Arkadaşlar bu sene erasmusu kazandım.. Ancak karşı üniversite b1 seviyesi ingilizcemi belgelendirmemi istiyor (Yani dil sertifikası).. Bu sertifikayı online ingilizce kurslarından alabilir miyim acaba? Bildiğiniz ucuza sertifika veren siteler var mı? Acil alabilirsem çok iyi olacak
quote:
Orijinalden alıntı: erdem074
Arkadaşlar bu sene erasmusu kazandım.. Ancak karşı üniversite b1 seviyesi ingilizcemi belgelendirmemi istiyor (Yani dil sertifikası).. Bu sertifikayı online ingilizce kurslarından alabilir miyim acaba? Bildiğiniz ucuza sertifika veren siteler var mı? Acil alabilirsem çok iyi olacak
Üniversitelerin genel olarak kabul ettiği belli başlı sertifikalar var kardeşim. Her dil kursu atıp tutuyor, örneğin Amerikan Kültür'de yanımda yeni kayıt olucak kıza burdan alıcağın sertifika Boğaziçi'nde geçiyo dediler(YALAN). En iyi o okulun sitesinden hangisi kabul edilir bakmalısın, Amerika ise genel olarak TOEFL, Avrupa ise genel olarak IELTS kabul edilir. Online ingilizce kurslarından aldığın sertifikayı kabul ediceklerine ihtimal bile vermiyorum, hala yardıma ihtiyacın varsa istersen üniversitenin adını ver ben bakayım? kolay gelsin
Üniversite Oradea Üniversitesi Romanya'nın bir üniversitesi. Uluslararası birime sorduğumda büyük ihtimal kabul edeceklerini söylediler pek sorun çıkmıyormuş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme