ARKADAŞLAR ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE İNGİLTEREDEN TELEFON ALACAĞIM AMA TÜRKİYEYE DÖNDÜĞÜMDE SORUN YAŞAMAK İSTEMİYORUM."PAY AS YOU GO" OLANLARI DÜŞÜNÜYORUM.BU ŞEKİLDE ALINAN TELEFONLAR PROBLEM ÇIKARIYOR MU?YAKIN TARİHTE DÖNÜYORUM ACİL YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
neden kimse cevap yazmıyor arkadaşlar.hiç kimse bilmiyor mu pay as you go telefonları:((
quote:
Orijinalden alıntı: tuncay154
neden kimse cevap yazmıyor arkadaşlar.hiç kimse bilmiyor mu pay as you go telefonları:((
Nasıl yane hattı mı kullandığın kadar ödeyeceksin yoksa telefonun fiyatını mı?
İNGİLTEREDE TELEFONLAR PAY AS YOU GO VE PAY MONTHLY OLARAK SATILIYOR SATILIYOR.PAY AS YOU GO KONTÖRLÜ DEMEK ,DİĞERİ FATURALI OLAN.
quote:
Orijinalden alıntı: tuncay154
İNGİLTEREDE TELEFONLAR PAY AS YOU GO VE PAY MONTHLY OLARAK SATILIYOR SATILIYOR.PAY AS YOU GO KONTÖRLÜ DEMEK ,DİĞERİ FATURALI OLAN.
Ha diğeri dediğin sim look olanlar mı? Neyse işte tam anlamadım ama sim kilidi olmayan bir cihaz alırsan burada istediğin şekilde kullanırsın. SGS II,Arc v.b alabilirsin istersen.
SONY ERİCSON X8 DÜŞÜNÜYORUM.AMA PAY AS YOU GO TELEFON SİM FREE Mİ OLUYOR YOKSA SİM LOCK MU.BİLEN BİR ARKADAŞ YOK MU?
33 kişi okumuş ama hala bilen biri çıkmadı.İngilterede yerleşik türk arkadaşlar yada üniversite öğrencisi arkadaşlar sizlerin bir fikri yok mu.lütfen yardımcı olurmusunuz???