Şimdi Ara

Acil cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok acil yorumlarınızı bekliyorum öncelikle.ben istanbul erkek lisesi asil olarak Galatasaray'ı yedek olarak kazanmıştım. 2gün önce galatasaray lisesine gitmeye de hak kazandım fakat şimdi hangisine gitsem diye karar veremiyorum ben sayısalcı olmak istiyorum ve galatasaray lisesinin sözle ağırlıklı olduğu doğru mu yani ben galatasaray lisesine gitsem bir mühendis olamayacak mıyım bugün birkaç saat içerisinde karar vermem gerekecek lütfen acilen mantıklı yorumlarınızı bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• @serbes'e özel mesajla bunu sor.,Kendisi hem bu konularda bilgi sahibi hem de çocuğu GSL de okuyor.En doğru bilgiyi sana o verecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadır20

Arkadaşlar çok acil yorumlarınızı bekliyorum öncelikle.ben istanbul erkek lisesi asil olarak Galatasaray'ı yedek olarak kazanmıştım. 2gün önce galatasaray lisesine gitmeye de hak kazandım fakat şimdi hangisine gitsem diye karar veremiyorum ben sayısalcı olmak istiyorum ve galatasaray lisesinin sözle ağırlıklı olduğu doğru mu yani ben galatasaray lisesine gitsem bir mühendis olamayacak mıyım bugün birkaç saat içerisinde karar vermem gerekecek lütfen acilen mantıklı yorumlarınızı bekliyorum

Hala süren varsa istediğin soruyu sorabilirsin...

GSL sözel okul değildir...

Sayısal istiyorsan ona gidersin, tamamen sana bağlı...

Boğaziçi Bikent Koç Yale EPFL vs...

Daha detaylı soruların varsa özel mesaj atarsın...

Kolay gelsin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.