Şimdi Ara

acil astra-leon-golf-i30 acil!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
2
Favori
6.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bugün honda civic(hb) inceledim kapıyı açıp kaparken sanki elimde kalacak sandım kalitesiz gibiydi malzemeler
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

hacı benim sana tavsiyem b-max ya da c-max verdiğin paraya değer bak bu iki seçeneğin fiyatına bakmadım ama düşün birde focus sw var ki c-max kadar çok geniş benim kriterlerime uysam bu gün focuz sw alırım bir bak derim. güzel seçenekler seat o kadar iyi değil artık.

hiç inceleme fırsatı bulmadım ama kendi kendine park etme sistemi varmış galiba fordta ama tipleri daha iyi olabilirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu78

quote:

Neredeyse tum benzinli otomatik araclar 10 litre ustu yakiyor. Benim bu verdigim degerler agresif kullanim %100. Otomatik kriteriniz zorunlu degilse 1.3 dizel oneririm. Kullanicisiyim memnunum

HONDA CIVIC HB 2011. 6,8-7,2 lt arasında yakıyor şehir içi. Ayrıca agresif kullanımda. Boşuna tavsiye etmiyoruz ve boşuna demiyorlar..

HONDA Hayat Onda...

4 sene boyunca otomatik civic kullandim sakin kullanimda sehirici 10litrenin altini ne kendim gordum ne de baska bir kullanicida gordum

Benim arkadasımda var Honda civic 2012 cogu sehir ici olmak üzere 7,5 ort.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben astra 1.4 t kullanıcısıyim aracımı sığır aldım ama kronik iki sorunu var bir klimada vinlama iki yüksek hızlarda on konsoldan ses geliyor ve baska astralarda da bu mevcut bunun ikisinide çözümü var olmayanda da olmuyor yakıt olarak izmirde sehirici 7,8 oturduğum yer yokuş ve garajıma girerken baya manevra yapıyorum 0,5 daha düşük olabilir araç es degerlerine gore baya dolu ve severek biniyorum sorunlarina ragmen cok sık duruyor.

Senin tercihlerine geleceksek olursak dsg li bur araç almazdim cunku cok şikayet var heran patlama ihtimali var saatli bomba gibi

Astra otomatik de es degerlerine cok yakıyor deniyor ki arkadasımda cosmo sedan otomatik var 12-13 lerde

Otomatik illaki olacak diyorsan LPG li civic alırdım. Araç resmen 4 bin devirden sonra sahlaniyor. Garanti Sitesi'de cabası

• sanırım konunun sahibi otomatik arıyor kardeşim eşinden dolayı felan otomatik alıyorsan bir şey diyemem ama sırf meraktan alıp birde otomatiğe bineyim diyorsan başına bela arıyorsun demektir. Birde sana daha önce b-max ve focus sw önermiştim hemen belirteyim eğer otomatik alacaksan tavsiyemden vaz geçiyorum otomatik araba alacaksan ne alacaksan al ama sana bir tavsiyede bulunmam bu konuda düz alacaksam focus tavsiyem. otomatiklerin al birini vur ötekine. her bir diğerinin laciverti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 29 Temmuz 2013; 1:05:43 >
  • quote:

sanırım konunun sahibi otomatik arıyor kardeşim eşinden dolayı felan otomatik alıyorsan bir şey diyemem ama sırf meraktan alıp birde otomatiğe bineyim diyorsan başına bela arıyorsun demektir. Birde sana daha önce b-max ve focus sw önermiştim hemen belirteyim eğer otomatik alacaksan tavsiyemden vaz geçiyorum otomatik araba alacaksan ne alacaksan al ama sana bir tavsiyede bulunmam bu konuda düz alacaksam focus tavsiyem. otomatiklerin al birini vur ötekine. her bir diğerinin laciverti

20 yaşındayım evli değilim :) istanbul trafiği olsun oturduğum yer itibariyle olsun düz araba mantıklı gelmiyor otomatik daha rahat düz vites zorunlu olmadıkça kullanmıyorum kesin otomatik olmalı ve sıfır olmalı(yeni alınmış acil veya kaza haricinde başka bir sebepten dolayı da satılıyor 2. el olabilir)

