beyler acil bunların driverleri lazım linklerini verirmsiniz şimdiden tşk bilgisayar ismi lazım olabilir : hp compaq 500b mt
ses kartı : Realtek ALC662 @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1]PCI ekran kartı : intel gma x4500 bunların hepsini everest proğramından baktım açıkçası arkadaşlar bu bilgisayarın tüm driverlerinin linklerini yada downloadlarını yazarsanız sevinirim . bütün driverlerin illa tek bu 2 si değil tüm heppsini ekran kartı ismi lazım olur diye: foxconn 2a8ch,
şimdiden herkese tşk
hp nin sitesine gidip kendi driverlarinizi kendiniz indirebilirsiniz. boylece hem millete bana driver lazim demek zorunda kalmazsiniz hemde isinizi nasil kendiniz cozersiniz ogrenmis olursunuz. butun driverlar hp nin sitesinde mevcut.
tamam pardon adminler konuyu kaldırırsanız sevinirim :( exeter tamam saol ama bulamadığım driver olursa açarım :D
Üretici seni yanliz birakmaz. sen git ara bulamadigin zaman gel. sen daha aramadan buradan istiyosun. Hazira alismamak lazim.
quote:
Orijinalden alıntı: exeter
Üretici seni yanliz birakmaz. sen git ara bulamadigin zaman gel. sen daha aramadan buradan istiyosun. Hazira alismamak lazim.
+1
hp compaq 500b mt diye bilgisayar adı bulunamadı diyor kaydolmamış senin bilgisayar
hp sitesinde olmasa bile biraz araştırılarak bulunacağına inanıyorum.