Şimdi Ara

acil astra-leon-golf-i30 acil!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
2
Favori
6.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Dsg almayın derim :)

herkes övüyor son sistem filan diye dsg olursa iyi olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: sndrk1

quote:

sen yenisin galiba :)
  • quote:

quote:

Övüyormu :)

Şu an en az güvendiğim otomatik şanzıman sistemi
    Birde doğuş kazığı eklenince asla bulaşmam

Forumda biraz daha inceleyin
    En son arkadaşımın skoda sında arıza verdi, 7000 tl istediler tamiri için...Kısaca ben almam ama para senin keyif senin tabiiki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • i30 elite ve ceed concept plus da test edin.Cam tavan bunlarda standart.Otomatikleri biraz fazla yakar sehir icinde,sehir disi ayni sayilir ama sorun cikarmaz.

ceed -i30 ikiside ayni arac nerdeyse.

Ayrica Dsg ve 1.2tsi motoru arastirin biraz.1.2 corsadaki 1.2ye benzemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manuel düşünseydin; 1.4tsi Leon FR + Plus paket tam senlikmiş.
  • quote:

2. el piyasası nedir

2. el dendiği an?
    tüccar mantığı dendiği an?
    esnaf zihniyeti dendiği an?
    vw opel honda ford toyota.
    Gerisi?
    Roka salatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 28 Temmuz 2013; 19:35:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

2. el piyasası nedir

2. el dendiği an?
    tüccar mantığı dendiği an?
    esnaf zihniyeti dendiği an?
    vw opel honda ford toyota.
    Gerisi?
    Roka salatası.

bizim puntoyu roka salatası yaptın,peki öyle olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciiment

Manuel düşünseydin; 1.4tsi Leon FR + Plus paket tam senlikmiş.

evet bugün gördüm zaten içeri girdim kendini bell ediyordu ama düz vites ona yine çok para bence kısmet işte şimdi 1.2 dsg otomatik benzinli (52 bin ama 51 bine alırım) birde 1.6 dsg dizel otomatik (59bin650 tl onuda 58 bine alabilirim) ikiside 105 hp içi ikiside full yani led vs var fakat cam tavan yok cunku 2 bin tl fark ve 2-3 ay beklersin dediler o yüzden cam tavan hayalimden vazgectim en azından bu araba için şimdi ne yapayım acaba opel astra 140 hp otomatik benzinli 52 bin tl fakat 51 e filan alabilirim ona mı yonelsem bugun surdum ikisinide cok guzeldi(1.2 suremedim cunku yoktu test icin) ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^

quote:

quote:

nasıl dsg sorunlu mu bugün seatta adam bir övdü bir övdü arabayı sırtlayıp götürecektim :)
  • quote:

nasıl dsg sorunlu mu bugün seatta adam bir övdü bir övdü arabayı sırtlayıp götürecektim :)

dsg sorunlu bir şanzıman orasını geçte,
    sen 2. el piyasasından bahseden bir kullanıcı olarak seatı nasıl eve götürüyosun pardon da
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^

quote:

quote:

hahaha yav sen onlara bakma,onlar sattığı arabadan para alıyor,kimse yoğurdum ekşi demez,insanlar dsg alıyor ama garantisi bitince zırt diye satıyor,2.el ilanlarına bak anlarsın

• yazdığınız seçimlere en uygun 1.4 benzinli otomatik astra. İçi dolu olsun demişsiniz. Astra nın içine binin diğerlerini zaten beğenmeyeceksiniz. Mart tan beri araştırdım binmediğim araç kalmadı. Kasası 2 sene daha gider. Ki kasa 2 defa değişse bile 2. Eli yine güçlü olur ve yine dönüp baktırır. Golf e de bin ve arka kapı içlerindeki malzeme kalitesini incele derim. İnsanlarımız direksiyona oturup karar veriyor siz öyle olmayın. Hangi aracı alırsanız alın inceleyin derim şimdiden hayırlı olsun

• Dostum bütçemi zorlayabilirim ve çok yol yaparım diyorsan dizel leonu tercih et derim birde üzerinde led far varsa çok şık olur

Astra da çok şık yola yakışan oturaklı bir araba ama 1.4 astra biraz fazla yakıyor diyorlar (diyenlerin yalancısıyım hiç kullanmadım)
  • quote:

quote:

dsg sorunlu bir şanzıman orasını geçte,
    sen 2. el piyasasından bahseden bir kullanıcı olarak seatı nasıl eve götürüyosun pardon da

ikinci el piyasası yok denilecek kadar kötü değil bence ama tabiki bir golf vs değil onun farkındayım yani dsg şanzımanı çok övdü diye dedim :) alacağım araba en az 2-3 yıl kullanıcam

• quote:

Dostum bütçemi zorlayabilirim ve çok yol yaparım diyorsan dizel leonu tercih et derim birde üzerinde led far varsa çok şık olur

Astra da çok şık yola yakışan oturaklı bir araba ama 1.4 astra biraz fazla yakıyor diyorlar (diyenlerin yalancısıyım hiç kullanmadım)

Arkadaslarimda var birinde 1.4 140hp 12lt civari yakiyor dgernde 1.6 180hp var 16-17 lt civari yakiyor otomatik ikiside

• quote:

ikinci el diyen kullanıcının gideceği adresleri yukarda yazdım dostum,milleti yorma
  • quote:

Orijinalden alıntı: andreoni

yazdığınız seçimlere en uygun 1.4 benzinli otomatik astra. İçi dolu olsun demişsiniz. Astra nın içine binin diğerlerini zaten beğenmeyeceksiniz. Mart tan beri araştırdım binmediğim araç kalmadı. Kasası 2 sene daha gider. Ki kasa 2 defa değişse bile 2. Eli yine güçlü olur ve yine dönüp baktırır. Golf e de bin ve arka kapı içlerindeki malzeme kalitesini incele derim. İnsanlarımız direksiyona oturup karar veriyor siz öyle olmayın. Hangi aracı alırsanız alın inceleyin derim şimdiden hayırlı olsun

doğru söylüyorsunuz bugün astraya bindim ön konsol olsun direksiyon tutuşu içi konforlu geldi yoksa golf 1.4 midline mı yoneleyim yeni leon 1.2 dsg motoru sorun yaratır mı yokuşlarda olsun hızlanmada olsun
  • quote:

quote:

ikinci el diyen kullanıcının gideceği adresleri yukarda yazdım dostum,milleti yorma

2. el önemli değil okadar sonuçta 2-3 yıl sonra satacam sadece kolay satabileceğim(en geç 1-2 ay) yoksa ben galerici değilim kimseyi yormuyorum sadece fikir alışverişi yapıyoruz burada
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

quote:

Dostum bütçemi zorlayabilirim ve çok yol yaparım diyorsan dizel leonu tercih et derim birde üzerinde led far varsa çok şık olur

Arkadaslarimda var birinde 1.4 140hp 12lt civari yakiyor dgernde 1.6 180hp var 16-17 lt civari yakiyor otomatik ikiside

sırf benzinden dolayı astradan vazgeçmek üzereyim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

quote:

sırf benzinden dolayı astradan vazgeçmek üzereyim

Neredeyse tum benzinli otomatik araclar 10 litre ustu yakiyor. Benim bu verdigim degerler agresif kullanim %100. Otomatik kriteriniz zorunlu degilse 1.3 dizel oneririm. Kullanicisiyim memnunum

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.