Beyler birkaç gün sonra iş görüşmesi için İngilizcesunum yapmam gerekecek. Konuyu kendiniz belirleyin dediler, ki sunum yapmak değil benim için konu bulmak sıkıntı oldu.
Haydi bi iki şöyle ara sıra güldürecek bir sunum tavsiyesi verin, aklıma gelmiyor güzel bir şey.
İş mühendislikle alakalı fakat konuya bakacaklarını sanmıyorum o yüzden konu tamamen bağımsız.
Mühendislik ve eğlence?
Try to explain your future ideas about using robots with artificial intelligence in game industry or cinema. Hmm i found an idea, what about using robots in Paintball? Create a platform where people can fight againts these robots in paintball, and call it Terminators vs Heros! Fight Begins: Dı dı dışş, öldün çık!..
iş güvenliği sunumlarına nesense hep tehlikeli ama komik gelen resimler yerleştirirler, her sunumda da eğitime gelenler sırıtır durur. şunları gibi resimlri serpiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhawk84 -- 24 Haziran 2015; 22:45:49 >
quote:
Orijinalden alıntı: knightsever
Mühendislik ve eğlence?
Try to explain your future ideas about using robots with artificial intelligence in game industry or cinema. Hmm i found an idea, what about using robots in Paintball? Create a platform where people can fight againts these robots in paintball, and call it Terminators vs Heros! Fight Begins: Dı dı dışş, öldün çık!..
quote:
Orijinalden alıntı: lonelyhawk84
knightsever, amaçları ingilizce seviyesini ölçmek ve sunum yeteneğime bakmak, o yüzden mühendislik ile alakalı bir şey olması gerekmiyor
lonelyhawk84, gerçekten güzel fikir, not aldım teeşkkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme