windovs xp kullanıcı parolasını unuttum nasıl kırabilirim ve windovsu açabilirim................
Birkaç alıntı verelim.Dene.Hangisinin olumlu olduğunu yazarsan sevinirim.
quote:
açılışta F8le güvenli modda aç kullanıcı hesaplarından şifreyi kaldır tamamdır.
quote:
Yada açılış ekranında gelince ctrl+alt+delete çek ..Açılan ekrana kullanıcı adını administrator yaz..enter..Açılmazsa güvenli kip i dene
quote:
cia commander ile Windows Şifresini Kırmak malesef elimde programı yok ama google da aratırsanız bulabilirsiniz programi açtigin zaman mavı command penceresi açılıyor. F8 deyip geçiyoruz. boş bir disketi sürücüye taktıktan sonra enter'a basıyoruz ve admin şifresini değiştirmekte kullanacağımız disketimiz hazır hale gelmiş oluyor. bundan sonra makinaya restart veriyoruz ve hali hazırda öyle değilse bios'a girip disketten boot edecek şekilde ayar veriyoruz. (eğer bios şifreli ise onu nasıl aşacağınıza dair google'dan bios **** die aratırsanız oldukça çok program ve döküman bulabilirsiniz. ama ben en güzeli kasayı açıp jumper'ı sökün derim. ) bundan sonra makinamızı yeniden başlatıyoruz ve cia commander disketi ile boot ediyoruz. mavi ekranda ilk açılan menüde program bize işletim sisteminin hangi partition'da olduğunu soruyor. doğru partition'ı seçip enter'ladığımızda karşımıza 4'lü bir menü geliyor. Bu menüden ikinci sırada olan "user manager" seçeneğini seçtiğimizde bize sistemdeki dizinleri gösteren başka bir pencere geliyor. buradan nt ve 2000 kullananlar winnt, xp kullananlarda windows klasörlerini işaretledikten sonra space (boşluk) tuşuna basıyoruz. Karşımıza makinamızdaki accountları gösteren yeni bir pencere geliyor. bu accountlardan administrator yazanı bulup F3 tuşuna basıyoruz. bizden yeni bir şifre girmemizi istiyor.yeni şifreyi girdikten sonra F10 ile ilk girdiğimiz 4'lü menüye geri dönüyor ve bu sefer 4. sırada olan reboot seçeneğini seçiyoruz. disketi sürücüden çıkartmayı unutmadan sistemi reboot ediyoruz ve artık admin şifresi bize ait bir bilgisayarımız olmuş oluyor.
quote:
bilgisayarını güvenli modda aç.disket sürücüne boş bir disket yerleştir.denetim masasından kullanıcı hesaplarına gel.açmış olduğun oturuma tıkla.sol üst köşede "unutulan parolayı önle" diye bir yer var onu tıklayarak yeni şifreyi gir ve bilgisayarını o disketle aç.
quote:
http://rapidshare.com/files/82163820/xp_acilis_sifre_s__305_f__305_rlama.rar.html buradan indireceğiniz programları bir cd ye kopyalayıp. bilgisayarınızı başlatın (tabi cd yşi takarak) yönergeleri takip ederek sonuna kadar gidin. Bilgisayarınız yeniden başladığında şifreniz 1234 ya da 12345 dir. Kolay gelsin.