Şimdi Ara

Acil Bakın Yıkıldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tm1 ekli sıralamam 82k... hedef ist. üni. i.ö. iktisat (99k) rahat rahat girerim diyordum ama bir arkadaşın dediği aynen şöyle resmen yıkıldım moral olarak sıfıra wurdum eksilerdeyim hatta !!!

'''Gecen seneye gore 145.000 lere denk getirdim ben ama ..

Sinav zorlugu ile 115.000 ler konteenjanlarla filan 110.000ler gelebilir ama istanbul iö cok uzak insaallah yanilirim ama hesabim gercekten olmasi gereken sekilde siz yine yazin ama acikta kalmamak icin beni de dinleyin biraz .s '''

Sınaw Sonucum da bu : TM-1 322,23938 55498 Y-TM-1 345,36068 82887

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lKavkazMafial -- 21 Temmuz 2012; 19:47:27 >

• bir arkadaştan sonrasını okumadım
  • dostum herkesin kendi alanında kümelendiği söyleniyor. Böyle olursa 10 bininciler tıp beklemesin. 12 bin olanlar hukuk ,, 30 binincilerde 55 bininci falan o zaman. Bu tutum doğru mu lütfen mantıklı konuşalım tüm sevincim içime tıkıldı
  • up !!!! şu konuya bir açıklık getirelim lütfen ! bu sadece benim konum değil senin onun hepimizin konusu. Eğer böyle bir olay varsa hepimiz elimizdeki sıralara bakıp şuan sadece hayal kuruyoruz
  • ÖSYM'den bu konuya netlik kazandıracak bir şey gelmek zorunda, özellikle sizin aralığınızdaki sıralamalarda bir gariplik sözkonusu ama bu değişir mi, değişmez mi bilinmez.

Hemen yıkılıp pes etmeyin, bu olay 1-2 güne netlik kazanacaktır diye düşünüyorum. Sizin durumunuzda olan bir dünya insan var, illa ki açıklama gelmeli bu konuya.
    Sabredin sadece, ve bence şu anki sıralamaya göre tercihinizi yapın yine de.
  • Eğer durum böyle ise dediğin doğru mert herkes elindeki sıralarla hayal kuruyor ve bir sürü insan açıkta kalıcak demektir..Bunun cevabını bende arıyorum kuzenim tercih yapıcak çünkü up !!
  • Ben eğer 145k isem tercih yapmama gerek yok işte bunun cevabını versinler bana şuan mağduruz hepimiz ya da açıklanırken belirtilmeli ne zaman düzgün yaptılar ki işlerini zaten ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up ! o kadar kişi bakıyo da klavyeye dokunup yazacak eliniz yok mu beyler ?! Bu duruma karşı bu kadar mı geniş , duyarsız ,rahatsınız anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lKavkazMafial -- 21 Temmuz 2012; 20:12:07 >
  • Öyle bir saçmalık olmaz kümelenme falan. Mümkün değil.
  • kardeşim bişey diycem sonra ceza alıyorum sorunlumusun nesin kim sana senin sıralaman 145 bin diyor,mağdur olduğunu nereden çıkardın senin sıralaman 82 bin işte o sıradan tercih yapıcaksın ösym den nasıl bir açıklama bekliyorsunuz 80 binde olanlar sizin sıranız 120 bin 10 binde olanlar sizinkide 15 bin demelerini mi bekliyorsunuz.2010 yılında benim de başıma geldi kendi sıramdan 50 bin önde olduğum yerler gelmedi burada mağdurluk durum yok sende tercihini yaparken düşüceksin mecbur ha yok ben düşmem diyorsan da kısmet diyip bekliycen işine garantiye almazsan açıkta da kalırsın bu işler böyle sistem bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

kardeşim bişey diycem sonra ceza alıyorum sorunlumusun nesin kim sana senin sıralaman 145 bin diyor,mağdur olduğunu nereden çıkardın senin sıralaman 82 bin işte o sıradan tercih yapıcaksın ösym den nasıl bir açıklama bekliyorsunuz 80 binde olanlar sizin sıranız 120 bin 10 binde olanlar sizinkide 15 bin demelerini mi bekliyorsunuz.2010 yılında benim de başıma geldi kendi sıramdan 50 bin önde olduğum yerler gelmedi burada mağdurluk durum yok sende tercihini yaparken düşüceksin mecbur ha yok ben düşmem diyorsan da kısmet diyip bekliycen işine garantiye almazsan açıkta da kalırsın bu işler böyle sistem bu.

saçmalama öyle şey mi olur. Bir yer 80 binden alıyosa 2010da da 80den alır 2011de de 2012de de + - 5 10 oynar. Adam bana 82 k ile sen anca 145 k lık yere girersin diyo eskisi gibi brüt sıra değil net sıralamalar çıkarıldı diyor anladın mı ? forumu gez anlıcaksın. Ben puanlara bakıp sırayı gördüğümde bi ****lik olduğunu anladım zaten !!

• şimdi benim sıralamam 102 bin eğer bu dediğiniz olay gerçek ise kaça düşeceğim ben?
  • 170 -180 bin

http://forum.donanimhaber.com/m_63506282/tm.htm

bu konuya zıplayın burdan, o sıraya da boşuna sevinmeyin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.