Şimdi Ara

ACİL | BEN ANLAMADIM ANLAYAN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 9 aylık bi kız arkadasım olmuştu kasım ayında ayrıldık sonra kızın ilk sevgilisi ilk erkek arkadası falan benim baya saf iyi kalpli bi kız son zamanlarda yine mesajlasıyorduk ama cok kötü bi sekilde bi de bu benim annemin ona cok kızdıgını falan düşünüyordu annemi cok seviyor.bu yüzden annemden özür dilemek için dün annemin numarasını istedi ama mesaj yollayamamıs. ben gecenlerde kafam iyiyken bi sey sacmaladım cok hastayım 3 aydır dedim ne hastalıgı kanser dedim tedavi son asamada inş kurtulcam dedim. neyse aramız biraz iyi oldu dün telde falan konustuk benimle barısmak için böle bi sey yapmıyorsun dimi falan dedi artık sevgili olamıyacagımızı ikimizde biliyoruz dimi falan dedi bende seni çok seviyorum ama biliyorum. hayatımda en cok deger verdigim insanlardan birisin deliler gibi seviyorum ama durumu da biliyorum falan dedim neyse kapattık tel i güzel bi sekilde bugun de mesajlastık sonra ben türkiye macını izledim sonra caldırdı beni telsim hattımı takiim de mesajlasalım die cünkü ben öle yap demiştim
    taktım hattı ama biraz geç taktım sonra bana mesaj geldi mesaj aynen şöyle

Ben annenden özür dileyecektim ve çok geçmiş olsun diyecektim özgün ümü doyasıya çok çok öpmeni istiyorum aşkım...

kafayı yiyecegim anlamadım yardım edinn.

• anlatamamışsın ki, anlayalım ..
  • abi valla heyecandan gitcem son mesaj kısmını anlamaya calısıyorum cümle cok devrik falan. nereyi anlamadın söyle hemen anlatayım
  • mesaj çekerken eli dolaşmış işte klasik abuk sabuk şeyler
  • benim için iyi mi kötü mü?
    aşkım ne alaka?
  • birisini öpmeni istiyo özgün diye. bide bu kız sana aşık
  • özgün benim ciddi misin kardeş aşık mı valla kafayı yicem canım benim yaaaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mojito

özgün benim ciddi misin kardeş aşık mı valla kafayı yicem canım benim yaaaaa

Aşık benden sana söylemesi mesaj yazmadıysan yarına kadar yazma yarın olunca konuşmayı teklif et git konuş ama mesaj la anlatmaya kalk ma bişeyi msj bi moka yaramıyo 160 karakter yetmiyo sora söölemek istediğini de söleyemiyo insan düzeltiyim derken dahada karıştırıyo bide kontor bittimi ozaman bittiğin an oluyo sen beni dinle yarın çok güzel bi gün olcak hissediyom
  • kardes ben de cevap yazdım özlem ne demek istedin anlamadım yazdım. bi de sadece soru işareti yazdım yolladım cevap gelmedi uyudu herhalde.ciddi ciddi aşık mı bana gerçekten ya ama sürekli özgün biz arkadasız başka bi sey olmaz falan diyordu
  • up pls
  • zarf atmış kız seni denemiş.kız milleti böyle çevresinde erkek kalmayınca eski erkek arkadaşlarına falan yanaşıp zarflayarak beğenildiklerini duymak isterler.sen de yanılıp aşkımlı canımlı mesaj atarsan"aa beni yanlış anladın sen ben onu yanlışlıkla yazmışım"şeklinde bir cümleyle karşılaşırsın ki sonuçta hatun gönlünü yapmış ve de seni ortada bırakmış olmanın rahatlığıyla uzunca bir süre daha ortalarda görünmez...
  • ya arkadaslar inanılmaz bi sey olmuş yani ancak benim başıma gelebilirdi. mesajın Ben annenden özür dileyecektim ve çok geçmiş olsun diyecektim özgün bu kısmı dün yolladıgı mesaj geri kalan aşkım lı kısmı onun bana cok önce yolladıgı bir mesajdan bir kesit (biz ayrılmadan önce) ama nasıl oldu anlamam mümkün degil bi ikisi birbirine birleşmiş ve mesaj telefonda öyle görünüyor aklımı yiyecektim nasıl oldu anlamadım
  • quote:

