Şimdi Ara

Acil Buzdolabı Tavsiyesi (sessiz bir model)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Beyaz eşyalarımın hepsini siemensten bu hafta içinde alacağım. Ancak internette siemens-bosch buzdolabındaki ses sorununu okuduktan sonra yeni bir buzdolabı arayışına girdim.

Çelik renk,sessiz ve sorunsuz bir ürün tavsiye edebilir misiniz? Limitim 2.500 TL'ye kadar.

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

• Merhabalar alacağınız buzdolabı No frost mu olacak yoksa low frost mu?Low frost Bosch ve Siemensin kullandığı yeni bir teknoloji. Bu dolaplar No frost olmadıkları için buz kırma sesi yapmazlar. No frost dolaplara göre daha sessiz ve elektrik kesintisinde 40 saat yiyecekleri saklama gibi özellikleri vardır. Bu dolapların tek eksisi katlanma yapmaları. Ama 1.5 sene kadar 1kere temizleseniz yeter. KGE58AL30N modeli sorunsuz ve kaliteli bir model. Ama ben No frost isterim derseniz Lg modelini öneririm. Bu modelin tek olumsuz yani ise rakierine gire daha fazla enerji tüketmesi fakat a sınıfı. Bu sınıfta a++ gibi ürünlerin arkasında kalsada kalite acısından kusursuz bir buzdolabıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende samsung rt63wmsw var...Gayet sessiz.Bugüne kadar hgiç buz kırma seside duymadım..Alman grubunu zaten bu buz kırma sesinden dolayı elemiştim..
  • -Mümkünse no frost almayı düşünüyorum. Low frostdaki katlanma konusu nedir? Buzlukta buz bırıkmesi mi?
    LG'de önerdiğiniz model nedir acaba? Birde LG no frostlarda bu sorun yok değil mi? Siemens bayisi bu sesi kabul etti ama her no frostda olur dedi. Ama çok inandırıcı gelmedi.

- Televizyonum Samsung ama beyaz eşyada marka olarak sanırım önyargılıyım. Siz samsungun servisinden memnun musunuz acaba? Buz kırma sesi dışında sessiz bir bir dolap mıdır?

Teşekkürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercany

-Mümkünse no frost almayı düşünüyorum. Low frostdaki katlanma konusu nedir? Buzlukta buz bırıkmesi mi?
    LG'de önerdiğiniz model nedir acaba? Birde LG no frostlarda bu sorun yok değil mi? Siemens bayisi bu sesi kabul etti ama her no frostda olur dedi. Ama çok inandırıcı gelmedi.

- Televizyonum Samsung ama beyaz eşyada marka olarak sanırım önyargılıyım. Siz samsungun servisinden memnun musunuz acaba? Buz kırma sesi dışında sessiz bir bir dolap mıdır?

Teşekkürler,

Kusura bakmayın modeli yazmayı unutmuşum :) Evet low frosta katlanma denilen olay buzlukta buz birikmesidir fakat diğer dolaplara göre çok çok çok az enerji tüketirler. Lg nin önerdiğim modeli GN- M602YLX modeliydi. Kesinlikle buz kırma sesi olmayan sessiz sağlam fakat dediğim gibi biraz fazla enerji harcayan bir buzdolabıdır. Ama kalite ve ses konusunda sıkıntı yasamayacaginiz kaliteli bir buzdolabıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buzdolabı marka ve öneri
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.