Şimdi Ara

acil astra-leon-golf-i30 acil!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
2
Favori
6.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapmayin hocam bi tane videoya aldanipta vazgecmek pek mantikli degil. Rivayete gore hareket ediyorsunuz. Tamam astrayi cikarabilitsiniz listeden ama bu kulaktan dolma haberle yapmayin bari. Gidin test aracina bakin. Herkes zorluyor redline ceviriyor aracta. Yakit ortalamasina bakin maksimum deger odur ki 12yi gecmez kolay kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al bir astra sedan 1.4 otomatik bak keyfine. Yeni astra sedan otomatik cosmo var 1.4 140 bg. Araba ucuyor. Bazilari demis yok 12-13 lt yakiyor diye. Ben ankara gibi yerde sehir icinde cok seri kullaniyorum yukek devirde vites degistirtiyorum ortalamam 9.6 yi gecmiyor. Arkadasimda var sakin kullanir o o da 8.5 civari yakiyor. Gecen hafta bir yakinimiza benim aracin aynisini aldik 59 bin tl ye. Benim test ve inceleme videolarimi var burada konuda actim. Youtube da da "astrassedan" kullanici adiyla arat videolarimi izleyebilirsin.

• 1.4 T sunrooflu beyaz Cosmo astra alıp keyfine bakıyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sndrk1

Fr leon yalnizca duz var maalesef otomatik yokmus simdi leon 1.6 dizel otomatik 105 hp full led style paket plus (61 bin) cam tavan dahil ya da golf 1.4 comfortline 122 hp bluemotion otomatik benzin cam tavan(61 bin tl) arasindayim astrayi eledim cunku 100km de 20 litre bi videoda gordum acikcasi korkuttu eylulde almayi planliyorum sizce fiyat duser mi pzamana kadar zaten pazarlikya yapicam hangisini almaliyim

Astrayı elediysen ve sadece iki marka kaldıysa tabiki seat dizel. golf benzinli nin fiyatına bak yawss.. Ben 53.100 e astranın dizelini aldım. Verilmez benzinliye o kadar para.. İçine bin arka tarafa geç malzeme kalitesine bak diyorum başka birsey demiyorum. Sadece isimden fiyatı yüksek.. Alırsın dizel otomatiği paşalar gibi gezersin.. Satarken de dizeli elinden çabuk çıkartırsın..

• Yeni Leon bence en mantıklı seçenek

Macera aramak istiyorsan
    55 Bine Mavi bir Megane 1.6 110 Bg Cvt İcon+xenon far+sunrooflu araba alabilirsin LPG de taktırdınmı tamamdır

• Arkadaşım eğer gezerim, çok km yaparım diyorsan dizel dışına çıkma. Ayrıca bu alacağın aracı ne kadar yıl&km kullanacaksın? Bu kriterler de önemli. Bütün konuyu okuyamadım ama araba kolay alınır zor satılır(bana göre). Eğer az yakan araba alacaksan-c sınıfı için- dizel+otomatikler genelde 6-8lt arasında, benzinilerde 8-12 civarı yakıyor. Kendimden örnek vereyim sana. Çok gezmem yılda 15bin yaparım diyerek civic düz vites aldım 27ayda 42bin km yaptım ama tek depo ile 400km ortalama yapınca psikolojik olarak etkilendiğim için sattım ve sınıf düşürüp clio aldım. Şuan ortalamam 4lt civarı ve aracım 9 aylık kilometre 45bin:) (0 aldım aracı). Yılda 15bin ortalama yapan bir kişi olarak durumum ortada. Yani planlar her zaman uygulanamayabiliyor. Şimdiden yeni aracın hayırlı olsun.

Not: Tavisyem leon dizel ve led paketli olsun ama

• zotacing kullanıcısına yanıt
    fr sadece düz vitez maalesef otomatik yok otomatik 1.6 dzel (aynı paket) olunca 61 bin tl oluyor(cam tavan dahil) eylulde iyi bir fiyat duserse almayı planlıyorum
  • genelde ailede sadece ben kullanacağım için (belki abimde dizel olmasından dolayı bazen tercih edebilir) yılda 7 bin km yaparım diye düşünüyorum dizelden normalde ses gelir derlerdi 1.6 leon dizeli denediğimde fazla fark kalmamış benzinliden (ses bakımından)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herodot Amca

Yeni Leon bence en mantıklı seçenek

Macera aramak istiyorsan
    55 Bine Mavi bir Megane 1.6 110 Bg Cvt İcon+xenon far+sunrooflu araba alabilirsin LPG de taktırdınmı tamamdır

lpg ye sıcak bakmıyorum Allah korusun ne olur ne olmaz canlı bomba gibi gezmek istemem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: opelmania

Al bir astra sedan 1.4 otomatik bak keyfine. Yeni astra sedan otomatik cosmo var 1.4 140 bg. Araba ucuyor. Bazilari demis yok 12-13 lt yakiyor diye. Ben ankara gibi yerde sehir icinde cok seri kullaniyorum yukek devirde vites degistirtiyorum ortalamam 9.6 yi gecmiyor. Arkadasimda var sakin kullanir o o da 8.5 civari yakiyor. Gecen hafta bir yakinimiza benim aracin aynisini aldik 59 bin tl ye. Benim test ve inceleme videolarimi var burada konuda actim. Youtube da da "astrassedan" kullanici adiyla arat videolarimi izleyebilirsin.

