Şimdi Ara

[ACİL]Asus K556UQ 12GB ram 2499TL alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şuanda vatan bilgisayarda web'e özel olarak asus k556uq i5 12gb ram 2gb gt940mx ekran kartlı notebook 2499 tl ye satılıyor sizce alınır mı? uzun zamandır notebook bakıyorum daha önce aynı ürün 2250 tl iken alamamıştım tekrar kaçırmak istemiyorum, lütfen yakın zamanda asus almış olan kullanan kişilerde bildiklerini paylaşabilir mi?
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k555uq-core-i5-7200u-2-5ghz-12gb-ram-1tb-hdd-2gb-15-6-w10-notebook.html

• guzel para guzel laptop

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgili kişilerden fikir bekliyorum...
  • işlemci u serisi dikkatini çeerim, cihazı oyun için kullanacaksan - ki bende şu sıra oyun için bu fiyat civarına notebook bakıyorum - u işlemcili alma. işlemcinin hq olmasına bak bildiğim kadarıyla oyun performansı olarak hq işlemci u serisi işlemciye göre dahayüksek performans sağlıyor. Ekran kartına gelecek olursak piyasadaki bu fiyatta bulunan çoğu cihazda 940mx kullanılıyor ve araştırdığım kadarıyla oyun performansı fena değil
  • hq işlemcili laptoplar 3200 den aşağı yok şuan ve benim bütçem en fazla bunu alabiliyor, gta5 oynatıyor kasmadan diyorlar bu yeterli öyle aşırı oyun oynamam, tek istediğim verdiğim parayı hakedecek aldıktan sonra pişman olmayacağım bişey almak, cevapları bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bkirca52

hq işlemcili laptoplar 3200 den aşağı yok şuan ve benim bütçem en fazla bunu alabiliyor, gta5 oynatıyor kasmadan diyorlar bu yeterli öyle aşırı oyun oynamam, tek istediğim verdiğim parayı hakedecek aldıktan sonra pişman olmayacağım bişey almak, cevapları bekliyorum

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-940MX.156033.0.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beels kullanıcısına yanıt
    anladığım kadarıyla ekran kartı çoğu oyunu orta ayarda rahat oynatır peki bu bilgisayar hakkında ne düşünüyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rtx4070 asus alınır mı???
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

anladığım kadarıyla ekran kartı çoğu oyunu orta ayarda rahat oynatır peki bu bilgisayar hakkında ne düşünüyorsunuz

notebook gayet güzel ancak kasa kalitesini bilmiyorum , oyun fps lerini gördünüz , işlemci kalitesini aynı fiyattaki notebooklarla karşılaştırınhttp://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i5-7200U+%40+2.50GHz

çokta iyi puan almamış ama fiyatına göre iş görecektir. youtubeden falan bakın işlemci ve oyun testlerine şuanki kura göre fiyatı gayet iyi. birde asusun bazı modellerinde kronik sorunlar olabiliyor kullanıcıları varsa forumda size ayrıntılı bilgi versin.

• bu seride kronik hastalık var fiyat uygun ama icraat olmadıktan sonra boş bunun yerine i5 6300hq + gt940mx msi cx62 var onu alın daha iyi.
  • Beels kullanıcısına yanıt
    vatan bilgisayarda bizzat baktım kasasına açıkcası pek sağlam gibi gelmedi biraz narin duruyordu ama bu fiyata şuan başka seçenek yok bakmadığım site okumadığım konu kalmadı, kasa olarak lenovo ip510 daha sağlamdı açıkcası ama onun fiyatı hem yüksek hemde diğer açtığım konuda kullanan arkadaş alma dedi o yüzden vazgeçtim. Bir süre daha cevap bekliyorum olumsuz yorum gelmezse asus alacağım.
  • quote:

vatan bilgisayarda bizzat baktım kasasına açıkcası pek sağlam gibi gelmedi biraz narin duruyordu ama bu fiyata şuan başka seçenek yok bakmadığım site okumadığım konu kalmadı, kasa olarak lenovo ip510 daha sağlamdı açıkcası ama onun fiyatı hem yüksek hemde diğer açtığım konuda kullanan arkadaş alma dedi o yüzden vazgeçtim. Bir süre daha cevap bekliyorum olumsuz yorum gelmezse asus alacağım.

arkadaşın dediği modelde iyi duruyor msi cx62 . 2650 tl ye var internette , bütçen ne kadar en fazla.

• en fazla 2600 hocam bende tabiki msi almak isterim, internetten aldığımda sorun yaşamamak istiyorum eğer olursada karşımda muhatap bulmak istiyorum vatandan almak istememim sebebi bu bişey olsa alıp mağazaya götürebiliyorum diğer türlü kargoydu telefondu uğraşmak zor iş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.