Şimdi Ara

Acil ayrdım aion

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyunu açıyorum sonra NCsoft diye bir şey geliyor hani oyun başlangıcında NCSoft diye bir reklam gibi bişi geçiyorya orda takılıyor mause yuvarlak oluyor yani yükleniyor bunun nedeni ne nerede yanlış yapdım.

1- Aionu kurdum
    2- nc soft açtım ordan update yaptım sonuna kadar
    3- infinite aion launcherini indirdim girdim ve böle bir ekran geldi bu başka server olan aion atomixdede oluyor

• Biraz bekle oyun geç açılıyor.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_49931390/tm.htm

4. mesaj ı yeniden oku.

>>>>Nvidia ge force 5200 128 mb oyunu hiç açmayabilir oyunu kurar ama kısayola bastığın zaman oyun için yeterli grafik donanıma sahip değilsiniz diye bir hata alabilirsin. bu ekran kartı bendede vardı 8 sene önce. <<<<
  • arkadaşlar aion için bilg. format atmıştım adoba felan hiç bişi yükli değilken açmaya çalşıştım javada öle :) onları bir kuracam vede denicem olmazsa aion kalacak ben dynasty onlineye başlicam saten karne aldım ekran kartı yakında geliyor
  • Adobe ile javayla akalası yok ,düz mantıkla da hiç bir zaman olamaz. İlla kurulum yapacaksan formattan sonra gerekli tüm driverleri kur yeter.. Ekran kartın yetersizdir , ekran açılmıyor ya da açılması yıllar buluyorsa.
  • saolun beyelr sorunu buldum desem yalan olur çünkü sorun yokmuş :D birazcık geç açılıyormuş ve birde grafmaster oyuna girdim güzel bişi de baya bi quest var kasma felan çok az oluyor lwl 6 yaptım infinitedeyim
  • beyler oyunda yardimci olcak var mi bende lwl 10 infinitideyim turk yok mu hic ... ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Staff Yardım
    14 yıl önce açıldı
    acil yardım dress
    16 yıl önce açıldı
    Oyun yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben ilk orjinal account umu sattıktan sonra sıkılıp 1 ay filan infinite aion oynamıştım. rezaletti 2 tane türk görmüştüm onlarda çok az online oluyorlardı ve çok az oyuncu vardı. herşey bi tarafa oyun baştan aşağı bug tu. dayanamayıp yeniden orjinale dönmüştüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.