Şimdi Ara

Acil bu araba alınır mı ? 1.5 crdi-era (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TahtalıKöyünMarangozu T kullanıcısına yanıt
    bakışları yorgun ne demek ya allahım yarabbım :) arkadaşlar nasıl yorumlar bir arabanın bakışları yorgun otekının dırı canlı bunu sadece kısısel olarak goreceli soyleyebılırız bana görede bu araba komple boyalı gıbı duruyo ama oyle fotografta çok çok abuk sabuk bi hali yok
  • DJYALNIZLIK D kullanıcısına yanıt
    anladım hocam ama pedal lastıgı aşınıp metal gorunene kadar hıc bır arabaya bınmedım buna kuş seriside dahil yani bir arabanın pedal lastıgı aşınıp metal kısmı cıkması ıcın baya bı ugraşmak gerek sanırım yoksa 20 yıllık arabalarda bıle orjınal pedalları durabılıyo yada degıstırmıste olabılırler bılemeyız sadece buna baglı kalarak temız veya degıl dıyemeyız elbette dıreksıyon ve vıtes topuzunada bakmak gerek ben mesela askı tutacaklara bıle bakıyorum aşınma yıpranma varmı dıye sıgara ıcılmemıs yazanların arabalarında sofor kapısı tavan ve on cam doseme bırlesım noktalarında sıgara yanıgı varmı yokmu dıye bakmak gıbı :)
  • RevivaL kullanıcısına yanıt
    şase no dan cıkar zaten herşeyi yarın ılk ıs arayıp sormak olacak %90 pert kayıtlı komple boyalı bence
  • haykouz H kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ama sanki bakınca araçta bir sıkıntı varmış gibi halsiz,çökük bir hali varmış izlenimi veriyor bana.

Şimdi farkettim de benim uyku vaktim gelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TahtalıKöyünMarangozu T kullanıcısına yanıt
    uyu sen uyu siyah oldugu ıcın oyle gorunuyor olabılır sıyah renk karamsar hıslerımızı uyandırır onyargılı bakarız
  • Fiyat normal alınabilir. Önemli olan yürüyen derseniz o fiyata iyi seçim. Aracın sol ön kapısı değişik. Tampon değişik. Sağ ve sol taraflarda sürtmeler var macun çekilip boyanmış . Kaportaya komple boya attır bin.
  • Lego95 kullanıcısına yanıt
    ağzım acık kaldı arkadaş helal olsun ya bu nasıl bır analızdır fotografa bakıpta ben neden goremıyorum :) resmen expertiz gıbı yazmışsın hocam ben elımdekı parayla olabıldıgınce modellı araba bakıyorum yanı hasar kaydı yok dıye gıdıp 98 euro cıvıc abs klıma bomboş corolla efsane gıbı arabalar sevmıyor ıstemıyorum bu yuzdende pert kaydı yoksa arac taksı cıkması degılse sızın bu yazdıklarınız benım umrumda olmaz kaldıkı komple boya dahı yaptırmadan guzel guzel bınerım ınsallah cunku bana rahatsızlık verıcı bır goruntusu yok şu halde fotograftakı aracın
  • Aracın değişmeyen neyi kalmış acaba boyalı boyalı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: haykouz

ağzım acık kaldı arkadaş helal olsun ya bu nasıl bır analızdır fotografa bakıpta ben neden goremıyorum :) resmen expertiz gıbı yazmışsın hocam ben elımdekı parayla olabıldıgınce modellı araba bakıyorum yanı hasar kaydı yok dıye gıdıp 98 euro cıvıc abs klıma bomboş corolla efsane gıbı arabalar sevmıyor ıstemıyorum bu yuzdende pert kaydı yoksa arac taksı cıkması degılse sızın bu yazdıklarınız benım umrumda olmaz kaldıkı komple boya dahı yaptırmadan guzel guzel bınerım ınsallah cunku bana rahatsızlık verıcı bır goruntusu yok şu halde fotograftakı aracın

Fotoğrafı büyült ön tampona bak. Çeki demiri kapağı yok bariz renk farkı mevcut. Bilgiğin kara tampon dışı boyalı değil. Sol ön kapıya bak cam rüzgarlığı yok ama diğer kapılarda var. Sol ön kapıya bir daha bak farklı olduğunu görebilirsin. Aracın sol arka fotosunda far altına bak aralık oldukça fazla tampon tam oturmamış. Sağ ön kapının ortasındaki plastik şeridin ucu kırık.Yani o kısımdan sürtme var. Arka farlardan teki değişik. Arka park sensörlerinden birisi yok.

