Bildirim
acil bakın lütfen
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
11 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
e tamam da forumda onlarca konu açıldı bununla ilgili ilk 3 konudan herhangi birine girsen cevap mutlaka yazıyordur yani -
hocam bulamadım o siteyi -
quote:
Orijinalden alıntı: vicevicen4505
arkadaşlar cihazım kapandı beta sürüm kurmuştum benim acil shs kayıdı indirmem lazım hani bi site vardı her telefona her modele ait ios sürümlerinin shs kayıtları vardı o site lazım acil yardım bekliyorum
http://thefirmwareumbrella.blogspot.com/ -
quote:
Orijinalden alıntı: apple_boy
e tamam da forumda onlarca konu açıldı bununla ilgili ilk 3 konudan herhangi birine girsen cevap mutlaka yazıyordur yani
Kardeşim moderator edalarını bırakın yahu. Adam panik yapmış yardım istiyor. Yardım edeceksen yaz etmeyeceksen azarlama milleti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ati4830
quote:
e tamam da forumda onlarca konu açıldı bununla ilgili ilk 3 konudan herhangi birine girsen cevap mutlaka yazıyordur yani
Kardeşim moderator edalarını bırakın yahu. Adam panik yapmış yardım istiyor. Yardım edeceksen yaz etmeyeceksen azarlama milleti
yahu apple bölümü 24 saattir çalkalanıyor ios7 ile insanlar hiç bakmadan en basit şeyi bile soruyor. biz yaptığımızda az azar yemedik panik zamanımızda -
quote:
quote:
quote:
yahu apple bölümü 24 saattir çalkalanıyor ios7 ile insanlar hiç bakmadan en basit şeyi bile soruyor. biz yaptığımızda az azar yemedik panik zamanımızda
Tertipcilik yapan askerler gibi konuşmuşsun
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
http://forum.donanimhaber.com/m_76255473/tm.htm
panikliyecek birşey yok. Foruma gözatarsın olur biter. İlk sayfada duruyor zaten. Her dönemeyen başlık açsın, her ios7 nasıl diyen başlık açsın, forum çöplüğe döner. Gayet güzel bir şekilde söylemiş arkadaş. Ortada azarlama varsa sen azarlamışsın açıkcası.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Caferhan
quote:
quote:
quote:
yahu apple bölümü 24 saattir çalkalanıyor ios7 ile insanlar hiç bakmadan en basit şeyi bile soruyor. biz yaptığımızda az azar yemedik panik zamanımızda
Tertipcilik yapan askerler gibi konuşmuşsun
aşırı tepki göstermiş de olabilirim ya son 24 saatim ios7 çılgınlığıyla geçti
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X