• ben bugün şunu inceledim,

Citroën C4 1.6 HDi Exclusive için şu opsiyonlar da dahil

Cam Tavan Confort ve Exclusive
    Kör Nokta Uyarı Sistemi Exclusive
    Servisin takacağı navigasyon (geri görüş kamerası - tv vs. de içeriyormuş)

63.250 TL fiyat aldım.

salı günü test edeceğim, performansını beğenirsem bayrama karda da teslim ederlerse alabilirim..

sen de bir incele gör hem aile hem spor aracı olabilecek gibi geldi bana..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superior83

Ben astra 1.4 t kullanıcısıyim aracımı sığır aldım ama kronik iki sorunu var bir klimada vinlama iki yüksek hızlarda on konsoldan ses geliyor ve baska astralarda da bu mevcut bunun ikisinide çözümü var olmayanda da olmuyor yakıt olarak izmirde sehirici 7,8 oturduğum yer yokuş ve garajıma girerken baya manevra yapıyorum 0,5 daha düşük olabilir araç es degerlerine gore baya dolu ve severek biniyorum sorunlarina ragmen cok sık duruyor.

Senin tercihlerine geleceksek olursak dsg li bur araç almazdim cunku cok şikayet var heran patlama ihtimali var saatli bomba gibi

Astra otomatik de es degerlerine cok yakıyor deniyor ki arkadasımda cosmo sedan otomatik var 12-13 lerde

Otomatik illaki olacak diyorsan LPG li civic alırdım. Araç resmen 4 bin devirden sonra sahlaniyor. Garanti Sitesi'de cabası

lpg alsam her bindiğimde annemin eli kalbinde olur :) şaka bir yana lpg canlı bomba gibi, alanlara saygı duyuyorum tamam belki çok kaliteli takılabilir ama yinede lpg almam bugün civic(hb) baktım kapısı elimde kalacaktı çok inceledim yani sanki birşeylerden kaçmışlar (sedan düşünmediğim için onu incelemedim belki onda farklıdır) AMA HB olanı çok kötüydü ve arkadan farlarda cizgi filmden çıkmış gibi gereksiz dikkat çekiyor mesela astra yeni leon gibi arabalarda dikkat çekiyor ama onlar çekici albenileri var

• quote:

Orijinalden alıntı: sndrk1

quote:

Ben astra 1.4 t kullanıcısıyim aracımı sığır aldım ama kronik iki sorunu var bir klimada vinlama iki yüksek hızlarda on konsoldan ses geliyor ve baska astralarda da bu mevcut bunun ikisinide çözümü var olmayanda da olmuyor yakıt olarak izmirde sehirici 7,8 oturduğum yer yokuş ve garajıma girerken baya manevra yapıyorum 0,5 daha düşük olabilir araç es degerlerine gore baya dolu ve severek biniyorum sorunlarina ragmen cok sık duruyor.

lpg alsam her bindiğimde annemin eli kalbinde olur :) şaka bir yana lpg canlı bomba gibi, alanlara saygı duyuyorum tamam belki çok kaliteli takılabilir ama yinede lpg almam bugün civic(hb) baktım kapısı elimde kalacaktı çok inceledim yani sanki birşeylerden kaçmışlar (sedan düşünmediğim için onu incelemedim belki onda farklıdır) AMA HB olanı çok kötüydü ve arkadan farlarda cizgi filmden çıkmış gibi gereksiz dikkat çekiyor mesela astra yeni leon gibi arabalarda dikkat çekiyor ama onlar çekici albenileri var

Senin iş astrada bitiyor soylemedi deme

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu78

quote:

Neredeyse tum benzinli otomatik araclar 10 litre ustu yakiyor. Benim bu verdigim degerler agresif kullanim %100. Otomatik kriteriniz zorunlu degilse 1.3 dizel oneririm. Kullanicisiyim memnunum

HONDA CIVIC HB 2011. 6,8-7,2 lt arasında yakıyor şehir içi. Ayrıca agresif kullanımda. Boşuna tavsiye etmiyoruz ve boşuna demiyorlar..

HONDA Hayat Onda...

4 sene boyunca otomatik civic kullandim sakin kullanimda sehirici 10litrenin altini ne kendim gordum ne de baska bir kullanicida gordum

Benim arkadasımda var Honda civic 2012 cogu sehir ici olmak üzere 7,5 ort.

Arabayi iterek kullaniyor sanirim

• quote:

quote:

sanırım konunun sahibi otomatik arıyor kardeşim eşinden dolayı felan otomatik alıyorsan bir şey diyemem ama sırf meraktan alıp birde otomatiğe bineyim diyorsan başına bela arıyorsun demektir. Birde sana daha önce b-max ve focus sw önermiştim hemen belirteyim eğer otomatik alacaksan tavsiyemden vaz geçiyorum otomatik araba alacaksan ne alacaksan al ama sana bir tavsiyede bulunmam bu konuda düz alacaksam focus tavsiyem. otomatiklerin al birini vur ötekine. her bir diğerinin laciverti

20 yaşındayım evli değilim :) istanbul trafiği olsun oturduğum yer itibariyle olsun düz araba mantıklı gelmiyor otomatik daha rahat düz vites zorunlu olmadıkça kullanmıyorum kesin otomatik olmalı ve sıfır olmalı(yeni alınmış acil veya kaza haricinde başka bir sebepten dolayı da satılıyor 2. el olabilir)

o zaman benim sana tavsiyem astra sport tourer 180 beygir select shift 6 ileri tam otomatik şanzıman bozuldu derdi yok sadece biraz alçak bir araba. aha bu da testi bence güzel bir araba ben altı alçak olmasa alırdım fiyatı makul bence

http://www.dailymotion.com/video/xs5ie4_opel-astra-sports-tourer-testi_auto#from=embediframe

• quote:

quote:

quote:

o zaman benim sana tavsiyem astra sport tourer 180 beygir select shift 6 ileri tam otomatik şanzıman bozuldu derdi yok sadece biraz alçak bir araba. aha bu da testi bence güzel bir araba ben altı alçak olmasa alırdım fiyatı makul bence

http://www.dailymotion.com/video/xs5ie4_opel-astra-sports-tourer-testi_auto#from=embediframe

20 yasindaki biri icin tourer fazla buyuk kacmaz mi:)

• yani sen bilirsin ben her daim kaslı büyük arabaları sevmişim o zaman senin tek çaren madem otomatiğe bulaşacaksın en azından servisleri arızalarını ezberlemiş kapısı tok diye ses çıkaran premium markaya yöneleceksin, golf felan bakarsın artık olmadı sanırım fiestanın 1.0 motorlu powershifti felan çıkacakmış ya da hb focusa bak nasıl olsa çift kavrama olayına girdikten sonra hepside aynı ama öncelik dsg olsun ki en azından vw servisleri şappadanak arızayı bulsun
  • root_echo kullanıcısına yanıt
    araç biraz büyük ayrıca 180 hp yakıtıda fazlaymıs arastırdım az bucukgolf 7 otomatik benzinli 122 hp bluemotion 1.4 comforline+cam tavan 61 bin tl büyük ihtimal ile ya bunu ya da yeni leon 1.6 style plus paket otomatik dizel 105hp +cam tavan full led (ayrıca leon full donanımlı) 61 bin tl oluyor fiyatlar aynı oluyor ikisi üzerine yöneldim büyük ihtimal ile birini alacam sizce hangisi ağır basar birde amerikaya gidicem 1 ay sonra dönecem eylül ayında almayı planlıyorum sizce fiyat olarakta düşer mi bugün sordum yetkili bayide adam artabilirde düşebilirde garantisini veremeyiz dedi bu arada ikiside anca 1-2 ayda gelebilirmiş
  • 7he mcRp kullanıcısına yanıt
    astra güzelde bir video gördüm incelemede biri 100 km de 20 küsür litre yapmış yuh dedim büyük ihtimal tomatik benzinli 122 hp bluemotion 1.4 comforline+cam tavan 61 bin tl büyük ihtimal ile ya bunu ya da yeni leon 1.6 style plus paket otomatik dizel 105hp +cam tavan full led (ayrıca leon full donanımlı) 61 bin tl oluyor fiyatlar aynı oluyor ikisi üzerine yöneldim büyük ihtimal ile birini alacam sizce hangisi ağır basar birde eylülde fiyatlar düşer mi 3-4 bin daha
  • 1.6 tdi leon yerine 1.2 tsi tercih edin derim. Hem 6000 tl cebinizde kalır hem vergisi düşük hemde 1.6 tdi dan seri esnek.
    Ama illa 1.4 tsi golf mü 1.6 tdi leobmu derseniz leon derim.

