msi6600gt dfi d anakart dr de olabilir 1gb 512x2 twinmos (aklımdaki geil ultra hayyalermi süslüyor . ama çok pahalı ona alternatifte bişe yoq türkiyede) 17 philips monitor...fiyat makul olursa 19 inçte alırım belki b28 aopen kasa 400w sli kulanırım ilerde 3200 venice dpaw
evet tüm yorumlarını ve değiştirmem gerekn parçları söleyin...
1800 ytl vericem... ila bişeler lazımsa 2000 ytl yede çıkar...
lütfen acilen herkez mesaj yazsın...
sen şimdi o/c de yaparsın bu alete.....bitane sağlam soğutucu al yanında..yüreğini serin tutarsın....
dostum tabiki oc yapıcam. yaasa idim msiboard alırdım... bu dfi -d ye pek güvenemiyom sanki biraz eksikmiş gibi geldi... ya ben 5 saat içinde sistemi alıcam biraz aceleye geldi... bana son olarak sisteme ne koymalı ne çıkarmlaı yazın. mutlaka fiyat performasta daha ii paralar vardır.. kimileri ekran kartını leadtek al falan diyo.. nese saolun bye... ama yazın!
yani leadtek diyorlrda.....senin seçtiğin iyi bnce...o/c performansı çok iyi
Kardeş ekran kartını asus al. Gigatekte Asus 6600GT top limited edition olması lazım. O daha iyi overclock oluyor
+1 condor asus top limited edition al fanı daha büyük daha ii oc olur
rami en kötü ihtimalle ddr500 alda bide leadtek extreme 6600GT al.
ekran kartını ya MSI 6600GT yada 30$ fazla ver Asus top extreme al
GEIL ram istersen bende var 2*512mb DDR500 pm atarsan uygun fiyata veririm
ramleri twinmoss un hynıx chiplisi var ddr400 hemde 1 gb si guzel ramlerdir fazla voltaj istemeden guzel fsb ler yapar onu al derim AMAN HA M-TECH CHİPLİSİNİ ALMA BEN DE VAR 216 MHZ DE TIKANIYO KENDİLERİ geriye kalan parçalar hayırlı olsun diyorum
hynix ler dfi lerle şimdilik uyumsuz yeni bi bios çıkmadıtsa tabi...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme