Şimdi Ara

acil bi sorum olucak arkadaşlar lütfen bi bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şhocam şimdi benim pc kendi kendine kapanıyordu fakat cpu fanının ayagının kırık oldugunu farkettim , yenisini aldım taktım oldu , fakat yenisini taktığım zaman klavye mause vardı , suan pcde sadece ekran ve power kabloları takılı pc kendini yine kapatıyor , merak ettiğim şey pcde klavye mouse takılı olmadıgı zaman makine kendini kapatırmı

• quote:

Orijinalden alıntı: sefacelikk

şhocam şimdi benim pc kendi kendine kapanıyordu fakat cpu fanının ayagının kırık oldugunu farkettim , yenisini aldım taktım oldu , fakat yenisini taktığım zaman klavye mause vardı , suan pcde sadece ekran ve power kabloları takılı pc kendini yine kapatıyor , merak ettiğim şey pcde klavye mouse takılı olmadıgı zaman makine kendini kapatırmı

Fare ve klavye takılı olmadan sistem açılır bios ekranından CPU sıcaklığına bakım ve fanın tam olarak yerine oturduğuna emin olun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Orijinalden alıntı: sefacelikk

şhocam şimdi benim pc kendi kendine kapanıyordu fakat cpu fanının ayagının kırık oldugunu farkettim , yenisini aldım taktım oldu , fakat yenisini taktığım zaman klavye mause vardı , suan pcde sadece ekran ve power kabloları takılı pc kendini yine kapatıyor , merak ettiğim şey pcde klavye mouse takılı olmadıgı zaman makine kendini kapatırmı

Fare ve klavye takılı olmadan sistem açılır bios ekranından CPU sıcaklığına bakım ve fanın tam olarak yerine oturduğuna emin olun..

o konuda sıkıntısı yok hocam sanıyorum , çünkü yerine oturmamıs olsa o kadar uzun süre acık kalamazdı heralde
  • Dediğim gibi bios ekranında sıcaklıklara bakın ve sistem özelliklerini tam ve eksiksiz bir şekilde yazın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.