• sndrk1 S kullanıcısına yanıt
    ama dam testte afedersin hayvan gibi basmış ama tabiki bu araç şehir içinde 12 den aşağı inmez en efendi kullanışla bile, otomobil konusunda otorite değilim ama en azından benim baktığım güvenilir kaynaklardan birinin testi

http://oto-park.com/haberler/molotof-kokteyli-seat-leon-14-tsi-fr/1030

senin almak sitediğin iki araçtan ben olsam 1.6 daha ciğerli bir motoru tercih ederdim zaten seat tasarım olarakta iyi ama ispanyada kriz vardı biliyorsun umarım üretim kalitesini etkilememiştir. E seat dizelmiş tabiki mantık seat dizelden yana. En kötü ihtimaller dahi gelse başına en azından yakıt konusunda sıkıntı yaşamazsın. Ama ben merakta etmiyor değilim acaba seatta kullanılan dizel motor ve dsg ile golfte kullanılanlar arasında kalite farkı var mı acaba. Acaba bire bir aynısını mı kullanıyor yoksa mesela atıyorum seatın motorunu farz edelim arjantinde şanzımanını makedonyada üretiyorda golfünkini full germany mi bunu bir araştırmak lazım malzeme bire bir aynısı logoya para vermenin manası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 29 Temmuz 2013; 4:17:07 >

• Selam öncelikle ne alırsan al hayırlı olsun. Parasını bilmiyorum ama yol tutuş, performans, konfor, kalite, prestij, sağlamlık olarak en iyisi saydıklarının arasında Alfa Romeo Julietta. Ancak pahalı olur ve vazgeçersen ikinci en iyi Leon. Bana sorarasan golfe göre daha farklı, ayrıcalıklı. Golf önceki kasalarıyla benzerlik gösteriyorken ve daha sık görülüyorken leonla farklı olursun. Body kit de taktırırsan seçeneklerinin içinde en spor arabayı elde edersin. Fr versiyonunu alırsan bu çıtayı dahada yükselteceksin. Para durumun uygun olduğu için koreliliere (kia-hyundai) yaklaşma derim. Çünkü paran leona yetiyor.

Ben senin yerinde olsam Alfayı alamıyorsam kesinlikle gece mavisi + body kit olursa FR Leon alırdım. (benzin yüksek cc)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFCEFA2F8 -- 29 Temmuz 2013; 4:21:02 >
  • Seat gorevlisi bana motor filan golf ile ayni sadece ic yapim yani arabin icini seat ayrica yapiyormus koltuklar vs ne kadar dogrudur bilmem ama ole dedi eylulde 2-3 bin tl daha duser mi araclar

• Fr leon yalnizca duz var maalesef otomatik yokmus simdi leon 1.6 dizel otomatik 105 hp full led style paket plus (61 bin) cam tavan dahil ya da golf 1.4 comfortline 122 hp bluemotion otomatik benzin cam tavan(61 bin tl) arasindayim astrayi eledim cunku 100km de 20 litre bi videoda gordum acikcasi korkuttu eylulde almayi planliyorum sizce fiyat duser mi pzamana kadar zaten pazarlikya yapicam hangisini almaliyim

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.