Dün sabah gelen bağlı olduğunuz santralde çalışma tamamlanmıştır mesajının ardından internetim kesildi. Adsl ışığımda gitti sonrasında onu hallettik modem buluşuyor durum offline şuanda, modemimin ip adresi alamadığını söylediler sınavlarım ve derslerim online olduğu için acil desteğe ihtiyacım var. Mevcut destek kaydı açık olduğu için yenisini açamıyorum. Ne olur yardım edin. |
ACİL DESTEK İSTİYORUM TÜRKNET
-
-
örnek metni ben yazim kardeş nasıl olsa değişen bişey olmayacak
"arızanızın tespiti için öncelikli olarak çalışıyoruz bende konuyu yakından takip ediyorum. ekiplere ve ekipler amirliğine ulak ulaştırdık. 3 vakte kadar çözücez "
-
quote:
Orijinalden alıntı: SFXörnek metni ben yazim kardeş nasıl olsa değişen bişey olmayacak
"arızanızın tespiti için öncelikli olarak çalışıyoruz bende konuyu yakından takip ediyorum. ekiplere ve ekipler amirliğine ulak ulaştırdık. 3 vakte kadar çözücez "
Vizeler falan olmasa bu kadar dert etmiycemde 2 haftadır kullandığım interneti haber dahi vermeden YAPA sistemine geçirdiler o da olmadı zaten durduk yere mağdur oldum.
-
turk.net faciaları bitmiyor.
evden iki kişi çalışıyoruz ve 8 gündür kopma sorununun tespit edilmesini bekliyorum. gün aşırı bir arıza tespit ediyoruz mesajı atıp hiçbirşey yapmıyorlar. daha çok strese hazır ol
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X