tutulmadi ara model ve üretimi durdu artik parana yazık olur " dedi benim bi anda hevesim kaçtı. Beni bu konuda aydinlatirsaniz çok sevinirim.

• Telefoncuların dediğinin tersini yapın her zaman. Adamla biraz daha konuşsaydın büyük ihtimalle ağzındaki baklayı çıkarıp sana galaxy j5 yada 2.el galaxy s4-s5 falan satmaya çalışırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 21 Mayıs 2016; 23:14:53 >
  • Yok artık se ara modelmiş üretimi kalkmış ulan telefon şuan en güçlü apple telefonu cayır cayır satıyor. Ekran 5Sle aynı orası doğru ama 1750 liraya alınacak en iyi telefon ekranı küçük gelmez diyorsanız
  • Telefoncu arkadasindan su anda iphone se yi 1750 tl ye almaya calisiyor olabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: theknife

Telefoncu arkadasindan su anda iphone se yi 1750 tl ye almaya calisiyor olabilir :)
    1750tlye o telefon kaçmaz
  • Yok 16 gb 24 ay taksit olduğu için 500 tl faiz oluyor.
    Diğer yorumlara gelincede, elimde 4yillik S3 var uzun süre kullanmak için bunu istiyorum birde 250 lira kardayim bana çok uygun geldi. Dediğim gibi kotulenince birden hevesim kaçtı. Malum bir kere alinacak bu telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: malibu1992

Yok 16 gb 24 ay taksit olduğu için 500 tl faiz oluyor.
    Diğer yorumlara gelincede, elimde 4yillik S3 var uzun süre kullanmak için bunu istiyorum birde 250 lira kardayim bana çok uygun geldi. Dediğim gibi kotulenince birden hevesim kaçtı. Malum bir kere alinacak bu telefon.
    iPhone SE tutulmamış mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

iPhone SE tutulmamış mı?

Alıntıları Göster
    Üretimi mi durmuş

• Sen almıcaksan ben bir tanede kardeşime almayı düşünüyorum. Ben alabilirim :)
  • Üretimi mi durmuş tutulmamış mı

• quote:

Orijinalden alıntı: asxcerqwe

Üretimi mi durmuş tutulmamış mı
    önüne geleni telefoncu yaparlarsa böyle saçma sapan cevaplar almanız normal.o fiyata o konfigurasyonda telefon kaçırılmaz...

• O fiyata alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: webislander

önüne geleni telefoncu yaparlarsa böyle saçma sapan cevaplar almanız normal.o fiyata o konfigurasyonda telefon kaçırılmaz...

Alıntıları Göster
    Düşünmeden alın, telefoncuların her söylediğini de dikkate almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

O fiyata alınır
    Şu sözde "telefoncu"ların hepsi demiyorum, genellemek yanlış olur, ama büyük çoğunluğu tek kelimeyle dolandırıcı, yalancı.

Gitmeyin, göndermeyin kimseyi de.

Uzak durun.

@malibu1992 Telefonu kaçırmayın. O telefoncu mahlukat, yalan üzerine yalan söylemiş size. Yazık.
  • 5 yillik iphone kullanicisiyim ve 1 ay oldu Bu telefonu alali. goreceki bir kavram bu telefonu sevip sevmemek. Lakin ben suan dunyanin en iyi telefonunu kullaniyorum diyebilirim. Hiz + pil + kullanim rahatligi + performans + daha fazlasi. Sakin almamazlik yapma hayatinin yanlisini yaparsin.
  • Tremonster kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim haklisiniz valla içim rahatladi hafta sonu almaya gidiyorum
  • Hayırlısı olsun. Batarya durumun nasil birde sarılık olayi varmi snde ?
  • Up
  • Dostum daha önce iphone kullanmamışsan alışman zor olabilir. 16gb hafızada sorun olabilir bunları göz önünde bulundur. Ama ben telefonu alayım su gibi aksın diyosan 2000 tl dahi verilir
  • Aynen haklisin ama hiç bir yerde bulamıyorum telefonu. Ctesi almaya gidicektim aradim bayiyi ellerinde kalmamış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.