Merhaba Arkadaşlar CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİNDE AMELİYAT OLACAK HASTAMIZ İÇİN ACİL B rh - KANA İHİTYAÇ VARDIR. İRTİBAT : Haydar Oymak - 0532 521 63 33 Hasta : RESUL DELİGÖZ - 0506 660 92 87
quote:Orijinalden alıntı: Z-DGİYukarı - Geçmiş Olsun Kardeşim.Alıntıları Göster Allah yardımcınız olsun Üst konu yapmayın yöneticiler kimse görmüyor, buradan uplayalım
quote:Orijinalden alıntı: sawgirayYukarı,Allah kolaylık versin.Alıntıları Göster Allah acil şifalar versin uppp
quote:Orijinalden alıntı: bedo20Allah acil şifalar versin upppAlıntıları Göster Keşke pozitif olsaydı, gelirdim.
quote:Orijinalden alıntı: ChevroleBeyKeşke pozitif olsaydı, gelirdim.Alıntıları Göster Allah kolaylık versin. Yukarı !
quote:Orijinalden alıntı: mylord92Allah kolaylık versin. Yukarı !Alıntıları Göster B rh pozitif'im olmadı şimdi :( Keşke yardımcı olabilsem.
quote:Orijinalden alıntı: YÛCEL Merhaba Arkadaşlar CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİNDE AMELİYAT OLACAK HASTAMIZ İÇİN ACİL B rh - KANA İHİTYAÇ VARDIR. İRTİBAT : Haydar Oymak - 0532 521 63 33 Hasta : RESUL DELİGÖZ - 0506 660 92 87 acil şifalar dilerim
quote:Orijinalden alıntı: wehrmachtquote:Orijinalden alıntı: YÛCEL Merhaba Arkadaşlar CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİNDE AMELİYAT OLACAK HASTAMIZ İÇİN ACİL B rh - KANA İHİTYAÇ VARDIR. İRTİBAT : Haydar Oymak - 0532 521 63 33 Hasta : RESUL DELİGÖZ - 0506 660 92 87 acil şifalar dilerimsaolun arkadaşlar, kızılay 4 ünite verebiliyor toplamda 10 ünite lazımmış.
quote:Orijinalden alıntı: WeightlessupDilerseniz konuyu üst konuda yapabilirim.Ancak burada daha fazla görünür sanırım. Acil şifalar diliyorum.
quote:Orijinalden alıntı: conjureDilerseniz konuyu üst konuda yapabilirim.Ancak burada daha fazla görünür sanırım. Acil şifalar diliyorum.Alıntıları Göster Acil şifalar dilerim. Üst konu yapmamı isterseniz, yapayım.
quote:Orijinalden alıntı: krstaricaAcil şifalar dilerim. Üst konu yapmamı isterseniz, yapayım.Alıntıları Göster sağolun arkadaşlar, burada kalması iyidir, daha görünür oluyor, arasıra yukarı taşıyacağım.
quote:Orijinalden alıntı: YÛCEL Merhaba Arkadaşlar CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİNDE AMELİYAT OLACAK HASTAMIZ İÇİN ACİL B rh - KANA İHİTYAÇ VARDIR. İRTİBAT : Haydar Oymak - 0532 521 63 33 Hasta : RESUL DELİGÖZ - 0506 660 92 87 Kan grubum b rh - fakat ankarada yaşamıyorum aksarayda yaşıyorum maalesef ne ameliyatı olacak hasta?
quote:Orijinalden alıntı: manas22 quote:Orijinalden alıntı: YÛCEL Merhaba Arkadaşlar CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİNDE AMELİYAT OLACAK HASTAMIZ İÇİN ACİL B rh - KANA İHİTYAÇ VARDIR. İRTİBAT : Haydar Oymak - 0532 521 63 33 Hasta : RESUL DELİGÖZ - 0506 660 92 87 Kan grubum b rh - fakat ankarada yaşamıyorum aksarayda yaşıyorum maalesef ne ameliyatı olacak hasta? hastane İstanbulda, kalp ameliyatı olacak, detayını bilmiyorum.
quote:Orijinalden alıntı: YÛCEL quote:Orijinalden alıntı: manas22 quote:Orijinalden alıntı: YÛCEL Merhaba Arkadaşlar CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİNDE AMELİYAT OLACAK HASTAMIZ İÇİN ACİL B rh - KANA İHİTYAÇ VARDIR. İRTİBAT : Haydar Oymak - 0532 521 63 33 Hasta : RESUL DELİGÖZ - 0506 660 92 87 Kan grubum b rh - fakat ankarada yaşamıyorum aksarayda yaşıyorum maalesef ne ameliyatı olacak hasta? hastane İstanbulda, kalp ameliyatı olacak, detayını bilmiyorum. tamam geçmiş olsun
quote:Orijinalden alıntı: manas22quote:Orijinalden alıntı: YÛCEL quote:Orijinalden alıntı: manas22 quote:Orijinalden alıntı: YÛCEL Merhaba Arkadaşlar CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİNDE AMELİYAT OLACAK HASTAMIZ İÇİN ACİL B rh - KANA İHİTYAÇ VARDIR. İRTİBAT : Haydar Oymak - 0532 521 63 33 Hasta : RESUL DELİGÖZ - 0506 660 92 87 Kan grubum b rh - fakat ankarada yaşamıyorum aksarayda yaşıyorum maalesef ne ameliyatı olacak hasta? hastane İstanbulda, kalp ameliyatı olacak, detayını bilmiyorum. tamam geçmiş olsunAlıntıları Göster up