Şimdi Ara

Acil az yakan dizel araba arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1 hafta içinde dizel araba alıcam bu arabayı zevkim için değil iş için alıcam yani bu arabadan ekmek paramı kazanacağım yapacağım iş te km de 0,39 kuruş para kazanacağım günlük ortalama 200 250 kmde yol yapacağım bu durumda alacağım araç istanbul trafiğinde 0.17 en fazla 0.18 yakmalı diyorum, lütfen ciddi ve gerçekçi mesajlar atınız ben burada ekmek paramın peşindeyim ve 6 aydır işsizim bu işi yapmak zorundayım bu yüzden yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum....lütfen tavsiye edeceğiniz araçlar en küçüğü c3 tarzı olsun daha ufak olmasın..

• peugeot'un hdi motorları çok az yakıyormuş.
    rekorları falan var.
  • palio falan bakabilirsin
  • Peugeot 206 1.4 hdi
  • seat ibiza yada pegouet 207 düşünüyorum bu iki araba hakkında fikri olan varmı acaba istanbul trafiğinde net olarak 0.18 kruş ortalama yakalayabilirmiyim km başına yada diğer bir deyişle 100 km de 5.5 litre yakalayabilirmiyim
  • Seat ibiza yeni kasa olan mı ? Tercihim 207 olurdu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

Seat ibiza yeni kasa olan mı ? Tercihim 207 olurdu.

her ikiside 2007 model olandan düşündüm bu arada neden 207 sayın gökhan?
  • corsa c cdti ile ben 5.5 km tutturmuştum bi aralar. şimdiki corsam 7 litre civarı yakıyor yeni corsadan özellikle 90lıktan uzak dur=)
  • quote:

Orjinalden alıntı: erk4n

peugeot'un hdi motorları çok az yakıyormuş.
    rekorları falan var.

• mitsubishi colt öneririm şehir içi 100 km de 5 litre şehir dışı 3.5 litre yakmaktadır kendileri
  • bence kesinlikle c3 eyer senin için yakıtsa konu kesinlikle c3 hepsinden az yakıyo bundan eminim
  • b segmenti çoğu araçta o değeri tutturabilirsin sanırım.
  • Bence 207 1.4 hdi ... Piyasa da en az yakan arabalardan birisidir.Zaten 206 ile aynı motor var üzerinde ve 206 segmentinde en az yakan araba dünyaca yapılmış olan testlerde durum bunu gosteriyor. tek dez avantajı 206 dan biraz daha ağır dolayısıyla az daha fazla yakacaktır ama kesinlikle tavsiyem budur ...
  • maddiyat önemliyse yani ucuz yollu dizel diyosan DACİA LOGAN al
  • nasıl bir meslek yapacaksınız?
  • şu anda türkiyede c3 ten az yakan araç yok
  • Palio 1.3 multijet, 206 1.4hdi, fiesta 1.4 tdci. Bu arabalara hafiflikleri sayesinde aynı motoru kullanan diğer modellere göre daha az yakıyor.

İş için kullanmayı düşüyorsan C3 felan önermem aynı şekilde 206 içinde geçerli ama 206 nın parçası daha bol. Servis ve parça maliyetleri çok yüksek Citroen ve Peugeot'ta. Fiat bu konuda çok makul aynı şekilde fiesta'nında bakım maliyetleri Fransızlara göre çok daha iyi yeni fiesta çıkacağı için kısa zamanda şuan satılan modeli çok uygun fiyata alabilirsin 0km olarak.

Sürekli tek kişi gezicekseniz Van modelleri tercih etmenizde kar yapmanızı sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emp:) -- 1 Ekim 2008; 13:01:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.