Şimdi Ara

Acil destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hayırlı günler. Bir süredir bilgisayarımda meydana gelen bir arıza için desteğinize ihtiyacım var. Steam pubg oynuyorum. Başlarda sıkıntı olmuyor ama bir süre oynayınca nadiren de olsa ekranda renk patlamaları oluyor. Anlık beliren büyük yada küçük. Bazen tüm ekranı kaplıyor, bazen kısım kısım ekranda beliriyor. Birçok yerden araştırdım ama benzer bir konu bulamadım. Kısa bı video olarak paylaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Acil destek Acil destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swalkerday7734 -- 11 Şubat 2025; 15:26:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Dua et ekranda olsun çektiğin fotoğraftan bir şey anlayamadım bir süre harici monitörde dene.Mesela evde tv varsa hdmidan bağla gibi eğer harici monitördede aynı sorun varsa garanti varsa garantiye yoksa güvenlir özel servis.Ekran kartı bozulmuş olabilir.

• rayli82 kullanıcısına yanıt
    Konuyu açtıktan hemen sonra bir arkadasla görüştüm aynı problemin kendisinde de olduğunu oyunla alâkalı olduğunu söyledi. Lakin yine de ben bu araştırma neticesine ulaşmalıyım. Bilgisayar 1 senelik ve çok yormadığımı düşünüyorum. Umarım oyunun sistemi ile alakalı bir sıkıntıdır. 😅 Değil ise servis yolu görünüyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swalkerday7734 -- 11 Şubat 2025; 15:54:59 >
  • Bu arada bu görüntüyü telefonla çektim. Çekimi de oyunun kendi kayıtlarından yaptım. Yani oyunun kendi içine kaydettiği video bu. Zannediyorum ki oyunla alakalı olduğu bahsi biraz ağır basıyor. Çünkü eğer ekran kartında bir problem olsa oyun kendi iç kayıtlarında kaydı normal almalı diye düşünüyorum. Yada kendimi kaldırıyorum 🤣

• Oyunla ilgiliyse sorun yok o adımı atladık doğru.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    13 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM GEREK :(
    11 yıl önce açıldı
    Acil yardım
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.