Şimdi Ara

ACİL DESTEK İSTİYORUM TÜRKNET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün sabah gelen bağlı olduğunuz santralde çalışma tamamlanmıştır mesajının ardından internetim kesildi. Adsl ışığımda gitti sonrasında onu hallettik modem buluşuyor durum offline şuanda, modemimin ip adresi alamadığını söylediler sınavlarım ve derslerim online olduğu için acil desteğe ihtiyacım var. Mevcut destek kaydı açık olduğu için yenisini açamıyorum. Ne olur yardım edin.

• örnek metni ben yazim kardeş nasıl olsa değişen bişey olmayacak

"arızanızın tespiti için öncelikli olarak çalışıyoruz bende konuyu yakından takip ediyorum. ekiplere ve ekipler amirliğine ulak ulaştırdık. 3 vakte kadar çözücez "

• quote:

Orijinalden alıntı: SFX

örnek metni ben yazim kardeş nasıl olsa değişen bişey olmayacak

"arızanızın tespiti için öncelikli olarak çalışıyoruz bende konuyu yakından takip ediyorum. ekiplere ve ekipler amirliğine ulak ulaştırdık. 3 vakte kadar çözücez "

Vizeler falan olmasa bu kadar dert etmiycemde 2 haftadır kullandığım interneti haber dahi vermeden YAPA sistemine geçirdiler o da olmadı zaten durduk yere mağdur oldum.

• turk.net faciaları bitmiyor.

evden iki kişi çalışıyoruz ve 8 gündür kopma sorununun tespit edilmesini bekliyorum. gün aşırı bir arıza tespit ediyoruz mesajı atıp hiçbirşey yapmıyorlar. daha çok strese hazır ol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.