Şimdi Ara

Acil Cyanogenmod'dan Anlayan Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GT-I 9700 Galaxy S Advance telefonuma cyanogenmod 10.1 yükledim. Fakat logoda takılıp kalıyor, daha ilerlemiyor ve açılmıyor telefon. Wipe factory reset yapayım dedim kernel hatası veriyor o sayfaya dahi giremiyorum. Aramadığım konu kalmadı fakat herhangi bir açıklama bulamadım. Acil yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

• Hocam odin le yüklenen romlara göz attınız mı? En azından telefonu kurtarırsınız başka rom denersiniz.

http://theandroidrom.com/update-samsung-galaxy-s-advance-gt-i9070-to-official-i9070xxlpy-android-4-1-2-jelly-bean/
    Buradaki rom u kullanabilirsiniz biraz ingilizce olması yeterli. Google translate de yeterli olacaktır basit bir işlem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peregrino -- 20 Şubat 2013; 11:12:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

Hocam odin le yüklenen romlara göz attınız mı? En azından telefonu kurtarırsınız başka rom denersiniz.

http://theandroidrom.com/update-samsung-galaxy-s-advance-gt-i9070-to-official-i9070xxlpy-android-4-1-2-jelly-bean/
    Buradaki rom u kullanabilirsiniz biraz ingilizce olması yeterli. Google translate de yeterli olacaktır basit bir işlem.

valla hocam şöyle söyleyeyim bütün romları indirdim neredeyse. elimde 5 6 tane orjinal rom var hatta 2.3.6 versiyonunu bile indirdim fakat telefonu recovery mode'a alamıyorum. Odin mode'a alıyorum telefonu görüyor odin dosyayı seçip start yaptığımda setupconnection kısmında takılıp kalıyor. Zaten telefonu kurtarayım şu anda açıkçası tek derdim bu :)

• Usb hata ayıklama modu aktifmiydi ?
  • evet aktifti hiçbirşeyde sıkıntı yoktu. Sağolun arkadaşlar yardımlarınız için yine de. Sorunu hallettim.
    Sorun kernel dosyasındaki bir hatadan kaynaklanıyormuş. Orjinal kernel ve rom indirip yükleyince sorun halloldu. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyuktas66

evet aktifti hiçbirşeyde sıkıntı yoktu. Sağolun arkadaşlar yardımlarınız için yine de. Sorunu hallettim.
    Sorun kernel dosyasındaki bir hatadan kaynaklanıyormuş. Orjinal kernel ve rom indirip yükleyince sorun halloldu. Teşekkürler.

orjinal karnelle rom olmaz orjinal yani stok rom olur stok romda zaten kendi karneli mevcuttur
    Bence Stok Jb yi dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

quote:

evet aktifti hiçbirşeyde sıkıntı yoktu. Sağolun arkadaşlar yardımlarınız için yine de. Sorunu hallettim.

orjinal karnelle rom olmaz orjinal yani stok rom olur stok romda zaten kendi karneli mevcuttur
    Bence Stok Jb yi dene

xda-developers'da orjinal kernel dosyasını vermişlerdi. Odin'den PIT dosyasını seçerek telefona yükledim, yeniden başlattı yine açılmadı fakat bu sefer yüklemede orjinal romu seçince kabul etti. Yani sorunu böyle hallettim... Teşekkürler yine de önerin için :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun. Sorunun hallolduğuna sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cu_AkdemiR

Geçmiş olsun. Sorunun hallolduğuna sevindim.

Teşekkür ederim valla halloldu ama bayağı zorladı beni bu cyanogen mod :) bi daha denedim yine aynısını yaptı ama çözüm yolunu buldum ya daha da sırtım yere gelmez
  • quote:

Kardesim benimde odin yuklemesinde sorun yasiyor telefon.startup connectionda kalip duruyor.driver baska pc farkli romlar vs .denemedigim yontem kalmadi acikcasi.sen nasil yaptin tam olarak.once kerneli yukleyip sonra odinle orj rommu yukledin.yardimci olursan seviniim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

quote:

Kardesim benimde odin yuklemesinde sorun yasiyor telefon.startup connectionda kalip duruyor.driver baska pc farkli romlar vs .denemedigim yontem kalmadi acikcasi.sen nasil yaptin tam olarak.once kerneli yukleyip sonra odinle orj rommu yukledin.yardimci olursan seviniim.

işletim sistemi ve telefonun driverının yüklü olması çok önemli. Bunların dışında odin yüklemesinde o kadar sıkıntı olmuyor. Telefonu bilgisayara bağladığında odin yeşil yanıyorsa sıkıntı yoktur.
    Benim denediğimde orjinal kernel dosyasını buldum xda developers'dan. İlk önce odin den PIT bölümünden orjinal kerneli seçip daha sonra boot tan orjinal rom u seçtim yüklemişti.
    http://www.pcdonanim.com/samsung-android-surumleriniz-nasil-yukseltilir burada anlatıyor bunun gibi yaptıysan sıkıntı olacağını zannetmiyorum denedikten sonra buraya yaz bildiğim kadar yardımcı olmaya çalışayım.

• Bende sari yaniyor baglayinca ama goruyor telefonu ama ne yaptiysam olmadi.Eve gidince denicem bunu.sagol.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende sari yaniyor baglayinca ama goruyor telefonu ama ne yaptiysam olmadi.Eve gidince denicem bunu.sagol.

işte sıkıntı orda. Normalde yeşil yanması lazım onun. Denedikten sonra yazarsın inşallah olur :)
  • Dört tane farklı rom yükleyip ayrı ayrı denedim kernel yükledim yok olmadı.En sonunda sıkılıp tekrar stockliteye döndüm ve tekrar denedim.Nasıl olduysa yüklemeye devam etti.Başta sarıydı ama start deyince yeşile geçip iki dakkada yükledi.Günün karı çözüm ararken orjinal 2.3.3 Türkiye romunu bulmam oldu, iyide oldu.

Yinede sağol.
  • quote:

Dört tane farklı rom yükleyip ayrı ayrı denedim kernel yükledim yok olmadı.En sonunda sıkılıp tekrar stockliteye döndüm ve tekrar denedim.Nasıl olduysa yüklemeye devam etti.Başta sarıydı ama start deyince yeşile geçip iki dakkada yükledi.Günün karı çözüm ararken orjinal 2.3.3 Türkiye romunu bulmam oldu, iyide oldu.

Yinede sağol.

Valla sorununun hallolduğuna sevindim. Ama bence yine orjinal kerneli yüklemese de onun faydası olmuştur diye düşünüyorum :) çünkü 2 gün boyunca araştırdım bu mevzuyu genelde çekirdek dosyalarından dolayı yapıyormuş bunu. Yani sıkıntı veren nokta orası. Ama yine de hallolmuş ya gerisi hikaye

• Bu tür durumlarda yani telefon brick oldu mu olmadı mı paniği başlayınca ilk yapılacak şey USB Download Mod'unu denemek olmalı. Sorunsuz açılıyorsa hiç korkmayın öyle ya da böyle o telefona rom yüklenir. Ama açılmıyorsa, o zaman...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.