• arabanın bir farı kalk gidelim diyor öbürü bk yeme otur diyor.

resimleri büyütüp baktım. ablamda aynı arabanın benzinlisi mevcut. bunların teypleri mp3 çalıyor. usb girişi var. bu teyp olayı beni baya kuşkulandırdı. taksi çıkması olması büyük ihtimal. teyp tuşları kullanılmaktan dolayı bozulmuş olabilir aracın arkası kesin bir işlem görmüş. köşeleri orjinal gibi durmuyor. Zaten bir cinslik olmasa niye bu fiyata versin. adam 4 ay önce almış. büyük ihtimalle araştırmadan almış, aracın bazı ciddi sıkıntıları var. düzen almadı o da iteleyecek birilerini arıyor. bu fiyata hangi galeriye verse havada kaparlar.

• haykouz H kullanıcısına yanıt
    Hasar kaydı var, hasar kaydı var. Hasarın ciddi olduğunu varsayarsak, hasarsız eski model aracı tercih ederdim. İki sene önce, aynı bütçeyle yola çıktım ve 98 Astra G aldım. Hedefimdeki araçlar daha farklıydı, fakat temizini bulamadım ve acelem vardı, onu aldım.

Senin durumunda olsaydım bakacağım araçlar (kabaca sahibinden'de arama yaptım, tek tek ilan bakmadım) Renault Laguna 1, Opel Vectra B, Nissan Almera, Peugeot 406 olurdu. Bu birinci basamak.

İkinci basamakta ise Citroën c3, Renault Megane 1, Peugeot 307, Fiat Marea ve Chevrolet Lacetti olurdu. Benim birincil beklentim güvenlik, sonra performans, sonra yakıt olurdu. Yemişim piyasasını.

hocam o kadar inceleme yorumu okudum. Böyle net okudumadım valla helal olsun.
    Sırf girip kontrol ettim baktım helal olsun diyorum
  • Yorumlar çok iyi ya :) Araba kalp krizi geçirmiş ama ölmemiş alırsan ya tedavi masrafı çok olacak ya da ölecek

• Tek farı araba mezarligina bakiyor

• benim komple güneş yanıklı aracım daha cezbedici duruyor. en azından neresinde ne olduğu belli :)
    satıcı ile görüştüm 4900 tl hasar kaydı var kesınlıkle cıkma degıl dıyor sol taraftan darbe almış sol kapı dahıl duzeltılecek yerlerı var ve turbo borusu patlak 300 tl masrafı var dedi şase no sunu aldım aciliyetim kredi kartı borcum var 8000 tl dedi on kaput boyalı ne diyorsun hocam gidip goruyummu aracı bu masraflar başımı ağrıtırmı ?
  • Turbo borusu patlak dediğinden benim anladığım = turbo mortingen şıtrayze. değiştirilecek. masraf bilinmiyor.

anlattığı kazalardan benim anladığım = araba her türlü darbeyi yemiş. sol, ön kaput, arka. ama sigortadan sadece sol taraf yaptırılmış

kredi kartı borcum vardan anladığım = bu araba için karttan çok harcama yaptım, ama düzen almadı. satayım da bari karttan harcadıklarımı ödesem yeter.

Benim tahminim bu arabanın motorunda daha sıkıntılar vardır. dışı falan yapılmış ama masrafın büyük kısmı duruyor. gerçi dışı bile iyi yapılmamış. belli oluyor. bu arabayla ilgilenmekten bence vazgeçin. satıcı arkadaş iyi niyetli. fiyatı öldürmüş alan kişi masraf yapacak diye. ama masraflardan sonra zaten bu arabanın size gelişi hasarsız ve temizler ile aynı seviyeye gelecek her türlü zarar yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: palpatine48

Turbo borusu patlak dediğinden benim anladığım = turbo mortingen şıtrayze. değiştirilecek. masraf bilinmiyor.

anlattığı kazalardan benim anladığım = araba her türlü darbeyi yemiş. sol, ön kaput, arka. ama sigortadan sadece sol taraf yaptırılmış

kredi kartı borcum vardan anladığım = bu araba için karttan çok harcama yaptım, ama düzen almadı. satayım da bari karttan harcadıklarımı ödesem yeter.

Benim tahminim bu arabanın motorunda daha sıkıntılar vardır. dışı falan yapılmış ama masrafın büyük kısmı duruyor. gerçi dışı bile iyi yapılmamış. belli oluyor. bu arabayla ilgilenmekten bence vazgeçin. satıcı arkadaş iyi niyetli. fiyatı öldürmüş alan kişi masraf yapacak diye. ama masraflardan sonra zaten bu arabanın size gelişi hasarsız ve temizler ile aynı seviyeye gelecek her türlü zarar yani.

oyle yapıcam dedıgınız gıbı vazgecıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: palpatine48

Turbo borusu patlak dediğinden benim anladığım = turbo mortingen şıtrayze. değiştirilecek. masraf bilinmiyor.

oyle yapıcam dedıgınız gıbı vazgecıyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.