Bildirim
Acil >>> Bugün 2. El Bir Galaxy Nexus Alıcam Arkadaşlar Nelere Dikkat Etmeliyim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
donanımhaber forum kullanıcıları yardımdan bu kadar yoksun olamaz! kime diyorum? -
bende nexus ariyorum 2.el bakalim ne olacak. -
dikkat edilcek bir husus gelmiyor aklıma çünkü kronik bir rahatsızlığı olmayan cihazlardan biri nexus. alıcağın adama söylersin alırken garantisi hangi firmadansa imei ile kontrol edersin internetten. -
garantiliyse imei den belli olur atıyorum genpa garantili cihazı genpanın sıtesıne gırıp imei sini yazdıgımızda garanti dahilinde diye çıkar.dikkat etmen gerek cihazın faturası yada kutusu varsa telefondaki imei ile karsılastırıp kontrol edebılırsın.ölü piksel varmı diye bak.faturasını iste(varsa) faturayı kontrol et.cihazıda al eline heryerini her menusunu kontrol et -
bu ürünü sadece telpa satıyor. avea üzerinden filan o yüzden satıcı sana , abi kvk genpa c5 başarı garantili derse inanma. sadece ve sadece telpa garantisi olacak. bu kadar. -
Dikkat Edilecek şey ne var??? Hah, suya düşürme. -
Ekranı kaplayan çerçeveye dikkat et çok ufak darbelerde çatlama riski var. İnce de olsa özellikle beyazlarda sonralardan çok kötü görünüyor.
IMEI kaydına bakacaksın *#06# yazdığında çıkan imei ile batarya arkasındaki aynı ise pasaport kayıtlı veya garantili olması lazım. Hemen imei kaydı sorgulama yapıyorsun kayıtlı mı diye.
Yanında orjinal şarj aleti ve usb kablosu almaya çalış. Bazı samsung telefonlar kies den güncelleme için orjinal samsung kablosu gerektiriyor. Şarj aletin orjinal olmaz ise de telefon şarjda iken dokunmatik kullanılmıyor yan sanayi şarj cihazlarında. Telefon TR cihaz ile zaten kutu içeriği orjinal olur o zaman sıkıntı yok.
Ölü piksel varmı diye bak 1-2 tane ise görmen bile zor olur gerçi sonuçta 1280*720 normal kullanımda görünmez bile ama sinek ufak da olsa mide bulandırır.
Ayrıca telefonu alırken telefoncudan kılıf ve ekran jelatini hediye etmesini de rica et. Bunu reddeden telefoncu çıkmamıştır henüz. Hele ki Nexus gibi pahalı bir telefonda.
Bu söylediklerimi gözden geçirin sonrasında telefonunuz hayırlı olsun. Gerçekten de saf google deneyimi yaşatan bir telefon Nexus. Bir çok kişi abartılmış arayüzlerden kurtulmak için telefonlarına Custom romlar yüklüyor Nexus da buna gerek yok sade bir rom yüklü içerisinde tertemiz.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: cengsmlclk
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun! 2. el alınan bir google galaxy nexus için nelere dikkat edilir? Ayrıca garantisi veya paralel ithalat olmadığını nasıl anlayabilirim? Lütfen yardımcı olun! Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler!
Öncellikle Dış Görünüşünü İyi İncele.
Menüleri Kontrol Et Dokunmatiği Ve Kamerasına.
Google Play Marketden Uygulamaları Kontrol Et.1 Tane İndir.(Tavsiyem +30mb)
Ve Wifi Kontrol Et
En Son İmei Kontrol Et Herşey İyi İse Al. -
Oh be! donanımhaber uyumuyormuş! :)
Çok teşekkürler arkadaşlar, herbirinize..
Telefon telpa.. cumartesi çaktırmadan imei'sini aldım, faturası yoktu galiba sormadım ama garanti sorgusunda garantili çıktı telefon fakat ne kadar garantisi olduğunu öğrenemedim.. 6 ay kullanılmış dediler ama güvenemedim imei'sini aldım, pazartesi mesai saatlerinde telpa'yı arayıp sorucam ne kadar garantisi var diye.. Kozmetik olarak çok ufak bir iki çizik var ama çok az..
Sıkıyorum sizi farkındayım ama son sorum; faturası yok galiba telefonun.. Sorun çıkarmaz dediler garanti için imei yeterli dediler sizce yeterli mi?
Ayrıca Showreat arkadaşım bu herhangi bir uygulamayı indirip denemekten amacımız nedir? Çok önemli midir? İlgilendiğin için teşekkürler..
-
Galaxy Nexus'u aldım arkadaşlar, yardımlarınıza teşekkürler! Hayırlı olur inşallah.. :) -
http://www.sanalreyonum.com/urun/samsung-i9250-galaxy-nexuscep-telefonu-beyaz_917017.aspx?CatId=27177
burdan almak mantıklı ve güvenilirmidir. -
Nexus lerde sahtekarlik diz boyu garanti kagiti vs olmayani almayin operatorden alip satan faturaliyi tercih edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonun sıfır olduğunu nasıl anlarız
- video çekerken kamera değiştirme
- yurt dışı telefon başka hat kullanımı
- apple watch samsung telefona nasıl bağlanır
- telefonum gelen aramaları meşgule atıyor
- z fold 7
- yurt dışı telefon kullanım süresi
- samsung a36
- ağda kayıtlı değil samsung
- gizli numaradan arama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X