Çok teşekkür ederim ilginiz için ama sedan düşünmüyorum otomatik sıfır ve hb olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Yapmayin hocam bi tane videoya aldanipta vazgecmek pek mantikli degil. Rivayete gore hareket ediyorsunuz. Tamam astrayi cikarabilitsiniz listeden ama bu kulaktan dolma haberle yapmayin bari. Gidin test aracina bakin. Herkes zorluyor redline ceviriyor aracta. Yakit ortalamasina bakin maksimum deger odur ki 12yi gecmez kolay kolay

dün arabanın içine bindim çok güzeldi eylülde fiyatlarında (cosmo 56 bin) eğer leon otomatik dizel ile arasındaki fiyat farkı ciddi biçimde olursa astrayı da alabilirim yarın yine test edicem astrayı karar verip artık ismimi yazdırmam lazım bir an önce çünkü sunroof(opel için) golf ve leon için ise cam tavan sipaiş üzerine getiriyorlar
  • Astra 20 litre mi yakıyormuş yahu kim uyduruyor bunları bari biraz destekli sallayın inanalım Astra OPC falan mı kullanıyorsunuz.
    Benim aracım astra sports tourer 1.4 140 hp manuel o ağırlığa rağmen araçta 3 kişi şehirler arası hiç kasmadan 5 litre yakıyor.
  • senin ilacin julyet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerauto

Astra 20 litre mi yakıyormuş yahu kim uyduruyor bunları bari biraz destekli sallayın inanalım Astra OPC falan mı kullanıyorsunuz.
    Benim aracım astra sports tourer 1.4 140 hp manuel o ağırlığa rağmen araçta 3 kişi şehirler arası hiç kasmadan 5 litre yakıyor.

kardeş önce bir konuyu okuyun o 20 lt yakıyor dediği araç astra sport tourer ve tam otomatik 180 beygir önceki mesajlarda testini verdim ve evet basarsan yakıyor araç. Onun 20 lt yakıyor dediği o araç normal astra değil sport tourer
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

quote:

Astra 20 litre mi yakıyormuş yahu kim uyduruyor bunları bari biraz destekli sallayın inanalım Astra OPC falan mı kullanıyorsunuz.

kardeş önce bir konuyu okuyun o 20 lt yakıyor dediği araç astra sport tourer ve tam otomatik 180 beygir önceki mesajlarda testini verdim ve evet basarsan yakıyor araç. Onun 20 lt yakıyor dediği o araç normal astra değil sport tourer

Dikkat ettiysen arkadasn araci da sport tourer 140hp

• abi bari şu mubarek ayda yapmayın performanslı kullanımda yerine göre 4-5-6. vites 120-200 km hızlar arasında yaptığım yolculuklarda+klima açık+yolcu tükettiğim yakıt 7 litre ki arasıra 3.vitese düşüp yokuşta tırmanıyorum. şehir içinde daha 8 litreyi geçemedim.
    Astra Sports Tourer turbo 140 hp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 29 Temmuz 2013; 16:55:39 >
  • Mazda diyorum
  • quote:

abi bari şu mubarek ayda yapmayın performanslı kullanımda yerine göre 4-5-6. vites 120-200 km hızlar arasında yaptığım yolculuklarda+klima açık+yolcu tükettiğim yakıt 7 litre ki arasıra 3.vitese düşüp yokuşta tırmanıyorum. şehir içinde daha 8 litreyi geçemedim.
    Astra Sports Tourer turbo 140 hp

otomatik düşünürsen 2 litre daha koy etti sana 10 yani birazdahabasarsak 12 olacak :) zaten tourer cok buyuk bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: acht und zwanzig

Mazda diyorum

mazda 3 diyorsunuz herhalde bir türlü mazda 3 leri sevemedim gitti büyük ihtimalle seat leona yönelicem gibi full led olanı çok alımlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sndrk1

quote:

Orijinalden alıntı: acht und zwanzig

Mazda diyorum

mazda 3 diyorsunuz herhalde bir türlü mazda 3 leri sevemedim gitti büyük ihtimalle seat leona yönelicem gibi full led olanı çok alımlı

zevk meselesi hocam ama leon da fena sayılmaz hani :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.