Şimdi Ara

Acil Bir Sorunum var Aile - Sevgili

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben 12.sınıfım bir sınav öğrencisiyim ailem haliyle ders çalışmamı istiyor bu konuda çok sıkılar benim 11. sınıftan beri devam eden bir ilişkim var ilk sınavda çok vaktimi aldı ve çok zaman kaybettim 179bin inci oldum şimdi ikinci sınav var sevgilim yine benimle ilgilenmiyorsun vs. seyler diyor ilişkim guzeldi ama son zamanlarda bayağı vaktimi almaya başladı ilk başlarda ailem ilişkime iyi bakarken fikirleri değişti şuan ilişki aile uçurumunun dibindeyim yardım istiyorum sizden ne yapmalıyım ne düşünmeliyim artıi gülesim bile gelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence sevgilinle bu durumu konuşmalısın,ikimiz için de en iyisi biraz ayrı kalmak vs. demelisin.Hayatınızı yönlendirecek bir sınav çünkü bu.Eğer ki kız akıllıysa kabul edecektir diye düşünüyorum.Sınavdan sonra tekrar birlikte olabiliriz falan diyebilirsin ama aynı şehre gitmedikten sonra ilişkiniz devam etse bile çok sağlıklı bir ilişki olmaz ve kısa sürede biter.Yani ister şimdi birbirinizden biraz uzak kalın ve sınavdan sonra tekrar biraraya gelin,ister hiç ayrılmayın ve sınavdan sonra da devam edin,farklı şehirlere gittkten sonra o ilişki uzun sürmez.Buna göre hareket et.

Daha 2 gün önce bir arkadaşım 6 senelik sevgilisinden ayrıldı.Üniversiteye geçince aralarındaki mesafe 1000 km olmuştu çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALEXİST -- 1 Mayıs 2013; 11:48:12 >
  • Bir meslek sahibi olmazsan, ilişkini seçersen, bir kaç yıl sonra sevgilin paran yok işin yok diye yüzüne bakmaz. Bu yüzden önce kendine iyilik yap bence. :)
  • en sonunda ikisinden de olmak istemiyorsan kız arkadaşına durumu açıkla ki anlayış göstermesi lazım zaten
  • Eğer anlayışlı bir kızsa hiç ayrılmadan konuşarak bile bu sorunu çözebilirsin. Ama zaten değişik triplere giriyorsa kezbandır uzaklaş. Benim 2 yıllık bir ilişkim var bizimde sınav senesi çalışmaların yoğun olduğu zamanlarda konuşuyoruz hiç aramıyoruz bile aynı şekilde serviste eğer o ders çalışıyorsa ben direk müzik filan dinlerim hiç engellemem çalışmasını. Bu anlayışla düzelecek bir soruna ama kız arkadaşını kırmadan onu çok sevdiğini belli ederek konuş. Şahsen birisi bana dank diye söylese ben kız olsam gururumdan ayrılırdım. Ondan tatlı dille konuşursan hiçbir sorun kalmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tuhaf bir sorunum var
    8 yıl önce açıldı
    tuhaf bir sorum var
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.