Şimdi Ara

Acil bu araba alınır mı ? 1.5 crdi-era

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-acill-satilik-hyudai-accent-era-1,5-dizel-239259896/detay/

arkadaşlar satıcı zor durumdaymış acil ihtiyaçtan dolayı bu araba alınır mı taksi çıkması değil diyor ama orjinal teyp yok ve muadillerine göre fiyatı gerçekten çok düşük aklımı bulandırdı napmam lazım ?

• Inanmayin soyle seylere yahu. O arabayi galeriye verse adam bayila bayila cok daha fazlasini verir. Adam saf mi pazarlikla beraber 17 istesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 25 Ekim 2015; 22:03:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç önden hasarlı bence. Tahminleri alalım

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Inanmayin soyle seylere yahu. O arabayi galeriye verse adam bayila bayila cok daha fazlasini verir. Adam saf mi pazarlikla beraber 15 istesin.

pazarlıkla beraber 17.750 den nası 15 istesin ya :) bu nası kafa hangi satıcı 2-3 bin tl düşüyor arabasına güvenmiyorsa sıkıntısı varsa elden çıkarayım 3 e 5 e bakmayım diyebilir ama bu linkteki araba için ne söyleyebilir mesela ? yani piyasası 20-25 bin bandı 17.750 + kesınlıkle taksı cıkması degıl kafa karışırıcı bılıyorum ama belki bir umut gerçekten paraya cok acil ihtiyacı vardır avukatlık haciz icra çek senet mafya kumar borcu kaza vs gibi insani olarak dusunuyorum umut işte :)

• Babamın oğlu olsa ya da yolda bulsam temiz sorunu olmayan arabamı bu fiyata vermem. Acil satması gerekse piyasadan 1-2 bin aşşağı yazar anında kaparlar era zaten piyasa arabası.
    Biz bir vectraya bakmaya gittik adam sadece çamurluk boyalı değişen yok yazmış ekpertize soktuk komple boyalı, heryerde tavanda bile macun vardı,1 parça değişen vardı.Tekrar ilana koymuş hala değişen yok yazıyor utanmadan piyasa çakal dolu dikkat edin bence hiç bulaşmayın.

• NamSalanAdam N kullanıcısına yanıt
    benim tahminim komple boyalı taksi cıkması ama ısrarla kesınlıkle taksı cıkması degıl yazmış :) hasar kaydını sordum şimdi plakada açık gerçi sms atmadım ama olası ihtimal pert kayıtlıdır bu fiyata ama bir umut belki borclular kapıya dayanmış 3 e 5 e bakmayım hemen satılsın dıye yazmış olamazmı ?
  • APPY038 kullanıcısına yanıt
    ben bugun oto pazarına gittim ankarada gimattakine yarım saat dolaşabildim kufur ede ede cıktım sebebi 97 auidi a3 tek kapı 190.000 deki arabaya herif utanmadan yuzume baka baka 24.000 tl dedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat 1.4 Punto Alınır mı ?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arabayı alırsanız, helvasını yemeye geliriz. Arka farların bile biri ayrı öbürü ayrı bakıyor.
  • Merhaba.
    Fiyat normal.

• É devletten sorgulattım plakayı icra haciz yok ruhsat tarihi 01/07/2015 alalı 4-5 ay olmuş aracı
    aracı.

• Aytürk kullanıcısına yanıt
    :D ne guldum ya gece gece sevıyorum forumu valla ustad saolasın sen bole dıyosun alttakı arkadaşta fıyat normal yazmış :) şu tenekelere şu paraları tartısıyoruz ya ne dıyım
  • Bu araç komple boyalı ve kasa çok yorgun gözüküyor dikkat etmek lazım tehlikeli ilan ...

• APPY038 kullanıcısına yanıt
    şase no dan bakmak lazım plaka degıstıyse gorunmez zaten evvelıyatı yrn ılk ıs arayacagım sabahtan :) eger hıcbısey cıkmazsa şase de gıdıp elını sıkacam ses tonundan anlaşılır zaten gerçekten acılmı durumu yoksa itelemeyemı calısıyo
  • arabanın şası noyu alın sorgulayın %100 pert kesın
  • Aytürk kullanıcısına yanıt
    17000 tl paran olsaydı cebınde ve yaklaşık 5 aydır araba almak ıcın beklıyor olsaydın modeli dusuk eskı arabamı bakardın yoksa modelı yuksek hasar kayıtlı mı ? mesela ornek verırmısın bana deki ya şu arabaya bakardım yada şuna diye corolla efsane kasa ve 2000 altı deme ne dersen kabulum
  • hasar aldığı kesin arkadan yada sağ yandan almış olabilir ama ön tarafında birşey yok gibi gaye toplu ama arka sol solmuş sağ taraf yeni benim tahminim böyle ve gerçekdende aciliyetten satabilir ve km yi göz önüne alırsak fiyat anca o kadar eder bide pedalların aşınıp aşınmadığınada baktım aşınmamış yılıda düşük 2006 direksiyonuun aşınıp aşınmadığı belli değil ama bence taksi çıkması ve pert kaydı yoksa alınır
  • DJYALNIZLIK D kullanıcısına yanıt
    evet arka tarafta sol ve sağ stoplarda sınyallerden bellı zaten ama bırsey sorabılırmıyım pedalların aşınıp aşınmadıgını nasıl anladınız hocam :) yanı aklım almıyor aşınan pedal ile aşınmayan nasıl bellı olur acaba
    yarın sabah ılk ıs arayıp şase no ısteyecegım sorgulatınca cıkar zaten herşeyi bana komple boyalı gıbı gelıyor şayet ben hıc sıyah era gormedım bordo-mavi-gri-beyaz geneli
  • quote:

Orijinalden alıntı: haykouz

evet arka tarafta sol ve sağ stoplarda sınyallerden bellı zaten ama bırsey sorabılırmıyım pedalların aşınıp aşınmadıgını nasıl anladınız hocam :) yanı aklım almıyor aşınan pedal ile aşınmayan nasıl bellı olur acaba
    yarın sabah ılk ıs arayıp şase no ısteyecegım sorgulatınca cıkar zaten herşeyi bana komple boyalı gıbı gelıyor şayet ben hıc sıyah era gormedım bordo-mavi-gri-beyaz geneli

pedalların üstünde hala lastikleri duruyor siyah mesela benim arabanınkinler aşınık en yakın zamanda yeni pedal lastiği alıcam buda değiştirmiş olabilir aşındımı zaten kel bi demir görürsün orda ayağın ıslak oldumu kayar çok sıkıntı mesela sürtünme izi olur aşınır işte kullana kullana o üstündeki lastik erir inşallah anlatabilmişimdir ama dediğim gibi taksi ve pert kaydı yoksa alına bilir benim araç çok km yapmış full boyalı 6 adet hasar kayıtlı bi araba aldım dacia logan 3 senedir sıkkıntısız biniyoruz sadece sanayiye 10 bin bakımı için giderim boyayı hafif hasarlı die alınmıycak değil ya araba

• quote:

Orijinalden alıntı: NamSalanAdam

Araç önden hasarlı bence. Tahminleri alalım

+1

• Hepsini geçtim aracın bakışları bile yorgun, tuhaf

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.