Bildirim
Acil bakarmısınız
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
teşekkürler -
benim sevk işlemini bilgisayardan yapmıştı memur her şube farklımı yapıyor -
bizim elimize verdiler 2 kağıt onlarla uğraştırıyolar yoksa yanlışmı yapıyoruz belli değil
Ankara asker alma dairesini aradım bura değil herhangi bi şubeye fakslayın dediler -
-
dilekçeden de bilgisayardan da erken sevk başvurusu yapılabiliyormuş benim gittiğim şube o şeklide işlem yapıyor herhalde -
Ankara askeralma dairesi başkanlığına faksla yolladım bakalım doğru yeremi yolladık -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sodömizer
Ankara askeralma dairesi başkanlığına faksla yolladım bakalım doğru yeremi yolladık
faks göndermene gerek yoktu şubeyle arand yanlış anlaşılma durumu olmuş olabilir... -
quote:
Orijinalden alıntı: dogansc
quote:
Ankara askeralma dairesi başkanlığına faksla yolladım bakalım doğru yeremi yolladık
faks göndermene gerek yoktu şubeyle arand yanlış anlaşılma durumu olmuş olabilir...
öyle mi ?? yani bilgisayardan halledilmişmidir -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dogansc
quote:
faks göndermene gerek yoktu şubeyle arand yanlış anlaşılma durumu olmuş olabilir...
öyle mi ?? yani bilgisayardan halledilmişmidir
Bende erken dilecekçe verdim hepsini şubede halletim. Yani şube hallediyor zaten
-
Ahmet yardımların için çok sağol
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X