Şimdi Ara

ACİL COĞRAFYA KİTABI ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler tm öğrencisiyim coğrafya-1 8-12 net aralığındayım bunu 15 20lere taşıyacak bir kitap arıyorum, ne önerebilirsiniz bana?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trroadrunner -- 25 Mart 2015; 0:27:25 >

• up
  • Vallahi hocam ben meslek çıkışlıyım, bilfen lys coğrafya çözüyorum yanlışları not alıyorum benimde hedefim 19 net şahsen .
  • quote:

Orijinalden alıntı: trroadrunner

Beyler tm öğrencisiyim coğrafya-1 8-12 net aralığındayım bunu 15 20lere taşıyacak bir kitap arıyorum, ne önerebilirsiniz bana?

FDD yeşil kitap ve palme
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkntzcgl

Vallahi hocam ben meslek çıkışlıyım, bilfen lys coğrafya çözüyorum yanlışları not alıyorum benimde hedefim 19 net şahsen .

teşekkür ederim kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: busra001

quote:

Orijinalden alıntı: trroadrunner

Beyler tm öğrencisiyim coğrafya-1 8-12 net aralığındayım bunu 15 20lere taşıyacak bir kitap arıyorum, ne önerebilirsiniz bana?

FDD yeşil kitap ve palme

palme konu anlatım mı yoksa soru bankası mı? ayrıca palmenin sizi çeken yanı ne oldu?
  • zirve gereksiz ayrıntıya yer vermemiş küçük notlar çıkararak çok rahat bu netler yapılabilir onun yanına bi de soru bankası çak ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap Önerisi
    geçen ay açıldı
    Geometri kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Kitap önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trroadrunner -- 26 Mart 2015; 21:57:04 >
  • up
  • arkadaşlar yeni önerilerinizi bekliyorum benim gibi olan insanlar da bugünlerde eminim bu konu üzerinden karar verecektir.
  • birkaç tane de öneride bulunabilirsiniz arkadaşlar
  • beyler bekliyorum yorumlarınızı
  • up up up up
  • Palme lys soru kitabı özet anlatım olarakta edam yayınlarının kitabını tavsiye edebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemsas2

Palme lys soru kitabı özet anlatım olarakta edam yayınlarının kitabını tavsiye edebilirim

konu anlatım olarak ne kullanıyorsunuz acaba?
  • başkaları da yazabilir
  • yorumlarınızı bekliyorum
  • konu günceldir, acildir.
  • up up up up up up up up
  • beyler acil yorumlara göre alacağım kitabı hemen.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.