arkadaslar 9 aylık bi kız arkadasım olmuştu kasım ayında ayrıldık sonra kızın ilk sevgilisi ilk erkek arkadası falan benim baya saf iyi kalpli bi kız son zamanlarda yine mesajlasıyorduk ama cok kötü bi sekilde bi de bu benim annemin ona cok kızdıgını falan düşünüyordu annemi cok seviyor.bu yüzden annemden özür dilemek için dün annemin numarasını istedi ama mesaj yollayamamıs. ben gecenlerde kafam iyiyken bi sey sacmaladım cok hastayım 3 aydır dedim ne hastalıgı kanser dedim tedavi son asamada inş kurtulcam dedim. neyse aramız biraz iyi oldu dün telde falan konustuk benimle barısmak için böle bi sey yapmıyorsun dimi falan dedi artık sevgili olamıyacagımızı ikimizde biliyoruz dimi falan dedi bende seni çok seviyorum ama biliyorum. hayatımda en cok deger verdigim insanlardan birisin deliler gibi seviyorum ama durumu da biliyorum falan dedim neyse kapattık tel i güzel bi sekilde bugun de mesajlastık sonra ben türkiye macını izledim sonra caldırdı beni telsim hattımı takiim de mesajlasalım die cünkü ben öle yap demiştim
    taktım hattı ama biraz geç taktım sonra bana mesaj geldi mesaj aynen şöyle

Ben annenden özür dileyecektim ve çok geçmiş olsun diyecektim özgün ümü doyasıya çok çok öpmeni istiyorum aşkım...

kafayı yiyecegim anlamadım yardım edinn.

Sanki ingilizce bir metni hemencevir.com da tercüme etmişsinde buraya copy paste yapmışsın gibi geldi bana.Nasıl bir yazı bu anlamadım.Özellikle "9 aylık bir kız arkadaşım olmuştu" kısmını hiç anlamadım.kız 9 aylıkda sen 11 aylıksında sizi beşik kertiğimi ettiler.

Az buçuk Türkçe'si olan birisi şu yazıyı okusa rezil oluruz valla.Türk'ler 9 aylık kızlara sarkıyor derler mi derler:D

• Sen kızlada böyle konuşuyorsan senden ayrılması normal. Form ne hale geldi hayret birşey.
  • Baba yaziyi anlicam derken strese girdim burda.
  • quote:

kardes ben de cevap yazdım özlem ne demek istedin anlamadım yazdım. bi de sadece soru işareti yazdım yolladım cevap gelmedi uyudu herhalde.ciddi ciddi aşık mı bana gerçekten ya ama sürekli özgün biz arkadasız başka bi sey olmaz falan diyordu

Arkadaşım bende senin gibi bir olay yaşadım.. Kız arkadaş olalım diyodu bidaha beraber olamayız diyordu.. Sonra kendi yalvardı beraber olalım diye.. Kız milleti böle işte.. Düşünmeden konuştuğu için hep hata yapıyorlar..Eğer seviyorsan beraber ol derim..Fakat dizginleri eline al..Kız ne dersen yapacaktır emin ol..

• dogru demişsin valla. aynısı başıma geldi
    quote:

Orjinalden alıntı: mobius strip

zarf atmış kız seni denemiş.kız milleti böyle çevresinde erkek kalmayınca eski erkek arkadaşlarına falan yanaşıp zarflayarak beğenildiklerini duymak isterler.sen de yanılıp aşkımlı canımlı mesaj atarsan"aa beni yanlış anladın sen ben onu yanlışlıkla yazmışım"şeklinde bir cümleyle karşılaşırsın ki sonuçta hatun gönlünü yapmış ve de seni ortada bırakmış olmanın rahatlığıyla uzunca bir süre daha ortalarda görünmez...

• Maçı soruyor maçı kaç kaç bitmiş?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _goLdEnSkuLL___

dogru demişsin valla. aynısı başıma geldi
    quote:

Orjinalden alıntı: mobius strip

zarf atmış kız seni denemiş.kız milleti böyle çevresinde erkek kalmayınca eski erkek arkadaşlarına falan yanaşıp zarflayarak beğenildiklerini duymak isterler.sen de yanılıp aşkımlı canımlı mesaj atarsan"aa beni yanlış anladın sen ben onu yanlışlıkla yazmışım"şeklinde bir cümleyle karşılaşırsın ki sonuçta hatun gönlünü yapmış ve de seni ortada bırakmış olmanın rahatlığıyla uzunca bir süre daha ortalarda görünmez...

beni de aranıza katın

• quote:

Orjinalden alıntı: feat

Maçı soruyor maçı kaç kaç bitmiş?

@mojito;
    Yazdıklarından anladığım kadarıyla kız önce sana mesaj yazmaya karar vermiş sonradan annene göndermeye sonradan tekrar sana yazmaya karar vermiş ama düzeltmeyi unutmuş ve böyle karışık bir mesaj ortaya çıkmış... Ama sonunda aşkım dediğine göre birşeyler var bu işin içinde...

Düzenleme: imla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_U_S_T_A_F_A -- 29 Mart 2007; 12:03:24 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.